EURO 2008 [450]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto wygra?
  • ..::Vanadain::..

lepszy
  • PEPE Krempas

Austriacy , dobrze grają ale brakuje im tego który strzeli gola, jak dla mnie 2:0 dla Polski :)
  • ⇒『ⓛⓤⓑⓘⓚ』

hmm u jednych jak i u drugich nie ma kto bramek strzelac:/ co prawda austriacy ladnie grali w 2 polowie ale 1 przespali a Polacy caly mecz przespali co najwyzej roger wprowadzal cos do gry. A nasi napastnicy to tak jakby im sie biegac nie chcialo 0 presingu na obroncach no nic poprostu:/
  • królowa życia

nie kumam, dlaczego o wszystkich zawodnikach mówi się po nazwisku, a o guerreiro per "roger"?
  • PEPE Krempas

załóż sobie takie grono ... tylko błagam nie offtopuj tutaj..

Co do poprzednika , u nas jest kto strzelać bramki (Krzynówek , Smolarek , Roger) i nie przespaliśmy całego meczu bo właściwie to powinno być 2:1 po tym "SPALONYM" Smolarka..
  • Anonim

jak na mój gust to ten "spalony" był ostro naciągany, sędzia liniowy się trochę zagalopował

a co do meczu z Austrią to mamy szanse wygrać, aby tylko chłopaki zaczęli podawać piłki do siebie a nie do przeciwników jak to miało miejsce w ostatnim meczu, uszczelnią trochę obronę i aby sie nie załamali po porażce z Niemcami i będzie OKi; )

ja bądź co bądź jestem dobrej myśli
  • morelka

jak z Austrią nie wygramy to z Chorwacją szans nie mamy żadnych.. niestety
  • patrycjaa.

2:0 dla Polski.
  • Dziεnεk ®

nie obstawiam wyniku. Liczę na dobre zmiany w wyjściowym składzie i dobrą grę Polaków.

Jestem dobrej myśli, Nasi wygrają.
  • patrycjaa.

No....i taka postawa mi sie podoba^^
  • Dawid.

mi również :P
  • WiniaЯ

ja myślę, że z Austrią bez problemów wygrają...

obstawiam 3:1
  • Anonim

nie wiem ile, ale mamy szanse wygrac. zdecydowanie najsłabsza drużyna w naszej grupie.
  • PEPE Krempas

jeżeli są zdania , że Niemcy grali jeden z lepszych meczów , a my im przez 70 minut dorównywaliśmy to z Austrią musimy wygrać!
  • P o l i °

Mam nadzieję, że będzie dobrze. Nie, tak po prawdzie to powinni wygrać :) Miejmy nadzieję... flagi jeszcze wiszą :D
  • Marcin

WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!! bo Żuraw jest KONTUZJOWANY!!!:D;D;D;D;D

http://euro2008.interia.pl/news/zur...

moze brzydko z mojej strony ze tak sie ciesze..ale wkurwia mnie ten czlowiek od paru lat;]
    A co do tej kontuzji to moim zdaniem to sciema;P zeby tlumaczyc ze maciek siedzi na ławie nie z powodu ze jest z dupy tylko ze cos go tam boli...O!
  • P o l i °

Może i masz rację.
    Jedno jest pewne - jak obrona będzie więcej działać, to będzie lepiej, a jeśli nadal będą latać po boisku ot tak jak wczoraj to sytuacja się powtórzy.
  • ⇒『ⓛⓤⓑⓘⓚ』

obrona cos dziala w przeciwienstwie do napastnikow:/ a krzynowek nic nie pokazal na meczu z niemcami tylko pilki tracil. Tak myslalem ze zejdzie po 1 polowie ale tak sie nie stalo
  • Anonim

Krzynówek był za bardzo zestresowany ale powinien wystąpić w meczu z Austrią a jak mu nie pójdzie to zmiana Smolarek bardziej agresywnie i będzie dobrze :)
| |

Pamiętacie grono Mundialu 2006 w Niemczech ?? Teraz czas na grono Mistrzostw Europy w piłce nożn...

Fotki

Miejsca grona (0)