-
Anonim
-
Anonim
jaaaaaaaaaaaaaa jade
oraz goska i przemek i ty i magda i sandra i wiele innych osob z naszego piknego pierwszego rocznikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... -
-
Anonim
-
-
-
Anonim
hmmmmmmmmm.... czyzby wybieraml sie tylko pierwszy rocznik....
eeeeeeeee... starszaki ruszac sie i douczyc mlodszych jak to sie zyje u was na baletach i wogole... -
Anonim
-
-
Anonim
jacek ja nie przecze, ze ty napewno umiesz baunsowac, ale wiesz to taki specjalny baunsik EWSPiA - niech starszaki pokaza, co umieja...
Wasal byles wiele razy to powiedz jak tam jest... -
hmmm snieg(wtedy jezdze bo na narty smigam) kominek bilard piwo wodka muzyka :) czego wiecej trza od zycia :D
-
Patrick
-
ABSTYNENT
-
Patrick
-
-
Anonim
czyi rozumiem, ze klimacik w muszynie jest wypasny...
a ile osob jedzie ze starszego rocznika... -
-
Anonim
ej 5 rocznik, czy mysmy placili za Muszyne? ja pamietam, ze wyjazd byl obowiazkowy bo kanclezr by nie zaliczyl nam zajec tutorskich. ale czy my za to placilismy? no na pewno pamietam z Muszyny dancingi na stole bilardowym. kto by pomyslal, ze pomiesci ze 20 osob! hihihi. no i zabawa w sad! cudne! malo kto byl przygotowany i jeden wielki spontan z balaganem! no i osoby z mojej grupy, chyba nikt nie zapomni dasow Dareczka Kanclerza. ale on fochy tam strzelal:)!
Pozdrawiam -
my 4 lata temu bylismy z areczkiem i tomczysmkim >> wszyscy bylismy błogo nawaleni :D
-
Anonim
jeju...jak takie sprawozdania - to Ja juz sie ciesze, ze tam jade...baunsy na stole bilardowym - zajebisie... -