-
Irmina
-
inna, a jeszcze głupsza. aga.
ja jadę na pewno, a razem ze mną mama :))) ...tylko jeszcze nie wiem jak.... piszcie jakim transportem macie zamiar tam dotrzeć :) -
agusia
A ja też jadę :D Już byłam pogodzona z tym, że nie jadę a tu niespodzianka:) Jak ktoś będzie miał pomysł jak tam dotrzeć to chętnie się przyłączę:) -
Leszek
to zdjęcie (a właściwie miejsce w którym było robione) wygląda mi znajomo. Czy to rzeczywiście Pyrlandia? -
-
Leszek
Rozmawiałem wczoraj z kolegą, powiedział mi o słowackim bilecie który się nazywa City Star i jest ważny na wszystkie pociągi m.in. na Słowację, Węgry i (podobno) byłą Jugosławię, muszę jeszcze poniuchać w temacie, w każdym razie opłaca się dla grup, bo im więcej osób kupuje, tym cena jest niższa. Podobno coś ok. 300-350 zł w obie strony. Zorganizowanie dojazdu na Słowację to już jest wtedy pikuś. -
Anonim
wiec ja jade z moim do be do be do a poza tym to nie wiem :). wiecie, mama wymyslila zeby wynająć busik na kilkanascie osób, to dosyc wygodne i tanie.
i chcialam tez zwrocic uwage na moje dodane zdjecia bo nie widzieliscie :) -
-
Salutojn al IJKanoj de novbakitaj geedzoj :) !!! Malpatiente ni antendas la novajxojn de Vi - kio okazas en Sarajevo kaj cxu cxiuj bonege gxuas la etoson?
El Ciechocinek kisas aNuś kaj tst -
Anonim
Witam i na wstępie przepraszam, że wwalam się w temat :)
Czy ktoś z Was może mi pomóc? Pilnie poszukuje znaczenia "Nieznany Ląd" w języku Esperanto. Czy ktos się orientuje jak to brzmi? Z góry dzięki za pomoc.
Udanych wakacji!!! -
Anonim
Ho, Ania, ĉion la plej bonan al vi kaj via edzo, sur nova vojo de la vivo, mi deziras!
"Niezdany Ląd" w esperanto to "Nekonata Tero" -
Anonim
-
agusia
Hej podróżnicy:)
Jak udała wam się wycieczka? Irmina, Aga, Ania albo Irek byście się podzielili wrażeniami ze spragnionymi słońca rodakami :P Niektórzy tu muszą już do szkoły iść, więc fajnie byłoby chociaż poczytac o wakacjach (nawet cudzych;))...