-
Anonim
-
Don Stig
-
εïз♪Domka♪εïз
-
Karol
Co?
Nie ma za co dziękować, jak zwykle dostali bramkę w ostatniej minucie, a walczyć powinni nie tylko z Niemcami ale przede wszystkim z Ekwadorem. Powinni wylać Janasa, najpierw mówił, że bierze odpowiedzialność ale już widać mu przeszło. Kasperczak na trenera kadry!!! -
-
Anonim
bravo dla kibicow..mialem okazje ogladac mecz na zywo: cos nie samowitego atmosfera wspaniala..poprostu nie doopisania.. -
Anonim
noo łądnie było...
chociaż gospodarzami byli niemcy, MY ich dosyć często przekrzykiwaliśmy !! :D
brawa !! -
ARTUR
-
Anonim
Panie Janas, nie jest dobrze...
Ale w końcu eliminacje mu wychodzą! Niech zostanie!
Może wreszcie zagramy na EURO. -
REED
-
Anonim
-
Anonim
honorem? bueheheh wiedzialem ze teraz wszyscy bedą ich uwazac za bohaterów ....a fakt jest taki ze mamy chujową drużynę która gra chujowo... wygrana z kostaryką nie jest jakimś wielkim sukcesem..!!! po tym mundialu zastanawiam sie z kimś powinniesmy być w grupie żeby z niej wyjść... może z togo albo arabią chociaż z nimi też moglo by być ciężko...jestem zażenowany... -
REED
-
Anonim
Dzielnie walczy w III lidze o awans:]:p...ale z marnym skutkiem:/...
A co do reprezentacji Polski, nie oszukujmy sie, najwięcej zawalił trener, od poczatku eliminacji byly problemy bo nie chciał powołac Frankowskiego, pozniej dla mnie wogóle nie logiczne powołania na mundial, co to miało być, Telekamery?!...
i kiedy niby wszsytko ucichło, Janas postanowił zmienić mimowszystko niezle sprawujący sie system 4-4-2 na 4-5-1:/..I choć wygralismy z chorwacją to jednak w brzydkim stylu,selekcjoner nie poszedł po rozum do głowy i użył tego systemu w meczu z Ekwadorem, jedynm z najsłabszych zespołów na mistrzostwach, dzisiaj Niemcy pokazali jak należy grać, z polotem i do przodu a nie nastawiać sie na obrone wyniku i kontry...
Wyniki swoje a Janas swoje, zaczał bawić sie w chowanego z dziennikarzami, nie pojawiał sie na konferencjach, zamykał treningii, naprawde niepoważne podejście do zawodu:/...i zaprocentowało to tym że odpadliśmy jako jedna z najgorszych drużyn tej edycji MŚ:/..
Podsumowując, należy wszystko zmienić, od podstaw czyli od cieplych posadek w PZPN bo to wszystko jest naprawde chore, ale wiem ze tak nie bedzie, wiec skupmy sie na reprezentacji, a raczej na Borucu,Bosackim,Smolarku,Jelen iu i ewentualnie Brożku, bo cała reprezentacja jaką mamy to włąsnie oni... -
Anonim
"A znicz pruszków to już spadł do 5 ligi czy balansuje na końcu 4??? " a co ma piernik do wiatraka??
Przede wszystkim zwolnić listkiewicza -
Agnieszka
-
Karol
Podziękujmy bramkarzowi Kostaryki - Jose Francisco Porrasowi gdyby nie on, nie mielibyśmy się z czego cieszyć!!!
Podziękujemy też jak trener Janas poda się do dymisji. Dzisiejszy mecz z Kostaryką był piłkarsko najgorszym meczem na MŚ, a grały na nim dwie najgorsze reprezentacje z 32 drużyn uczestniczących w mistrzostwach. Żałosne dodatkowo jest to, że Bosacki, który przypadkiem pojechał na mistrzostwa strzela dwie bramki (zresztą ze stałych fragmentów). Kadra Polski w trzech meczach nie potrafiła zrobić żadnej skutecznej akcji z gry. Ciekawe w takim razie po co im trener? Gdyby Kostaryka miała lepszego bramkarza (to on zapewnił nam zwycięstwo) i lepiej grających napatników (Wanchope dziś grał fatalnie), kadra wracałaby nie dość, że z zerowym dorobkiem punktowym ale i bramkowym.
Kasperczak trenerem!!! -
Karol
-
Anonim
Janas nie jest taki zły...jest lepszy niż reszta tej polskiej "trenerskiej hołoty" kto miałby niby zostać następcą Janasa? Smuda, ta kur**! A może Zbigniew Boniek:))
Nie oszukujmy się, nikt w Europie nie wie nic o piłce amerykanów, ja trochę wiem i wiedziałem jak gra Ekwador. Nawet u bukmacherów postawiłem na zwycięstwo Ekwadoru.
POLSKA TO GÓWNO A TRENER JEST LEPSZY OD PIŁKARZY. -
Weris
ja byłam na meczu polska kostaryka lecz i tak byl o pietruszke ale i tak bylo fajnie bo kocham pilke nozna a fajnie bylo jak spiewali janas janas auwiderzein czy jakos tak to sie pisze chodzilo o janas janas dowidzenia (przetlumaczajac na polski) -
Anonim
Janas Auswiedersehen:)
Ten mecz nie był o pietruszkę, na MŚ nie ma meczy o pietruszkę. To był mecz o honor, prestiż który zyskał sobie np. Bosacki.
P.S.Ja byłem na meczu POLSKA-DEUTSCHLAND