EuroLOT [393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Elo. Czy ktoś obczaja ile zarabia stewart w LOT-cie? Odpisujcie, prosze !!!
  • Firas

Około 15 tysięcy złotych, my w Centralwings mamy około 10 tysi, a Eurolot coś koło 12-13 tysięcy. Plus oczywiście premia i masa innych dodatków.
  • Anonim

Ale to jest jak? To jest rocznie?
  • Mała nicki

miesięcznie
  • Firas

Oczywiście, że miesięcznie. Czekamy na podwyżki w najbliższym czasie.
  • Asiula MIMI

Firas nie dodales, ze to tylko podstawa a przeciez dochodza do tego wylatane godziny...itd...
  • Anonim

A co dokładnie można robić w Eurolot. Pytam, bo jestem zainteresowany.
  • Anonim

A mianowicie jestem zainteresowany pracą w LOT, a dokładnie interesuje mnie zawód stewarda. Jak to zrobić, aby zostać stewardem w LOT (NIE CHODZI MI O EUROLOT. INTERESUJE MNIE SAM LOT)
  • granat

>Firas napisał
    >Około 15 tysięcy złotych, my w Centralwings
    >mamy około 10 tysi, a Eurolot coś koło 12-13
    >tysięcy. Plus oczywiście premia i masa innych
    >dodatków.

Hmm. Do tego moge jedynie dodac ze jesli ci zalezy na wiekszej kasie to lepiej idz na mechanika.Dostaniesz okolo 15 tysi i do tego wlasna skrzynke z wypasionymi narzedziami.
  • Firas

>wojtas napisał
    >A co dokładnie można robić w Eurolot. Pytam,
    >bo jestem zainteresowany.

Można latać.

Asiu wiadomo, ale nie chciałem zdradzić, że za godzinę mamy dodatkowo od 50 do 100 zł.
  • Firas

O kurcze... Właśnie zdradziłem naszą tajemnicę! :/
  • Firas

No mechanicy to mają najlepiej, ostatnio wybudowali im nowy parking (zaraz obok parkingu pilotów) same fury po 200 i więcej tysi!
    Tak poza tym... oddajcie Fisherowi silniki! :)
  • granat

>Firas napisał
    >No mechanicy to mają najlepiej, ostatnio wybudowali im
    >nowy parking (zaraz obok parkingu pilotów) same fury po
    >200 i więcej tysi!
    >Tak poza tym... oddajcie Fisherowi silniki! :)

No a jakze. No jasne ze mamy lepiej. Ja to splace kredycik i kupuje jakis nowszy samochod.A co tam.Splace w 2 lata:)

A co do silnikow. To zdjelismy je zeby troche podkrecic.Wiesz.W firmie sie przelewa:):):):):)
  • Anonim

kiedys robilem w call center LOTu, podstawa ~6500pln + dodatki, 13tka, bony swiateczne i dodatek dojazdowy... zyc nie umierac!

pozdro
  • granat

o prosze:):) Tak sie kaszle:)
  • Anonim

No i to w call center :) grupa zawodowa w Locie ktora zarabia najmniej; )

• Anonim

no popatrz... nieaktualne info macie; -)

pozdr
  • Anonim

czy ktoś mi powie z kim trzeba sie skontaktować w sprawie pracy w lot-cie jako stewart ? Chyba że mi ktoś tu oedpowie, co trzeba zdawać, jakie studia obrać itp.? Pozdrawiam.
  • Mała nicki

Nie wiem czy rozróżniasz LOT i EuroLOT, ale to jest grono tego drugiego i jak chcesz zarabiać więcej niż my to poszukaj lepiej grona LOT-u a jeśli chcesz u nas latac za te marne 12 tyś to właśnie szkolenie się kończy :P ale pewnie zaraz znów ktoś zrezygnuje bo kto by za tyle pracował hahahahahahaha
  • granat

ja zrezygnowalem z Lotu jako mechanik bo nie chcieli mi z 8 tysi podniesc do rownej dyszki.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (
| |

Zapraszam do sprzedawania najnowszych ploteczek, newsow i innych pokladowych informacji. Pamietajcie...

Fotki

Miejsca grona (0)