-
a ktos wie kiedy sa wyniki i jak bedą ogłoszone i gdzie po wpis?
bo ja wychodząc ostatnia zapomniałam się zapytać, ale wiem, ze zalicza 48 pkt :) -
Anonim
-
-
-
-
CHMURKA
Ja zapytałam się o wyniki tej kobitki i powiedziała, że pod koniec przyszłego tygodnia prawdopodobnie. Powiedziała żeby sprawdzać na stronie euro. -
Matthias
>malwina napisała:
>no wlasnie, pan nie mówił, że da ten sam test! :P
a może po prostu zapomniał wyjąć ten właściwy ze swojej teczki? nic nie jest wykluczone bo był tak zakręcony że prawie o was zapomniał :P i gdyby nie pewien zbieg okoliczności to mógłby dotrzeć z jeszcze większym opóźnieniem...
ehh a poza tym jako bardzo doświadczony prawnik powinien też pamiętać że z przyczyn losowych klient może pojawić się trochę później niż zwykle - więc nie wiem czemu jego wczorajszy (zaległy!) dyżur trwał tylko godzinę, a nie pełne półtorej; / no ale mniejsza z większym, przynajmniej pójdę po wpis razem ze wszystkimi :)
-
Anonim
-
>CHMURKA napisała:
>Ja zapytałam się o wyniki tej kobitki i powiedziała, że
>pod koniec przyszłego tygodnia prawdopodobnie. Powiedziała
>żeby sprawdzać na stronie euro.
marcin...wystarczyło spojrzec 2 posty wyzej.... -
Anonim
rano okazuje się niemalże nadludzkim wysiłkiem...:D Zresztą to żaden konkret. Bardziej mi chodziło o datę i lub godzinę.... -
gdyby ktos wiedział to by pewnie napisał, jak narazie to szczescy czekamy...
na prawde - przepływ informacji na UW jest tragiczny
oni chyba sami nawet nie wiedzą kiedy beda wyniki -
Anonim
-
moze pani Asia bedzie akurat czytać nasze grono to by mogla napsiac czy wie cos o wynikach....
-
Matthias
Byłem u prof. Góralskiego we wtorek po wpisy i powiedział mi że to jego ostatni dyżur przed wakacjami... do tego czasu miał sprawdzone ok. 25 prac czyli niecałą połowę spośród tych co pisali - wyniki mają być w przyszłym tygodniu a info o wynikach powinno pojawić się niedługo na naszej Eurostronie~ -
-
>Matthias napisał
>Byłem u prof. Góralskiego we wtorek po wpisy i powiedział
>mi że to jego ostatni dyżur przed wakacjami... do tego
>czasu miał sprawdzone ok. 25 prac czyli niecałą połowę
>spośród tych co pisali - wyniki mają być w przyszłym
>tygodniu a info o wynikach powinno pojawić się niedługo
>na naszej Eurostronie~
ale jakto w przyszłym tyg? tzn. ze dzisiaj ich nie bedzie?
i jakto ostatni dyzur? to juz w najblizszym czasie nie bedzie miał? to jak dostaniemy wpisy?
oj to jest cos grubymi nićmi szyte...
a nie wiesz moze czy na razie wszyscy zdali? -
najważniejsze żeby zaliczyć o to kiedy będą wyniki i wpisy to już pikuś (Pan Pikuś) hhehehehhe
-
Anonim