Esperanto [198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tobiasz

Kochani!

Zapraszam na ARKONES.

Na stronie http://www.arkones.org dostępny jest już program (który jednak ciągle się zmienia) a także galeria zdjęć z poprzednich edycji imprezy.

Przypominam, że członkowie PME nie płacą za uczestnictwo w Arkonesie. Dla innych przewidzieliśmy atrakcyjne rabaty.

Serdecznie pozdrawiam,
    zapraszam na stronkę http://www.arkones.org
  • Serpenteen

Jeśli tylko będę miał wolne w tych dniach, to pojawię się na pewno. :)
  • Anonim

Teoretycznie się szykuję (tj. chcę i modlę się, by moje ostatnie zaliczenia nie wypadły wtedy i by łaskawie odrobina gotówki na mnie spłynęła hehe).... zobaczymy co z tego wyniknie. Amen :)
  • Serpenteen

O której to się wszystko zaczyna? Bo już jestem zapisany, a nie wiem w jakim czasie powinienem się tam pojawić. Jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć? Bo na stronie Arkonesu nie mogę znaleźć nic konkretnego.
  • Tobiasz

Akceptejo rozpocznie pracę o 16. Program zaczniemy najprawdopodobniej o 16-17. Oficjalna inauguracja o 19.

Niestety tradycyjnie godzinowy plan (ze względu na wciąż napływające zgłoszenia) jest ostatnim etapem przygotowań.

Pozdrawiam,

Tobiasz
  • Serpenteen

Dlaczego stronka nie działa??
  • Tobiasz

Kwestia serwera i złośliwość losu :(. Próbuję to naprawić :)
  • Serpenteen

Rano o 8:00 wyjeżdżam więc ok. 12-13 będę już w Poznaniu. Mam nadzieję, że dotrę jakoś z Grunwaldu do Łejery do godziny 16. :) Czy będzie tam jakaś ekipa, która pobiera kasę i wprowadza w tajniki programu? Bo ja nie znam Poznania a co dopiero układu szkoły.; )
  • Anonim

A ja niestety się nie pojawię (wypadło mi trochę spraw jednak :/) i bardzo tego żałuję... Może w przyszłym roku, ech.

Wszystkim zaś, którzy będą... udanej imprezy :)
  • Anuszka

>Serpenteen napisał
    >Rano o 8:00 wyjeżdżam więc ok. 12-13 będę już w
    >Poznaniu. Mam nadzieję, że dotrę jakoś z Grunwaldu do
    >Łejery do godziny 16. :) Czy będzie tam jakaś ekipa,
    >która pobiera kasę i wprowadza w tajniki programu? Bo ja
    >nie znam Poznania a co dopiero układu szkoły.; )

To nie taka znowu duża szkoła, jak sam zobaczysz. Ot kilka mniejszych i jedna większa sala.
  • Anonim

Mój pierwszy ArKonEs :) Było świetnie. Mam tylko żal o jedno do kochanych organizatorów - dlaczego tak krótko?!; )
  • Serpenteen

Też uważam, że za krótko to wszystko trwało. Tydzień może by wystarczył. Może; )
  • LukiZ

tak Ci sie wydaje. po tygodniowym AS też wszyscy narzekają, że za krótko; )
  • Anonim

Hehe, najlepiej to niech wszyscy Esperantyści zejdą się w jedno miejsce, trochę pobuntują się, pokłócą o miejsce dla ich nacji i zrobią sobie piękne, braterskie, równe dla wszystkich państwo :D Niech Esperancja będzie na mapach świata XD
  • LukiZ

a to już rozważaliśmy, żeby w ramach swobody przemieszczania się w UE, przesiedlić wszystkich esperantystów do jakiegoś małego kraju (Malta jest najmniejsza w UE, ale z Luksemburga będzie taniej podróżować, poza tym lepsza infrastruktura), założymy partię i wygramy tam wybory. Przydało by się tak z 500 tys esperantystów z UE i już; )
| |

Zapraszamy wszystkich znających, uczących się i zainteresowanych Esperantem :) http://pej.pl

Fotki

Miejsca grona (0)