-
Anonim
Zróbcie sobie najpierw test na osobowość, który znajduje się na stronie...
http://www.enneagram.pl
Zobaczycie, że to zdumiewające... Dzielmy się wrażeniami. Mi enneagram bardzo pomógł w zrozumieniu siebie i innych... Pozdrawiam serdecznie.
Agatka -
Zaksik
-
M.
-
Anonim
mnie sie sprawdzilo:0 ale to bylo dziwne- robie sobie jakis tam glupiutki test a tu siurprajz- wyskakuje opis mojego charakteru!! Łał!! To jest jakis total:) -
-
aśka
4w5... hmmm... nawet sie sprawdza, fajna sprawa, ale nie wiem czy warto to tak powaznie traktowac... -
Anonim
warto !! wszytko co jest napisane w tym enneagrami jest real!! naprawde!! dzieki temu zrozumialam a nawet rozgryzlam pewnych ludzi... Teraz wiem na czym stoje i z kim bedzie naprawde dobrze mi sie dogadywac... Poczytajcie tam tez enneagram w zwiazkach ... itd ..... POZDRAWIAM -
Anonim
-
mÅcgreg
-
NatAlien
witam was, jest mi smutno. jestem 2w1 i niestety bardzo sie z tym zgadzam, ale tak naprawde uwielbiam takie testy na osobowosc, to byl ajny pomyslik :) -
Nina!
-
Anonim
7w6 :P jakie znaczenie ma kolejność liczb?? czy 7w6 różni się od 6w7 ??:P POZDRAWIAM!!:) -
dodka :)
4 w 3 .... dobry pomysł z tym testem..... całkiem przednie to jest :) :*:* -
Anonim
-
**Pauliś**
mi wyszla 5.. Coś w tym jest chociaz nie do końca zgadzam się z kwestia miłości :)))))))))))))))
-
Sakura
-
Sakura
-
Anonim
-
*Kasia*
mi tez wyszlo 7w8!!!!!!!! widze ze sporo osob mialo taki wynik:) a wiec jestesmy podobni do siebie:D -
VeronkA
-
Justyna
no mi wyszlo posrednio ze tka powiem ale moj facet to zrobil i w zwiazku wyszlo wszystko tak jak jest;]