- 1
- 2
-
Anonim
zakladam ten temat tutaj, bo zauwazylem, ze niektorzy bywalcy daily nie maja swiadomosci, ze sa na zdjeciach. a zdjecia sa tu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/panpe... -
Anonim
troche sie powtarzam z tymi zdjeciami. przepraszam, ze tak czesto uzywam slowa "zdjecia" -
Anonim
-
Anonim
.prosze Cie... czy ja na prawde mam taką jape jak kwazimodo ? :P niee.... to FOTOMOTAZ; p
-
-
Anonim
-
Anonim
przepraszam... staram sie to robic jak najlepiej, choc czasami mi nie wychodzi... -
Anonim
.to nie chodzi o Twoje kadry, tylko moją jape... ide na operacje - kto jest za? :P co?? uwazacie ze i tak mi nie pomoze? no dobra.... :P
. -
gosia
-
Anonim
rany boskie!!! ludzie!!! błagam!!! nie nalegam, zebyscie obwiniali moje zdjecia, ze zle wyszliscie na jakims zdjeciu, ale nie zwalajcie tez winy na siebie!!! raz sie wychodzi lepiej, raz gorzej i oniczym to nie swiadczy i nie ma co sie tym przejmowac!!! -
Anonim
pejpel - dystansu... dystansu... :D
.wczoraj było przyjemne tany-tany... -
gosia
uuuuu jaki bulwers; )) chyba nikt sie za bardzo nie ptrzejmuje ze niefajnie wyszedł na jakims zdjeciu :> -
Anonim
wlasnie zym , ja juz nic nie mowie o naszych minach ze zdjec na barze...
pejpel ty masz z tymi zdjeciami niezle, robisz je z zaskoczenia i to w ogole nie patrzac co robisz; )[widzialam Cie wczoraj w akcji] szok! -
Anonim
.przynajmniej jest jakaś pamiątka; ]
.pejpel - wdzięczności, ukłony [: -
Anonim
-
Anonim
ja juz sie gubie... niewazne. o tym niestresowaniu sie na wszelki wypadek mowie, niekonkretnie do was bo wiem ze niektorzy sa pod tym wzgledem pojebani.
co do robienia zdjec, nie patrzac co robie - wiem doskonale co robie--> patrzeniew okienko czy na ekranik nie ma sensu, bo i tak nic nie widac. stawanie przed kims i ustawianie na niego dobrego swiatla, czasu, ostrosci trwa, przynajmniej dla mojego aparatu, kilkanasciesekund. dlatego przed zrobieniem zdjecia kieruje obiektyw w jakas strone, gdzie wydaje mi sie ze jest podobne swiatlo, zazwyczaj w sufit albo w podloge, albo komus innemu w twarz, i dopiero jak czuje ze aparat delikatnie wibruje obracam sie do tego komu planowalem zrobic zdjecie i ...robie!!! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a ja chciałam powiedzieć że za jakieś 2 może 3 godzinki postaram sie podać linka ze zdjęciami zarówno z imprez z barbie ale także zdjęc z daily... jak tylko uda mi sie utworzyć te wszystkie albumy.. uprzedzam zę zdjęcia z barbi niektóre będą nawet sprzed miesiąca jak nie dłużej... -
Anonim
- 1
- 2