Esperanto [198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Irmina

Kto się wybiera do Sarajewa w te wakacje? Piszcie!
  • inna, a jeszcze głupsza. aga.

ja jadę na pewno, a razem ze mną mama :))) ...tylko jeszcze nie wiem jak.... piszcie jakim transportem macie zamiar tam dotrzeć :)
  • agusia

A ja też jadę :D Już byłam pogodzona z tym, że nie jadę a tu niespodzianka:) Jak ktoś będzie miał pomysł jak tam dotrzeć to chętnie się przyłączę:)
  • Leszek

to zdjęcie (a właściwie miejsce w którym było robione) wygląda mi znajomo. Czy to rzeczywiście Pyrlandia?
  • Leszek

Rozmawiałem wczoraj z kolegą, powiedział mi o słowackim bilecie który się nazywa City Star i jest ważny na wszystkie pociągi m.in. na Słowację, Węgry i (podobno) byłą Jugosławię, muszę jeszcze poniuchać w temacie, w każdym razie opłaca się dla grup, bo im więcej osób kupuje, tym cena jest niższa. Podobno coś ok. 300-350 zł w obie strony. Zorganizowanie dojazdu na Słowację to już jest wtedy pikuś.
  • Anonim

wiec ja jade z moim do be do be do a poza tym to nie wiem :). wiecie, mama wymyslila zeby wynająć busik na kilkanascie osób, to dosyc wygodne i tanie.

i chcialam tez zwrocic uwage na moje dodane zdjecia bo nie widzieliscie :)
  • LukiZ

Pozdrowienia z Sarajewa!!!
    Od LukiZa, Rudej i Ani :)
  • Anuszka

Salutojn al IJKanoj de novbakitaj geedzoj :) !!! Malpatiente ni antendas la novajxojn de Vi - kio okazas en Sarajevo kaj cxu cxiuj bonege gxuas la etoson?
    El Ciechocinek kisas aNuś kaj tst
  • Anonim

Witam i na wstępie przepraszam, że wwalam się w temat :)
    Czy ktoś z Was może mi pomóc? Pilnie poszukuje znaczenia "Nieznany Ląd" w języku Esperanto. Czy ktos się orientuje jak to brzmi? Z góry dzięki za pomoc.
    Udanych wakacji!!!
  • Anonim

Ho, Ania, ĉion la plej bonan al vi kaj via edzo, sur nova vojo de la vivo, mi deziras!

"Niezdany Ląd" w esperanto to "Nekonata Tero"
  • Anonim

Dzięki wielkie :*
  • agusia

Hej podróżnicy:)
    Jak udała wam się wycieczka? Irmina, Aga, Ania albo Irek byście się podzielili wrażeniami ze spragnionymi słońca rodakami :P Niektórzy tu muszą już do szkoły iść, więc fajnie byłoby chociaż poczytac o wakacjach (nawet cudzych;))...
| |

Zapraszamy wszystkich znających, uczących się i zainteresowanych Esperantem :) http://pej.pl

Fotki

Miejsca grona (0)