Eric- Emmanuel Schmitt [531]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martuś

Czy ktoś wie, czy jakieś następne książki mają się ukazać?
  • Anonim

Nie wiem:(
  • zyraffka

A ja już wiem!:D W maju (czyli pewnie jakoś za kilka(naście) dni:) ma się ukazać nowa książka Schmitta - "Moje Ewangelie" w której autor porusza wątki z "Ewangelii wg Piłata"
    Kto razem ze mną kupuje tą książkę w ciemno?:D
  • Anonim

ja!
    podobno już 19 maja w sprzedaży :)
  • zyraffka

No właśnie dopiero teraz poszukałam w innym źródle i znalazłam dokładną datę i faktycznie to będzie 19 maj:) Akurat kupię ją na poprawienie nastroju po ustnej maturze z angielskiego:)
  • KK

ja na 100% ją przeczytam... A ile książek schmitta wyszło do tej pory, bo ja czytałam 4
  • zyraffka

Była "Ewangelia wg Piłata" potem "Oskar i pani Róża", "Pan Ibrahim i kwiaty koranu", "Dziecko Noego", "Małe zbrodnie małżeńskie" no i już niedługo ta nowa.. Czyli było 5 a niebawem będzie i szósta:)
  • Anonim

niewiele tego.
  • zyraffka

Dla zachęty.. fragment nowej książki ----> http://www.znak.com.pl/fragment.php...
    :)
  • Anonim

ja narazie powstrzymam ciekawość; )
  • anna

no a ja mam.
    ale nie czytalam, bo dopiero co skonczylam 'ewangelie wg pilata',a w tych ksiazkach watek jest tak naprawde ten sam (btw,naprawde boski, zazdroszcze temu facetowi wyobrazni:). Wiec najpierw troche od niego odpoczne i sie za nia wezme:)
  • zyraffka

Właśnie znalazłam informację, że już w styczniu wydana zostanie kolejna książka Schmitta.. Tym razem będzie to.. "Kiedy byłem dziełem sztuki"..

Poczekamy.. zobaczymy.. =)
  • anna

a wiecie czego ja sie boje? ze te ksiazki przestana byc magiczne. wszystkie dotychczasowe polykalam kilka razy i kocham je za te niepowtarzalnosc. chcialabym przeczytac kolejne ale z drugiej stronmy boje sie ich spowszednienia.
| |

... czyli autor niesamowitych książek takich jak "Oskar i Pani Róża", "Pan Ibrahim i kwiaty Kora...

Fotki

Miejsca grona (0)