EWS Warszawa [614]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wpadlem na pomysl zeby wybrac MISS naszej zajebistej szkoly EWS-u. Co wy na to? licze ze bedzie bardzo duzo wpisów. no to do roboty. hehehhehehe.
  • ..all that jazz!; )

rety.. rzeczywiscie jest w czym wybierac u nas; p hahahaha
  • kurczak

ja stawiam na nutrie z takiego pokoju w naszej szkole co nikt nigdy nic nie wie
    hhehehehehe;)
  • Anonim

ZGŁASZAM SIE...... !!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Anonim

to nie wiedziałem ze Ty lopez zmieniles plec ze sie zglaszasz:):)
  • Anonim

Ja zgłaszam moja zawodniczke.......chociaż moim zdaniem Nutria odpada w przedbiegach bo nie podsteplowala mi ostatnio legitymacji, dlatego nie bede na nia glosowal, a pozatym jest niemila, nie ma poczucia humoru, nie lubi koszykowki, i brzydko sie usmiecha, moja osobista kandydatka na MiSS EWUESU jest............. chociaz czy ja wiem........... moge chyba tak niesmialo podsunac..... taka propozycje jak..... AGNIESZKA MAJERANEK!!!!!!!! tadam.........=)))))))))))))) buhahahahhaha ona jest znakomita, sympatyczna , jest wszedzie....i ten promieniście piękny uśmiech z błyskiem białych ząbków i odgłosem tumultu pędzacych jeży...=)i ma dobre oceny...hm?=) nie pije byle czego i nie pali byle czego...=) jest wysportowana jak arabski konik poscigowy..=), gibka jak pejcz sadomaso, i szybka jak pedzibączek geparda chestera...=). Jej ulubiona ksiazka jest encyklopedia anatomii (3 wydanie poprawione...oczywiscie z ilustracjami=), ma slabosc do poezji erotycznej i skłonności do alkoholizmu, jej niespelniona miloscia jest Patrick Kluivert-(to drazliwy dla niej temat)....jest romantyczka- rozkleja sie przy muzyce powaznej i telenowelach wenezualsko-meksykańsko-brazyl ijskich. Jej życiowym przewodnikiem jest Julka z "Na dobre i na złe" i Rysio z "Klanu". Dla bukietu pieknych czerwonych hawajskich róż ogrodowych zrobi wszystko, uwielbia kolacje przy swiecach zakrapiane dobrym, aczkolwiek tanim winem...=) ,lubi tez ksiazki Harlequina i nocne spacery brzegami Wisły. Kocha przyrode i wszystkie zwiazane z nia przyjemności..=), uwielbia zwierzeta-szczegolnie "łowcze nocne", poniewaz sama poluje w nocy... uwaza siebie za "Nocnego Jarząbka" .O anielskiej duszy i góralskim charakterze nie trzeba wspominać, zawsze chetna do pomocy...=), lubi do-Woli ale po-Woli-bo pochodzi z Woli, wydaje mi sie ze jest odowiednia kandydatka do tytulu MISS EWUESU......jak sądzicie?
  • ..all that jazz!; )

o matko.. zes walnal wypracowanko; p haha
  • Anonim

a skad to lopeziku wiesz wszystko? co? no bedziesz musial sie sporo wytlumaczyc?hehehhehhee.
  • ..all that jazz!; )

wie z doswiadczenia; D hehe
  • nmh

O Lopezik :) masz u mnie bro - nie no kilka bro :) za taki poemat to nawet Nobla mógłbyś ode mnie dostać - co do innych spraw dogadamy się później; ) wiedziałam , że jesteś po prostu the best; ))))))))) aż się popłakałam ze śmiechu hihihi i szef troszkę dziwnie się na mnie patrzy ...; ) co tam :)
  • nmh

Grzeszczu jakie masz piękną fotkę; ) prosto z naszego pola golfowego hihih
  • Anonim

no ba mloda:):) tylko pozazdroscic tego Tiger Woodsa:)hehhehe
  • Anonim

też wymyśliłeś , ja za to wiem kto napewno nią nie jest...
  • Anonim

to kazdy wie to:):)hehehe
  • nmh

Chyba się domyslam Kasiu; ) take it easy hihihihi
  • Ania

:D
  • Ania

myślałam że to grono dla EWSowców a nie dla "obcych". A NA PEWNO sie pisze osobno !!
  • Anonim

Dzieci dzieci dzieci spokojnie nie bijcie sie...=) za tytuł Miss Ewuesu nic sie nie dostaje jest tylko satysfakcja no chyba ze Grzeszczu cos ufundował... mam nadzieje ze tak.... bo mi juz funduje Agniesia.... jak jakas wycieczka za wygrana to lece z toba Aga hehehhehe
  • nmh

Lopezik z Tobą zawsze polecę !!!! mów tylko gdzie i ile mnie to będzie kosztować; ) hihi poza tym Marcinek jako twórca tematu chyba zobowiązał się do jakiejś nagrody hihi
  • Anonim

Ej dziewczyny to wy tez sie zglaszacie do konkursu?