-
M o n i
Mam propozycję - samorząd czyli m.in. ja; -) chcemy zorganizować dla studentów ewspa kurs tańca - będzie można zaliczyć W-F a przede wszystkim nauczyć się tańczyć - oczywiście będziemy chcieli żeby to było dofinansowane przez szkołę.
Mam prośbę - możecie się zorientować w swoich grupach czy będą w ogóle chętni?
bo nie ma sensu w to wchodzić gdy się okaże, że są trzy osoby chętne łącznie ze mną :-)
-
Kamyk
a co to ma byc za taniec??? Przy rurze; P ... a'la zespół Boys... breake dance.... czy walc angielski ? -
-
kucz-mix
-
-
M o n i
..no cóż:
- taniec towarzyski czyli walce, tanga, samby, rumby i inne takie
- salsa solo lub parami
- taniec nowoczesny
- taniec brzucha...itp. itd...
generalnie dla każdego coś się znajdzie - różne poziomy zaawansowania, różne dni i godziny...nawet taniec na rurze dla kamyka da się zorganizować :-)
czyli mam rozumieć, że chętni się znajdą??
fajowo :-)
a ja miałam problemy ze znalezieniem partnera...po prostu nie wiedziałam gdzie szukać; -)
-
-
Kamyk
a teraz Monia porozmawiajmy o pieniądzach :) ile ten cały taniec przy rurze; ) miałby wynieść ? a flamenco też wuczą ??? -
-
M o n i
..Meurte... nie obiecuj bo się nie opędzisz ode mnie!!!; -)
co do kosztów - NA PEWNO mniej niż stówkę miesięcznie - walczę o rabaty a poza tym bedzie to dofinansowane przez samorząd - w każdym razie im będzie nas więcej tym większe upusty da się wynegocjować. Logiczne chyba, no nie?
Flamenco nie wiem czy jest.. :-( ale jest jeszcze boogie no i typowo latynoamerykańskie tańce :-)
więc werbujcie znajomych a ja postaram się załatwić coś sensownego :-) -
-
Anonim
a ja mam inny plan :) zamiast wydawać kase samorządu na kurs tańca niech samorząd nam płaci za wstępy do klubów i darmowe browary :) W klubach sie tańczy prawda?? A po browarach jeszcze lepiej sie tańczy :) co wy na ten pomysł?? :P hehe -
Kamyk
ooo... to jest bardzo dobry plan... A tańca można się nauczyć podpatrująć Jacka jak wywija... hehe...
Grzesiu będziesz naszym delegatem do władz uczeni... musisz ten projekt przedstawić w szkole; ) -
kucz-mix
O wlasnie!!
Jesli chcecie, to ja moge zalatwic kurst tanca na parapecie w Paprotce a takze kurs tanca na barze w Labo i Barbie !!
Instruktorow sam zapewnie; ) -
Anonim
dokładnie o to mi chodziło :) Bravo Arti :) a nie jakieś tam tańczenie przy muzyce call on me albo up and down :) Monika z samorządu co Ty na to?? a reszta?? :) -