EURO wieczorowe IV rok!! [144]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Uwaga, ostatnio na dziennych była na ten temat rozmowa. (Odsyłam do ich grona, jeśli ktoś jest zainteresowany).
    Jest sprawa, która wywołuje kontrowersje i sprawia problemy. Jeżeli wysyłamy wiadomość z maila wspólnego wszyscy proszenia są o podpisywanie się swoim imieniem i nazwiskiem. Maile anonimowe jak okazało się na dziennych sprawiają tylko problemy i prowadzą do sprzeczek z wykładowcami, a to nam chyba jest zbędne.
    Dziękuję koniec ogłoszeń.
  • kto jest tak jebniety ?
  • Nie chcę być nachalny, ale gdy spytałem sią pana Doktora ile pkt zalicza, odpowiedział pan => CZTERNAŚCIE, zmienianie reguł w czasie gry jest nie fair play. Umowa to umowa. (staram się)

LoL :D
  • Anonim

No właśnie już nie komentujmy tego tylko wprowadźmy taką zasadę, że się podpisujemy, albo wysyłamy z prywatnych skrzynek pocztowych. Na dziennych ktoś napisał do pani Wróbel :"Jak idzie sprawdzanie kolokwium?? Wyśle nam pani wyniki?" <lol> nie róbcie tego błagam;]
  • Anonim

dzieki Miko, no qrde, wysłałem do niego dwa meile, w pierwszym sie podpisałem, w drugim uznałem że nie trzeba, myślałem, że się domysli ze to znowu ja; / QRVA
  • magda!

szczerze to trochę źle tego maila sformułowałeś.a pozatym prawda jest taka, że z wykładowcą nie ma co wchodzić w dyskusje bo i tak sie nie wygra.jak bedzie chciał to postawi na swoim.a sposób w jaki do niego napisałeś mógł go tylko wkurzyć i nic pozatym.
    ale koniec komentarzy na ten temat.
    pzdr
  • Anonim

no troszkę mnie poniosło.... kompleks czternastopunktowca;/
  • magda!

ty idź teraz lepiej sie bierz za katecheze;p bo mało czasu zostało.
    Karol napewno Ci wybaczy,w końcu po częśći twoja frustracja jest uzasadniona...tylko słowa źle dobrane:p
  • Anonim

przed katechezą jeszcze msg; /
  • ·٠•● Sandra ●•٠·

>mikooo napisał
    >kto jest tak jebniety ?

;))))
  • x dddd
  • ·٠•● Sandra ●•٠·

widocznie nie dotarlo do niektorych - nawet jezeli wysylacie maila w sprawie dotyczacej wiekszej grupy, a nie osobistej, to podpisujcie sie! Jeśli nie macie zamiaru, to chociaż zatroszczcie się o przyzwoitą formę tego maila, naprawdę trzeba niektorym tłumaczyc takie rzeczy?

Boski mail:
    kiedy przewidziana jest poprawa kolokwium dla tych którzy nie zaliczyli ? Pani wspominala coś o 23 czerwca ale gdzie i o której i w jakiej formie?

Mozna tylko dodac na koncu: "tylko Pani odpisze szybko!!"

• Powinno byc inaczej.

Ej kiedy poprawa ? wez odpisz szybko bo nie mam czasu. pzdr
  • ·٠•● Sandra ●•٠·

pani napisze, to juz se siade i se bede czytał.
  • Μαρλενα

Nie no nie wierzę, kto jej napisał takiego maila? Wiecie, ja rozumiem że generalnie większość jej nie lubi ale żeby pisać coś takiego?! OGARNIJCIE SIĘ!!!! Jesteśmy do kur** nędzy na studiach a nie na końskim targu!!!
  • skiba

popieram przedmówców...; /
    troche kultury...
  • Μαρλενα

no proszę, to kto się przyznaje do napisania tego "oficjalnego" maila? Pewnie nikt, bo odwagę anonimowo ma każdy, ale w innym przypadku już nie.
  • Anonim

zastanawiam się kto ma takie "specyficzne" poczucie humoru. Pisanie tego typu maili, akurat wtedy, gdy był już poruszany ten temat nie powinno mieć miejsca. Przez takie pomysłowe osoby cierpią inni...
  • Natalka

tym bardziej że na stronie była już informacja kiedy jest poprawka:/
  • skiba

>Marlena napisała:
    >no proszę, to kto się przyznaje do napisania tego
    >"oficjalnego" maila? Pewnie nikt, bo odwagę anonimowo ma
    >każdy, ale w innym przypadku już nie.

na pewno odpadaja wszyscy Ci, którzy juz zaliczyli Procesy... :p
| |

grono dla studentów wieczorowej Europeistyki UW :)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)