- 1
- 2
-
mary.
jak to jest że w Daily panuje tak zajebista atmosfera...?:> przyznaje że dopeiro niedawno odkryłam Daily ale od razu strasznie polubiłam to miejsce :))))) -
Anonim
heh zdaje się ze ten temacik już był wcześniej poruszany... poprostu to towarzystwo tworzy zgraną grupe a dzieki temu też dobrą atmosfere;) -
mary.
a to sory ale nie wiedziałam...w takim razie nie chce sie powtarzać :D -
Grono.Net
-
-
Anonim
hmm.. ale to chyba głupie pytanie nie było... jeżlei koleżanka od niedawna jest zauroczona tym miejscem to czemu miała by nie pytać.. -
Grono.Net
a nie wiem, ale wydaje mi sie oczywiste powod, dla ktorego daily jest taaaaakie fajne -
umcia mowi pfffffff!
-
Grono.Net
fajni ludzie fajna obsluga fajna muzyka i w ogole wszystko taaaaaaaaaakie fajne -
Anonim
-
Grono.Net
-
Ula
daily jest jedyne i niepowtarzalne.nie wiem czemu ale jakos tak to juz jest ze majac do wyboru 45346372462363254...... kawiarni w stolicy przewaznie stawiam na daily... i jeszcze ten ogródek... :] -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
nie dla każdego oczywiste muszą być powody dla których lubią to miejce inni... to chyba nie jest zbyt trudne stwierdzenie -
Anonim
-
Katarzyna Cendrowska
wrecz nie wszystkim tam sie ma podobać...
a ja lubie daily poniewaz.... jest duzo ciekawych ludzi, dobra kawa, duze popielniczki i po drodze do mojej szkoly:) -
Grono.Net
ale raczej wiadomo, dlaczego jakies tam miejsce jest lubiane i panuje tam fajna atmosfera... -
mary.
właśnie...zawsze jak sie wychodzi z daily to całe ubranie "pachnie" papierosami...oj nie zdrowo nie zdrowo kochani :D -
deep blue
do mojej szkoły niestety nie jest po drodze a mimo wszystko wpadam, nawet ciagły tłum ludzi mnie nie odstrasza, a z tymi popielniczkami...nie przesadzajcie;P poza tym teraz jest ogródek więc pełna klima:)
a kawa... najlepsza w mieście... -
Katarzyna Cendrowska
hmm... moze nie najlepsza ale dobra.
Fakt, troszke wieksze...ale te sa w pytke:)
- 1
- 2