Fabryka prawa [1064]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M+K

SZUKAMY PRACOWNIKA DO KANCELARII. APLIKANT/APLIKANTKA ALE NIE KONIECZNIE. MOŻE BYĆ STUDENT/STUDENTKA 4-5 ROKU STUDIÓW. PRACA W WARSZAWIE. KACELARIA MAŁA, SPECJALIZUJĄCA SIĘ W PRZEDSIEBIORSTWACH, NIE PRAWIE CYWILNYM CZY KARNYM.JEŹELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI WPISUJCIE SIE NA FORUM.ZAINTERESOWANYM PODAM ADRES E-MAIL.
  • Mag Juszczyk

Hej,
    ja jestem parwnikiem i właśnie szukam pracy. Najchetniej właśnie w Kancelarii.

Pozdrawiam

Magda
  • Anonim

z tej strony również prawnik poszukujący pracy..
  • M+K

JAKIEGOŚ MAMY PECHA Z TYM ZATRUDNIANIEM:)
    PANI ANDZELIKO, JUŻ WYSŁAŁA DO NAS PANI KIEDYŚ CV-JESZCZE W ZESZŁYM ROKU. POZDRAWIAM!
  • Olga Paulina Zielińska

Jestem zainteresowana, ale pewnie to ogłoszenie już nie jest aktualne....hmm
  • Hallowed

ciekawe czy po pieprzeniu sie w bzdurach podatkowych w takim prajsie moglbym sobie przejsc do takiej kancelarii i za ile... eh; -( dzis mam zjazd
  • Anonim

Trzeba sie było dopalać pluszem a nie amfą
  • Hallowed

heheh to nie dlatego. - stres...
    ale powaznie nie chce sie zapedzac w slepa uliczke:]
    ide precz z tego tematu!
  • ...:Asia:...

moze nadal aktualne? jestem zainteresowana...
  • Hallowed

ciekawe jak platna:]
  • figoska

Witam! Ja też jestem w trakcie poszukiwania pracy w kancelarii. Jeżeli oferta jest nadal aktualna, czekam na kontakt. Pozdrawiam
  • PaWeŁ

jeżeli nadal aktualne również jestem zainteresowany
  • Olga Paulina Zielińska

jeśli jeszcze aktualna oferta, to ja też jestem prawnikiem i proszę o kontakt
  • Anonim

Jeśli nie jest jeszcze za późno to również przejawiam inicjatywe pracy w kanelarii. Zainteresowana prosi o kontakt.
  • @necia

ja również...
  • >>AguSia<<

Witam!
    Jestem studentka piątego roku prawa. Odbywałam praktyki w Starostwie,w Sądzie Rejonowym II Wydział Cywilny ul.Barska oraz Sądzie Rejonowym VI Wydział Cywilny ul. Marszałkowska. Pozostałe informacje w CV.
    Zainteresowana pracą w kancelarii.
  • Hallowed

na BOGA...zobaczcie na to KIEDY powstalo te ogloszenie<sciana>
  • Anonim

dziękuje
| |

Grono dla tych, którzy uczestniczą, uczestniczyli lub mają zamiar rozpocząć swój trud pracy w ...

Fotki

Miejsca grona (0)