EURO wieczorowe IV rok!! [144]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • S.

Ktoś kiedyś napisał : "już się melduję, jako naczelnik :) zastępca sołtysa, zobaczymy czy stały... "

Z moich obserwacji wynika, ze jednak niestaly, wiec moze ten ktos kto tak napisal, jesli nie chce juz nim byc to zorganizuje wybory na nowego staroste?

A moze sa jacys chetni, ktorzy chcieliby przejac to stanowisko?:)

• Zahar

o nie
    dajmy sie wykazać karwowi on jest idealny na tą funkcje; ]
  • Anonim

co za problem napisać że ja? po co te synonimy:)
    ale ten ktoś kiedyś napisał też ze rezygnuje z funkcji starosty bo nie może jej nalezycie wypełniać, już zapomniałaś?:)
    Jakbys nie wiedziała, a pewnie nie wiesz, Maciek Karwowski jest starostą od drugiej połowy października; )
    pozdro
  • S.

synonimy? chyba cos Ci sie pomylilo..w takim razie po co piszesz "ten ktos" o sobie? a poza tym nie jest wazne to jak o Tobie mowie, wazne, ze dotarlo

• S.

aha i przepraszam Maćka, bo chyba jeszcze nie wszyscy;p wiedza, ze jestes starosta:P:P zycze Ci powodzenia:D
  • S.

skoro juz sie wszystko wyjasnilo to mozna juz wykasowac ten wątek:)
  • Anonim

Sila po co takie niemiłe teksty, dlaczego pawasz do mnie taką wielką niechęcia? wręcz nienawiścią?; / co próbujesz udowodnić?
    Wiadomo o kogo chodzi, więc czemu wprost nie napiszesz - "Kuba nie jesteś już starostą, może zorganizowałbyś wybory itp. itd."
    Uważam takie podejście do sprawy, jakie ty prezentujesz, za niezbyt poważne. - "a poza tym nie jest wazne to jak o Tobie mowie, wazne, ze dotarlo". Próbujesz udowodnić że jestem dla ciebie nikim, a z przyzwyczajenia chyba już piszesz "Twoje" z dużej litery, dzięki;)
  • Runa

ni kiedys tą funkcje pełnił Adam B. aka Sołtys...potem go nie było, Kuba sie chętnie/niechętnie zgłosił a teraz jest Maciek Karwowski?

dobrze wiedzieć, mi też sie wydaje, ze sie nadaje do tej roli :)
  • Anonim

• S.

>★ Blanco™ ☆ napisał
    >Sila po co takie niemiłe teksty, dlaczego pawasz do mnie
    >taką wielką niechęcia? wręcz nienawiścią?; / co
    >próbujesz udowodnić?
    >Wiadomo o kogo chodzi, więc czemu wprost nie napiszesz -
    >"Kuba nie jesteś już starostą, może zorganizowałbyś
    >wybory itp. itd."
    >Uważam takie podejście do sprawy, jakie ty prezentujesz,
    >za niezbyt poważne. - "a poza tym nie jest wazne to jak o
    >Tobie mowie, wazne, ze dotarlo". Próbujesz udowodnić że
    >jestem dla ciebie nikim, a z przyzwyczajenia chyba już
    >piszesz "Twoje" z dużej litery, dzięki;)
    >

nie przesadzaj
  • Matthias

Prosze tu bez takich osobistych wycieczek... nie czas i miejsce; p
    zatem informuje wszystkich którzy nie są jeszcze w temacie i nie mieli okazji się zorientować że jestem naszym Nowym Starostą "Wieczorowym"!; )

Od razu na wstępie musze zastrzec że sam wszystkim obowiązkom nie podołam... dlatego potrzebuje co najmniej 2 swoich zastępców którzy razem ze mną będą ogarniać nasze studenckie sprawy... kto byłby chętny? Oczywiście wtedy kiedy coś ważnego będzie się działo, nie bez przerwy rzecz jasna więc sie nie bać!

Przy okazji dzięki Sila że tak niechcący wywołałaś ten temat i założyłaś de facto wątek o mnie ~ teraz będzie łatwiej omawiać te sprawy... a wsparcie z pewnością się przyda; >

• Matthias

Napisałem to już jakiś czas temu, a jak dotąd nie ma odzewu z waszej strony... tak więc ponawiam apel w sprawie moich zastępców; ) mam nadzieję że porozumiemy się w tej sprawie do końca tygodnia!

A jak nie, to się okaże za tydzień co będzie ~ w każdym razie coś wymyślę ale wtedy o zdanie już raczej się nie spytam :>

Pozdro Euro \/
  • Runa

zastepców? Ty jesteś niezastąpiony :P
  • Anonim

>Adulruna Rediviva napisała:
    >zastepców? Ty jesteś niezastąpiony :P

hehehe xD
  • Matthias

Euro! Ważne info z pierwszej ręki...

Na stonie europeistyki pojawił się nowy plan zajęć na semestr letni!

http://www.wdinp.uw.edu.pl/europeis...

Jak widać czwartek będzie najbardziej przekichany a jak jeszcze dojdą monografy... do tego na dobry początek tygodnia Bednarska; / dobrze że chociaż warsztaty bez Wawrzyka no i zajęcia z "medialnymi" doktorami Chwedorukiem i Biskupem więc tu chyba nienajgorzej; ] też ciekawe jakie będą różnice między czwartkowym wykładem pani Stasiak-Jazukiewicz a tym co mieliśmy u Adamowskiego? bo tu nawet pora jest ta sama! xP

Logowanie dopiero w styczniu ale dobrze wiedzieć...

Przy okazji informuje że tak jak obiecywałem wybrałem już sobie zastępców!; ) zapytam ich jeszcze tylko czy się zgadzają i wtedy wam to ogłoszę.

Pozdro 4 All \/
  • bo ja czekam na lato..♥

ZADANIE DLA STAROSTY:
    pojawił się nowy plan na letni semestr i jak już może niektórzy zauważyli znowu dostaliśmy najgorsze sale.. bednarska, żurawia, karowa... A dzienni Stary BUW... :(
    Proponuję zareagowaćbo puki jeszczem mozna o za chwile bedzie za pozno!!!!!!!
  • Matthias

popieram w 100% Twój postulat Krysiu! :) poza tym chyba ktoś obiecywał nam lepsze sale w zeszłym semestrze,hę?
    dlatego za tydzień wybiorę się na dyżur do tego kogoś i z nim to omówię - z Żurawią wiele raczej nie wskóram ale z resztą pewnie da radę po dobroci; p
    A na razie proszę bez przesadnej paniki... został ponad miesiąc i wszystko da się jeszcze odkręcić.
  • bo ja czekam na lato..♥

własnie dlatego piszę teraz zeby dało się jeszcze coś załatwić ..:)
  • Runa

Hola Hola !
    Tak byc nie może !!! to w koncu my płacimy!!
    ja jestem osobiście oburzona
    i niech mnie pocałuja w dupe !!
  • Ania

dokładnie!!! w kulki sobie lecą... :/
| |

grono dla studentów wieczorowej Europeistyki UW :)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)