Radio Eska - muzyką się żyje [13920]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patrycja.

Słucham eski od kiedy tylko pamiętam. Tam leci najlepsza muza i największe hity minionych dni.... koffam to radio ... chociaż wole kompa....
  • Pigulak

Eska jest z jednym z Najlepszych stacji radiowych w Polsce. Audycje są ciekawe i puszczają kawałki miłe na ucha.
    pozdrawiam całą obsadę radiową;p
  • Anonim

Eska to najlepsze radjo w Polsce!Zawsze lecą w nim najnowsz kawałki i to mi się w nim najbardziej podoba.;-)
  • Anonim

Ja strasznie lubię eskę. Leci tam dużo kawałków, które bardzo lubię.
  • Anonim

ja też lubię eske bo se można potańczyć przy tych piosenkach
  • Anonim

eska jest super!!!!!!
  • Kinga

Nic dodać nic ująć; ]
  • Anonim

Jedyna Stacja Której Słucham to ESKA :D
  • Magdalena

He.. radio eska jest ssssuuuuppppeeeerrrrr!!! Puszczają fajne kawałki i potrafią rozbudzić wszystkich śpiochów:)
  • ஜ♥O♥ஜ

eska po prostu wymiata ... najlepsze radio na ziemi; D
  • Anonim

Eska jest najlepsza i nic/nikt tego nie zmieni...!!!!
  • justyśka

eska to najlepszą stacją radiową w Polsce słucham jej non stop fajne pioseneczki ekipa prowadzących z resztą co tu dużo gadać ESKA is the best;)
  • Kubuś :)

NAJLEPSZE RADIO!:)
  • Anonim

Ja po prostu kocham to radio za te poranki i impreski ! ! !
    Mogliby tylko mniej reklam puszczać przed pełną godziną...
    Ale i tak was kocham...
  • introgliceryna .

to co wyzej; P xD swiete slowa; )
  • Klaudia.

oh yeah; D
  • .Wiolka

Eska to koffana stacja
  • Anonim

ESKA to najbardziej gówniane radio w Polsce, z muzyką która nadaje sie do stodoły, stacja słuchana przez puste różowe 13 latki i inne starsze bez mózgu i skaczących na imprezach dziwnych kolesi co na imprezach wyrywają "fajne dupcie".
    Gdyby to było najlepsze radio w Polsce to bym juz dawno wyemigrował z Polski.
    A jak czytam te wszystkie "koffana stacja" to tylko utwierdzam się w przekonaniu że tej stacji słuchają debile.
  • Banan Chiquita:)

Eska jest suuuuper stacją muzyczną ale zaczesto puszczają reklamy:)
  • Anonim

>busik napisał
    >Eska jest suuuuper stacją muzyczną ale zaczesto puszczają
    >reklamy:)

Jeśli to jest super to co jest niesuper? Wszystkie pozostałe muszą być mistrzostwem świata i mega super, jeśli to jest super.
| |

Grono słuchaczy radia Eska, w którym m.in.: >Poranek w Esce >10 hitów 1 po 2 >Gorąca dw...

Fotki

Miejsca grona (3)