ex daily cafe ns37:: [183]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mary.

jak to jest że w Daily panuje tak zajebista atmosfera...?:> przyznaje że dopeiro niedawno odkryłam Daily ale od razu strasznie polubiłam to miejsce :)))))
  • Anonim

heh zdaje się ze ten temacik już był wcześniej poruszany... poprostu to towarzystwo tworzy zgraną grupe a dzieki temu też dobrą atmosfere;)
  • mary.

a to sory ale nie wiedziałam...w takim razie nie chce sie powtarzać :D
  • Grono.Net

no po prostu jest i juz, nie zadawaj glupich pytan
  • Anonim

hmm.. ale to chyba głupie pytanie nie było... jeżlei koleżanka od niedawna jest zauroczona tym miejscem to czemu miała by nie pytać..
  • Grono.Net

a nie wiem, ale wydaje mi sie oczywiste powod, dla ktorego daily jest taaaaakie fajne
  • umcia mowi pfffffff!

no to jaki jeste ten powod, skoro takie oczywiste?
  • Grono.Net

fajni ludzie fajna obsluga fajna muzyka i w ogole wszystko taaaaaaaaaakie fajne
  • Anonim

to fajnie...
  • Grono.Net

bardzo
  • Ula

daily jest jedyne i niepowtarzalne.nie wiem czemu ale jakos tak to juz jest ze majac do wyboru 45346372462363254...... kawiarni w stolicy przewaznie stawiam na daily... i jeszcze ten ogródek... :]
  • Anonim

my - czyli ludzie.
    i to takie oczywiste nie jest...
  • Grono.Net

oczywiste nie jest, ze jestescie ludzmi, czy ze to Wy?
  • Anonim

nie dla każdego oczywiste muszą być powody dla których lubią to miejce inni... to chyba nie jest zbyt trudne stwierdzenie
  • Anonim

tym bardziej, ze nie wszystkim sie tam musi podobac
  • Katarzyna Cendrowska

wrecz nie wszystkim tam sie ma podobać...

a ja lubie daily poniewaz.... jest duzo ciekawych ludzi, dobra kawa, duze popielniczki i po drodze do mojej szkoly:)
  • Grono.Net

ale raczej wiadomo, dlaczego jakies tam miejsce jest lubiane i panuje tam fajna atmosfera...
  • mary.

właśnie...zawsze jak sie wychodzi z daily to całe ubranie "pachnie" papierosami...oj nie zdrowo nie zdrowo kochani :D
  • deep blue

do mojej szkoły niestety nie jest po drodze a mimo wszystko wpadam, nawet ciagły tłum ludzi mnie nie odstrasza, a z tymi popielniczkami...nie przesadzajcie;P poza tym teraz jest ogródek więc pełna klima:)
    a kawa... najlepsza w mieście...
  • Katarzyna Cendrowska

hmm... moze nie najlepsza ale dobra.
    Fakt, troszke wieksze...ale te sa w pytke:)

• 1
  • 2
| |

grono 'bywalcow' - smakoszy kawy i atmosfery daily cafe nowy swiat 37 ( nie ma nic wspolnego z rekl...

Miejsca grona (0)