EuroLOT [393]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KMP

Wszystkim Wam,
    życzę radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia...

:)

KM
  • OSMAK

I ja dołączam sie do życzeń, Wszystkiego naj na te Święta, dużo radości.
    Pozdrowienia
  • ! Jaro !

Grono ELO a tu same "obce" stewy zyczenia skladaja. Wzajemnie wsio najlepszego!
  • ewa

Dołączając do obcych stew, życzę całemu ELO Wesołych Świąt, ciepłej rodzinnej atmosfery i żeby nikt nie spędzał tych świąt samotnie. A w Nowym Roku życzę wam wysokich podwyżek (hehe), mało opóźnień i jeszcze mniej usterek.

Ewa SZO
  • Golu

A ja od koordynacji i siebie samego chciałem życzyć wszystkim którym w EURO się upiekło i mają OFFy i osobiście nie będę miał okazji życzeń Wam złożyć, wszystkiego co najwspanialsze oraz tym którzy swoją karierę związali już z innymi firmami by wybór ten spełnił Wasze oczekiwania oraz Wam świeżaki co te święta jeszcze się upiekły by spełniło się Wam wszystko co tylko sobie wymarzycie. Serdeczne pozdrowienia dla Was od Nas.
  • Gruby

Witajcie, jeszcze jestem kadetem, mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni i na gwiazdke dostane mozliwosc dolaczenia do was jako FA.
    W imieniu swoim i calej grupy swiezakow z kursu, Zycze wszystkim spelnienia marzen, sukcesow w zyciu prywatnym i zawodowym i skladam obietnice zaproszenia Was na kufel piwa (no moze pare..) tuz po Nowym Roku wraz z moimi Kolegami i Kolezankami z kursu.
    Szampanskiej zabawy!!!!!!!!

L.S.
  • ! Jaro !

O i to jest odpowiednie zachowanie dla swiezaka :) Pamietaj! - my takie rzeczy jak zaproszenie na piwko pamietamy baaardzo dlugo :)

Wszystkiego najlepsiejszego for all!!!

Na prezent mam dla Was Achmeda z koleda :)

http://www.youtube.com/watch?v=wskT...
  • Anonim

Heja Stary Grzyb tez życzy wszystkim wszystkiego najlepszego :D zdrowia szczescia pomyslnosci no i podwyżek :D i nowych samolotów no i tu bym mogl długo wymieniać ale nie bede :D

Wesołych Świat i szczekliwego nowego roku

• Mała nicki

i ja się dołączę. Niech Wam się marzenia spełniają, bo jak one się spełniają to nic więcej w życiu nie potrzeba; )
    Pozdrawiamy z Gabi
  • Monic

ja tez zycze wszystkim bajecznych Swiat....spelniajacych sie marzen i cale morze usmiechu i milosci ... :)
  • Try$ka

co prawda nie jest to moja tworczosc ale jest swietne wiec pozwole sobie zacytowac na ta okolicznosc...

"Sprawnego jumpseatu, paxow od switu,
    dlugich nocowan i miekkich ladowan.
    Krotkich slotow, wysokich lotow,
    wszystkich dopinaczy cokolwiek to znaczy.
    Wiesniakow z Rzeszowa, transferow z Krakowa
    i laptopa z Wroclawia co w przejsciu bagaz stawia.
    Wigilijjnego spokoju, Swiatecznego nastroju,
    sylwestrowej domowki i prezentow z bezclowki.
    Krotkiego holdingu, karpia z cateringu
    i ogolnie duzo slodyczy ksiaze polo zyczy"

autor powinien dostac specjalny prezent od prezesowej; )
    Wesolych Swiat wszystkim!; )
  • ! Jaro !

Ojcowi tego oto wierszyka dzis wlasnorecznie uscisnalem w gescie gratulacji za popelnienie tego utworu prawice :)
  • Try$ka

mistrzostwo co?; )
  • ! Jaro !

Rewelka :)
  • Anonim

Niech zgadne :) Pasiak? :)
  • Anonim

A tak przy okazji; ) Wesołych Świąt :)
  • ! Jaro !

Pudlo :)
  • Anonim

Znalazłam na jednym z forów zmodyfikowaną wersję; )

"Sprawnego jumpseatu, paxów nie od świtu, długich nocowań i miękkich lądowań. Krótkich slotów, wysokich lotów, wszystkich dopinaczy – cokolwiek to znaczy. Braku pijaków z Dublinowa, transferów z Krakowa i laptopa z Wrocławia, co w przejściu bagaż stawia. Wigilijnego spokoju, świątecznego nastroju, sylwestrowej domówki i prezentów z bezcłówki. Krótkiego holdingu, karpia z cateringu i ogólnie dużo słodyczy książe Wizzaira życzy".
  • konrad

na nastepna czesc zapraszam juz w przyszlym roku... :)
  • mania

Troszkę już po świętach ale jeszcze przed Nowym Rokiem i ja wam życzę wszystkiego najlepsiejszego:)
    Pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam do sprzedawania najnowszych ploteczek, newsow i innych pokladowych informacji. Pamietajcie...

Fotki

Miejsca grona (0)