-
M+K
SZUKAMY PRACOWNIKA DO KANCELARII. APLIKANT/APLIKANTKA ALE NIE KONIECZNIE. MOŻE BYĆ STUDENT/STUDENTKA 4-5 ROKU STUDIÓW. PRACA W WARSZAWIE. KACELARIA MAŁA, SPECJALIZUJĄCA SIĘ W PRZEDSIEBIORSTWACH, NIE PRAWIE CYWILNYM CZY KARNYM.JEŹELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI WPISUJCIE SIE NA FORUM.ZAINTERESOWANYM PODAM ADRES E-MAIL. -
Mag Juszczyk
Hej,
ja jestem parwnikiem i właśnie szukam pracy. Najchetniej właśnie w Kancelarii.
Pozdrawiam
Magda -
Anonim
-
M+K
JAKIEGOŚ MAMY PECHA Z TYM ZATRUDNIANIEM:)
PANI ANDZELIKO, JUŻ WYSŁAŁA DO NAS PANI KIEDYŚ CV-JESZCZE W ZESZŁYM ROKU. POZDRAWIAM!
-
-
Olga Paulina Zielińska
Jestem zainteresowana, ale pewnie to ogłoszenie już nie jest aktualne....hmm -
Hallowed
ciekawe czy po pieprzeniu sie w bzdurach podatkowych w takim prajsie moglbym sobie przejsc do takiej kancelarii i za ile... eh; -( dzis mam zjazd -
Anonim
-
Hallowed
heheh to nie dlatego. - stres...
ale powaznie nie chce sie zapedzac w slepa uliczke:]
ide precz z tego tematu! -
...:Asia:...
-
Hallowed
-
figoska
Witam! Ja też jestem w trakcie poszukiwania pracy w kancelarii. Jeżeli oferta jest nadal aktualna, czekam na kontakt. Pozdrawiam -
PaWeŁ
-
Olga Paulina Zielińska
jeśli jeszcze aktualna oferta, to ja też jestem prawnikiem i proszę o kontakt -
Anonim
Jeśli nie jest jeszcze za późno to również przejawiam inicjatywe pracy w kanelarii. Zainteresowana prosi o kontakt. -
@necia
-
>>AguSia<<
Witam!
Jestem studentka piątego roku prawa. Odbywałam praktyki w Starostwie,w Sądzie Rejonowym II Wydział Cywilny ul.Barska oraz Sądzie Rejonowym VI Wydział Cywilny ul. Marszałkowska. Pozostałe informacje w CV.
Zainteresowana pracą w kancelarii. -
Hallowed
-
Anonim