ENNEAGRAM [472]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zróbcie sobie najpierw test na osobowość, który znajduje się na stronie...

http://www.enneagram.pl

Zobaczycie, że to zdumiewające... Dzielmy się wrażeniami. Mi enneagram bardzo pomógł w zrozumieniu siebie i innych... Pozdrawiam serdecznie.

Agatka
  • Zaksik

Mi wyszło 9w1 cokolwiek to oznacza :P Pozdro Agatko i buźka :D
  • M.

Wyszło mi 7w8, sprawdza się:)
  • Anonim

mnie sie sprawdzilo:0 ale to bylo dziwne- robie sobie jakis tam glupiutki test a tu siurprajz- wyskakuje opis mojego charakteru!! Łał!! To jest jakis total:)
  • aśka

4w5... hmmm... nawet sie sprawdza, fajna sprawa, ale nie wiem czy warto to tak powaznie traktowac...
  • Anonim

warto !! wszytko co jest napisane w tym enneagrami jest real!! naprawde!! dzieki temu zrozumialam a nawet rozgryzlam pewnych ludzi... Teraz wiem na czym stoje i z kim bedzie naprawde dobrze mi sie dogadywac... Poczytajcie tam tez enneagram w zwiazkach ... itd ..... POZDRAWIAM
  • Anonim

MOJ ENNEAGRAM TO 7w8
  • mÅcgreg

a mój 6w7 pozdrawiam
  • NatAlien

witam was, jest mi smutno. jestem 2w1 i niestety bardzo sie z tym zgadzam, ale tak naprawde uwielbiam takie testy na osobowosc, to byl ajny pomyslik :)
  • Nina!

7w8 to prawda sprawdza sie;]
  • Anonim

7w6 :P jakie znaczenie ma kolejność liczb?? czy 7w6 różni się od 6w7 ??:P POZDRAWIAM!!:)
  • dodka :)

4 w 3 .... dobry pomysł z tym testem..... całkiem przednie to jest :) :*:*
  • Anonim

a ja 7 w 8, no no, coś w tym jest:))
  • **Pauliś**

mi wyszla 5.. Coś w tym jest chociaz nie do końca zgadzam się z kwestia miłości :)))))))))))))))
  • Sakura

4 w 3 ......
  • Sakura

nawet się po części zgadza.....
  • Anonim

Mi wyszło 7w6 pozdrowionka i buziaczki Agatko
  • *Kasia*

mi tez wyszlo 7w8!!!!!!!! widze ze sporo osob mialo taki wynik:) a wiec jestesmy podobni do siebie:D
  • VeronkA

ooo, podobało mi się...między 4 a 5 jestem - i 100% racji :)
  • Justyna

no mi wyszlo posrednio ze tka powiem ale moj facet to zrobil i w zwiazku wyszlo wszystko tak jak jest;]
| |

"Enneagram to niezwykle złożony system rozwoju człowieka zakładający, że każdy z nas posiada ...

Miejsca grona (0)