- 1
- 2
-
I jak tam Wasze premie? Prysnal kolejny mit o naszych pseudopodwyzkach? Ze premie beda wyzsze bo liczone od wyzszej podstawy? Bo moja premia niczym sie nie rozni od tych zeszlorocznych... jak bym nie liczyl to nie wychodzi 20 a nawet 10% podstawy...
-
Ewela
przypominam ze premia jest uznaniowa. w dowod uznania nie dostales nawet 20%. -
camelia
i jeszcze w dodatku za pierwszy kwartał jest wypłacana na starych zasadach :P
...no to klops... -
miśka
a dlaczego po starych zasasadach??? skoro pensja byla juz po noiwych? -
-
Anonim
Dlatego Miśka, dlatego! Nie bądź taka ciekawska bo za bramą czeka tłum chętnych na twoje miejsce :). -
Kacha
No wlasnie nie badz ciekawska bo premi w ogole nie dostaniesz tak jak ja, dla przykladu:-) -
camelia
-
Ewela
to właśnie pokazuje poziom naszej firmy. nie pyszcz bo postawimy Cię do pionu. -
Anonim
-
Mała nicki
-
slider
Powiem Wam tak po cichu , kiedys za czasow WEA pan Niemczycki musial zaplacic jakies tys $ za wyszkolenie pilota na 737 , kiedy pozniej sie zaczeli domagac pewnych praw , stwierdził Szybciej zmienie pilota w swojej linii niż wykładzinę w swoim biurze , ale coż tak to maja szefowie linii lotniczych , ktorzy się dorobili handlując telewizorami w Hongkongu , wiec uwazajcie czy czasemTwoj szef nie był odpowiedzialny kiedys za obsluge Cateringu na weselach :))) a teraz rzadzi Wami , w imię pracy na rzecz dodaną :))))) -
camelia
A premia za II kwartał bedzie wypłacana pod warunkiem, że każdy z pracowników zapozna się z indywidualnymi kartami premiowania wysłanymi na nasze skrzynki poczty firmowej. Jest limit czasowy, uwaga do 18 maja trzeba odesłać potwierdzenie, ze się to zrobiło. Kto nie przeczyta nie dostanie premii!!
Ja leżę i kwiczę, moje indywidualne cele zostały określone w taki sposób, że chyba będe musiała dzwonić do koordynacji i dopraszać się o dodatkowe rejsy, inaczej premii nie dostanę.
P.S.Ma ktoś może poniedziałkową wyborczą z dodatkiem Praca??; ) -
miśka
hohoho, a gdzie to jest napisane?? bylam dzis i nawet czytalam tablice ale nie zauwazylam.... a ja nie mam poczty jeszcze... -
Anonim
-
miśka
-
Anonim
-
camelia
Sikorka poważnie nic nie dostałaś? Pisz do szefowej maila.
Teoretycznie jest termin do kiedy należy się z nimi zapoznać i jest to 18 maja! Bo jak nie to...
Sama nie wiem co będzie bo połowa z nas nie jest zalogowana do systemu, a druga połowa nie podpisała umów o pracę.
Niemniej ktoś chciał zrobić dla nas system profesjonalnej oceny, takiej jak istnieje w innych firmach. Ale czy to się udało, niech każdy sam sobie oceni.
-
camelia
Miśka, z tego co wiem nikt nie zamieścił informacji o kartach premiowania na korkowej tablicy i chyba tego nie zrobi zeby zmusić nas do logowania się w pocztę firmową. -
stud-nt
Chyba w umowie czy w regulaminie pracy byl zapisek ze zobowiazujemy sie do regularnego sprawdzania informacji zawartych w elektronicznyn biuletynie...:/ -
miśka
ja takiego czegos nie doczytalam, poza tym skad mam wiedziec, ze mam cale 2 dni- wolne akurat od pracy do sprawdzenia maili firmowych. trudno, nie bede miala na waciki. z tego co pamietam wyrazilam zgode na przetwarzanie moich danych w necie.
- 1
- 2