EWSPA [318]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M o n i

pisał ktoś test z handlowego? jest to do łyknięcia??
  • Anonim

Ja zadnego testu u
  • Anonim

Ja zadnego testu u
  • Anonim

Tak groono!!
    Ja żadnego testu u Pani T nie pisałem ale za to miałem przyjemność zdawać ustny. Ledwo zdałem> Moim kumplom postawiła z uśmiechem po 2 do indeksu i odesłała ich na wrzesień. Ps. Ja dostałem pytanie: "synku prosze mnie tu wyjaśnić różnice między wekslem suchym a prostym"???Hmm Czy ktoś zna odp.
  • SharkDivers

do lykniecia jest zawsze cos!!!
  • M o n i

hehe..ja jestem u niej na seminarium wiec moze bedzie lagodna; -)

hmm...w takim razie jestem chyba experymentalny rocznik....bleee...
  • Dan

z tymi wekslami to dosyć proste...ale wiem to tylko dlatego ze chodizłem na moduł z bankowego... a co do testu to podobno ma być jednokrotnego wyboru wiec moze nie bedzie tak zle (u dzieksa to bedzie dopiero test) ...sam niewiem czy wolał bym u niej ustny :/
  • Anonim

to jezeli możesz mi wyjaśnić różnice między wekslem prostym a suchym to dawaj z chęcią przeczytam!!
  • Dan

to było chyba troszke pytanie na podpuche bo weksel suchy i prosty to ten sam typ weksla tylko inaczej nazwany (może nazywac sie jeszcze sola lub własny)..
    wystawca sam przyrzeka bezwarunkowo zapłacić oznaczoną sumę pieniedzy na rzecz lub zlecenie wskazanej z nazwiska osoby (remitenta)...

mógłbym Ci opowiedziec dlaczego nazywa sie ten weksel suchym ale to duuzo pisania - historia o kupach,statkch...pierwszych bankach itd ; ) polecem moduł u sedziego Tomczynskiego...
  • Dan

*kupcach - chciałem napisac :)))))
  • Anonim

to to ja wiem kolego such w dużym skrucie oznacza że podążał drogą lądową a nie morską!
    Moduł u Tomczyńskiego to i ja mam za soba.
    A dla Pani T. jest jakaś różnicz między w/w wekslami tylko jaka?-to pytanie kieruje do ciebie- na egzaminie nie miałem ochoty się znia sprzeczać!!!!!!
    Ps. w każdym bądzx razie ja to już mam za sobą!
  • Grono.Net

Boshe.........o czym wy mowicie..........to takie cos wogole jest:)ktory to semestr...to mnie tez czeka...nieeeeeeeeeeeee
  • M o n i

ehhh....VIII semestr Mika... chyba najgorszy ze wszystkich..; -)
  • Grono.Net

A ja myślałam,ze najgorszy jest 6!!!why...te letnie sesje są takie przewalone????choć jak jest tak pogoda jak teraz to mi sie i tak nic innego niechce robic tylko spać:))))
  • Dan

ja to samo...tylko bym spał i spał.... a jak juz sie zabiore za książke to już wogóle...USYPIAM! znasz Mika jakis sposób na nie-spanie; ) help...
  • Grono.Net

Dan...mocna kawa z duzą ilością cukru...+ czekoladka:) a jak to nie pomoże to redbul(z wódką)tylko juz po tym watpie bys sie uczył;p
    buhaha..............
  • Dan

eeetam...kawa na mnie nie działa :( czekoladka prędzej; ) ..plussssssz nawet jest spoko,ale w ilościach przekraczających normalne dawki... :) srednio smakuje....
    nonic bede dziś walczył... (ja to przynjamniej "zakochany" nie jestem :P )
  • *muerte*

krecha amfy
  • kucz-mix

eee tam Muerte... dwie krechy !
  • Dan

dzięki ..."dobre rady zawsze w cenie"; ) ...Meurte gdzie to moge kupić ?
  • 1
  • 2