-
zosia
witam,
może już gdzieś o tym ktoś pisał, ale nie chce mi się czytać wszystkich postów. jak to jest z tymi biletami wielorazowego użytku, które nie są karnetami? ile kosztują, jak kupić, czy się opłaca zważywszy że będę tam około 3 dni?
i jak do Cieszyna dojechać najtaniej z Warszaffki? -
Little Rock and Roll Queen
Od 1 lipca zaczynamy sprzedaż biletów na http://www.eranowehoryzonty.pl W tym roku po raz pierwszy dla wszystkich tych którzy chcą zobaczyć w Cieszynie więcej filmów - specjalna propozycja - bilet wielokrotny/ z dużym rabatem/ . Każdy kto go kupi na co najmniej 20 seansów zyskuje zniżkę na każdym seansie 2 zł
Bilet podstawowy na seanse filmów fabularnych będzie kosztował 14 zł. Jeżeli ktoś zdecyduje sie kupić na raz od 10 do 19 biletów/ tzw bilet wielokrotny "10+"/ to zapłaci za każdy z tych biletów o 1 zł mniej. Jeżeli ktoś zdecyduje się kupić na raz więcej niz 19 biletów/ tzw bilet wielokrotny "20+"/ to zapłaci o 2 zł mniej za każdy taki bilet. Czyli np ktoś kto kupi 19 biletów oszczędza 19 zł a ktoś kto kupi 20 - już 40 zł. Warunek jest jeden - trzeba na raz kupić wszystkie bilety - wtedy przysługuje znizka. Bilet wielokrotny będzie z wyglądu podobny do karnetu festiwalowego ale będzie ważny tylko z wejściówkami na wybrane przez posiadacza seanse
-
Anonim
-
Anonim
biorąc pod uwagę liczbę karnetowiczów, wolontariuszy i posiadaczy biletów wielokrotnych, czy normalny zbłąkany człowiek z ulicy będzie mógł się dostać normalnie na seans???? jeszcze nie wiem czy pojadę i ciężko mi teraz zdeklarować się co do seansów i kupna biletów:( hilfe; ( -