-
asdfasdf
Witam, jestem w klasie maturalnej i zapatruję się na tenże kierunek; )
Czy to prawda , że etnologia na UW jest tak bardzo oblegana? Jakie są progi? Ile Wy sami mieliście punktów? Czy bardzo trudno się dostać?
Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem czy może lepiej od razu wybić sobie z głowy moją przyszłą 'karierę'; d -
Anonim
-
MH
Gdzieś na tej stronie - http://rekrutacja.uw.edu.pl/ był plik z progami na poszczególne kierunki za zeszłe lata. Strona się zmieniła, nie chce mi się szukać, ale jak się w nią zagłebisz, to pewnie znajdziesz. -
asdfasdf
>n . napisała:
> http://grono.net/chat/#jejaki/topic...
dzięki <ok>
mi nawet wujek google nie byłby w stanie pomóc odnaleźć tego forum; d -
-
Lady Midday
>asdfasdf napisała:
>mi nawet wujek google nie byłby w stanie pomóc odnaleźć
>tego forum; d
Dlatego właśnie 3,5 roku temu założyłam grono "Etnologia UW"; ). I ktoś wtedy narzekał, że "niepotrzebnie" zakłada się dwa grona tego samego instytutu... -
.
-
Joaś
<podnosi rękę, żeby być jeszcze lepiej widoczną> jaaaa! jaaa!
I strasznie się boję, że się nie dostanę... -
.
ooo!
ja to już się właściwie nastawiam, że w tym roku się nie uda.. a co zdajesz na maturze? -
Joaś
Na podstawie polski, angielski, matmę a na rozszerzeniu geografię. Mam nadzieję, że tyle wystarczy <patrzy na siebie z politowaniem>; ] Co prawda mam jeszcze inne plany, ale etnologia jest na pierwszym miejscu. I liczę jeszcze na niż demograficzny i fakt, że dużo ludzi wybiera ten kierunek asekuracyjnie :P
Bo mi się marzy badanie kultury Indian Ameryki Północnej. Co prawda inne też są fascynujące, ale to mój taki konik :D I zamierzam w jakiś sposób mieć z tego specjalizację. A jeżeli nie ma.... to mi się uda.:D:D:D -
.
no ja podobnie, tylko zamiast geografii historia. niestety mocno sobie w tym roku odpuściłam wszelkie nauki, więc i z moją etnologią może być kiepsko.. to będę próbować w przyszłym roku. taki mam przynajmniej zamiar. mnie najbardziej interesują plemiona słowiańskie ze wczesnego średniowiecza, dawna polska wieś, i wschodnia w ogóle. pracę bym mogła pisać o drewnianych wiejskich cerkwiach i kościołach; ) ale póki co to mogę sobie napisać i schować do szafy; ) :( -
s. fi.
Hej,
mam prośbę czy podałby ktoś, kto studiuje zaocznie swoje wyniki z matury? Bo zastanawia mnie jakie są wystarczające :)
W innnych wątkach szukam i nie znajduję...
Dzięki! -
Weronika
-
The Mirrorball Woman