EURO wieczorowe IV rok!! [144]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

do osób które mają dzisiaj egzamin z medialnej na późniejszą godzinę niż 15!!!!!!!!!!!!!!
    pani prof. powiedziała żebyśmy przyjechali wcześniej, bo jej się nie chce czekać... a w ciągu godziny przepyta więcej niż 5 osób...
  • Anonim

Uwaga!! Osoby, które zapisane są na 16 proszone są o przyjście na 15 wszyscy czworo, bo chyba tyle zostało;] Wprawdzie dziś pytała 2 os na pół godziny, ale nie wiadomo co będzie jutro;]
  • Matthias

"Egzamin u prof. dr hab. Ewy Stasiak - Jazukiewicz odbędzie się w dniu 22.06.2009 w godz. 15.00 -16.00, sala 2, ul. Krakowskie Przedmieście 3."

Tak właśnie załatwia się sprawy z Panią Powałką... prośba, szybki/e telefon/y tam gdzie trzeba, propozycje sal i która bardziej mi się podoba... mniej niż 10 minut - pełen profesjonalizm; )

Muszę jeszcze tylko wysłać maila z informacją do Frau Jazukiewicz choć nie mam pewności czy mi potwierdzi że go otrzymała - w razie czego skontaktuje się z sekretariatem żeby jej o tym przypomnieli telefonicznie~
  • Matthias

Połamania długopisów/cienkopisów/ołówków etc. i powodzenia dla wszystkich piszących!; >
    Co tu dużo kryć - fart będzie wam potrzebny...
  • skiba

troche mnie zaniepokoiles Macku; >
  • BERET

oj to tak pewnie żeby dramaturgię podnieść :) .... dygać nie należy :D
  • -MONIKA-

gdzie są jutro wpisy z egazminu z polityki medialnej i o której godzinie? dzieki;-)
| |

grono dla studentów wieczorowej Europeistyki UW :)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)