Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agnieszka

Hej, mam do Was prośbę. Jeśli mielibyście chwilkę czasu, moglibyście mi wypełnić ankietę dotyczącą podejścia do problemu homoseksualizmu wśród studentów?

Jeśli ktoś będzie miał ochotę mi pomóc, bardzo proszę o info z adresem mejlowym na priv. Mejlem zwrotnym przyślę ankietę gotową do wypełnienia.

Przygotowuję tę ankietę wraz z moją grupą na socjologię kultury.

Z góry dzięki za pomoc!
  • Agnieszka

Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy mi odpowiedzieli. Mam prośbę do osób, które tego nie uczyniły - jeśli ktoś z Was miałby jeszcze kapkę czasu (wiem, że w sesji to mało realne:)) bardzo proszę o info. Będę bardzo wdzięczna, gdyż mam jeszcze trochę za mało ankiet.
    Pozdrawiam!
  • ergotamina

a jest w ogóle jakiś problem homoseksualizmu?
  • Agnieszka

być może dla niektórych jest. właśnie to chcemy sprawdzić, porównując podejście do tego faktu studentów uw i studentów politechniki. może masz ochotę wypełnić ankietę? chętnie przedstawię Ci potem wyniki.
  • !!!Vercy!!!

to daj te ankiete tu an grono albo link do niej albo co?
  • ergotamina

nie posądzam Cię o złą wolę, ale chodzi o samo sformułowanie; zastanów się, czy gdybyś badała stosunek do mniejszości etnicznych wśród studentów to napisałabyś w ogłoszeniu, że chodzi o podejście do problemu np. żydostwa?
  • Kaja

problem to:
    1. kwestia, rzecz, sprawa, temat, zadanie, zagadnienie
    LUB
    2. ambaras, kłopot, komplikacja, pasztet, powikłanie, przeciwność, przeszkoda, rafa, szkopuł, tarapaty, trudność

(a że ankieta fatalna...
    ...to mozemy sami dobrac znaczenie słowa "problem"...)

• Quantitaitve Marketing Research

Witam serdecznie,

prowadzę badania do doktoratu (z psychologii w marketingu) i byłabym wdzięczna za pomoc jak najszerszego grona osób - pełnoletnich i swobodnie poruszających się w Internecie - do wypełnienia ankiety online. Jest ona całkowicie anonimowa, zajmuje ok 7 min. i mam nadzieję, że ciekawa :)

Link: http://rowicka.byethost10.com/limes...

pozostanie aktywny do 30/05/2011 do godz. 23:00

Dziękuję za pomoc!
  • Quantitaitve Marketing Research

Dziękuję wszystkim za pomoc w badaniu!

Zapraszam także do kolejnego - także online, anonimowe i zajmuje ok 8 min.

Wyniki badań posłużą mi do analizy porównawczej pomiędzy krajami a także analizy metody statystycznej, stąd ogromna prośba o pomoc (potrzebuję ok 100 respondentów do każdej części, aby przeprowadzić rzetelne analizy)

Oto link: http://rowicka.byethost10.com/limes...

Bardzo, bardzo dziękuję za każdą odpowiedź!
  • zielono mi

Drodzy studenci,

w ramach studiów na Wydziale Psychologii UW przeprowadzam badanie dotyczące środowiska pracy.
    Poszukuję PRACUJĄCYCH (wszelkie staże też wchodzą w grę :) )osób do wypełnienia 3 krótkich kwestionariuszy (całość zajmuje około 7 minut).
    Każda osoba jest na wagę złota! Jeśli uznacie, że badanie jest ciekawe - możecie rozesłać je swoim pracującym znajomym/rodzinie etc

link do badania: http://moje-ankiety. pl/respond-11365/sec-ktu3kwnL. html

należy usunąć spację między słowami "ankiety." a "pl"

Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!!
| |

Ludzie, integrujmy się! Pokażmy studentom innych kierunków, że warszawscy etnolodzy to potęga;)...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)