-
Matthias
Info z naszej strony Euro:
"W dniu 18 kutego (środa) ćwiczenia z mgr Katarzyną Gajlewicz na studiach niestacjonarnych (wieczorowych) są odwołane."
-
tak samo jak z dr Łukaszem Szurmińskim :P ale to sie dowiedzialam po powrocie do domq.
dziwne, ze Pani Kasia i Pan Łukasz nie mieli w tym samym dniu zajęć; > ciekaweee..... <satanic-laugh> -
bo ja czekam na lato..♥
UWAGA, w związku z tym ze niektorzy nie potrafią się pochamować mamy za tydzien kolosa z Gajlewicz wiec ci co mieli referaty czy mogliby je przesłać na pocztę ?
Dzieki :):)
Ja juz swoj przesłałam zeby dobry przykład dać :P -
-
-
Anonim
-
prosiłabym by każdy kto miał referat na polityce miedialenj wysłał go na naszego maila.
z góry dziekuję i proszę o sprawną organizację :) -
Matthias
>Runa napisała:
>prosiłabym by każdy kto miał referat na polityce
>miedialenj wysłał go na naszego maila.
>
>z góry dziekuję i proszę o sprawną organizację :)
Przyłączam się do apelu! :> wykład z tego przedmiotu jest największą porażką ostatnich 3 lat naszych studiów... O prowadzącej przez grzeczność już nie wspomnę~
A egzamin niestety jak na złość ustny... więc cóż wszyskie ręce na pokład i jedziemy dalej!; p -
bo ja czekam na lato..♥
-
Anonim
-
bo ja czekam na lato..♥
-
Matthias
niezłe riposty winszuję... i tak mnie nie przekonacie - jest was zdecydowanie zbyt mało...; ]
a rodzynek? no może i już jest ale wisienkę na tym torcie też ktoś przecież musi postawić! :P -
Anonim
-
Matthias
"Załapał się pan psim swędem na tą zerówkę ale niech będzie..." hehe no to już nie musicie mnie przekonywać, pani Jazukiewicz to zrobiła za was :P zostałem drugim rodzynkiem; ) do czasu... -
-
Anonim
w ogóle napisałby ktoś termin egzaminów wszystkich w jednym miejscu bo ja w końcu nei wiem kiedy ta zerówka z myśli politycznej ?? -
S.
-
S.
hej, hej, mamy moze jakies opracowania z polityki medialnej? na kolosa i na egz? -
Ania Gostkowska
w skryptach z neta jest cos z polityki medialnej ale jak prowadziła jas-koziarkiewicz. Czesciowo te notatki sa ok ale nie ma wszystkiego co bylo u nas -
bo ja czekam na lato..♥
UWAGA !!!!
do osób które chodzą na wykład do Pani Profesor Stasiak na 18.30 w czwartki.
W przyszłym tygodniu 28.05.2009 NIE MA wykładu.
Z Panią Profesor spotykamy się 4.06.2009 NA ZERÓWCE. Oczywiście moga na nią przyjść tylko te osoby wpisane na liste. :):) -
bo ja czekam na lato..♥
P.S.
niech wszystkie osoby wpisane na liste na zerówkę zastanowią się nad tymi obszarami które chcą sobie opracować bo Pani Profesor prosiła żeby ją poinformować wcześniej, więc powiedzmy, że macie czas do ŚRODY zgłoście mi to i ja napisze maila :)