-
Nika
Proponuję zgromadzenie dowodów na to, że facet, jeśli tylko chce, to potrafi być całkiem przyjaznym stworzeniem, czyli wszelkiego rodzaju texty lub sytuacje, które nam się przytrafiły. Tylko bez banałów bym prosiła.
Na początek taka perełka:
„Kotku kiedy do mnie przyjedziesz?, bo czekam na ciebie z obiadem.”
A jednak można drodzy panowie..
-
godia
-
Provocative
Zdarza sie:/ bo oni potrafia byc mili przed.... po czasami jak nie ida spac hahahah!a no i wtrakcie tez; ) -
Mike_D
-
-
Provocative
hahah na zartach sie nie znasz?Moj ex nosil mnie na rekach,codziennie przyjezdzal z bukietem kwiatow i krzyczal "krolewno dziekuje ze jestes"! -
Mike_D
-
Anonim
Mike buhehehe masz u mnie piwo.... :D hehehe.... Nie no.... bywacie mili... :] ale nie moge sobie teraz przypomnieć konkretnego tekstu... ale jest paru krształowych facetów -
Nika
Ja tu chciałam trochę optymizmu wprowadzić.. Tak naprawdę to ci kryształowi są potwornie nudni, przynajmniej moim zdaniem. A jeśli chodzi o to przed, po itd. to mi się jedna rzecz przypomniała:
"Jak tak bardzo chcesz, to idź pod ten prysznic, tylko wracaj szybko; Ooo i załóż tą sexowna koszulkę; a jakbym zasnął, to mnie obudź koniecznie.."
Urocze, prawda? A podobno to ze mnie niezła cholera jest.. -
Bartosz P.
jak miło ze ktos stanął w naszej obronie:) ja tam sie wstrzymuje od glosu bo nie chce podpaść, a kazdy wie ze jak podpadniesz kobiece to masz przechlapane:P -
Bartosz P.
jak miło ze ktos stanął w naszej obronie:) ja tam sie wstrzymuje od glosu bo nie chce podpaść, a kazdy wie ze jak podpadniesz kobiece to masz przechlapane:P -
Provocative
Mike troche nie zrozumialam co akurat to co napisalam ma wspolnego z tym ze z nim nie jestem!Powiem ci co:"znalazl inna krolewne"Ale byl mily!hah! -
Romi
i tak trzymać Provovcative :-) A ja uwazam ze podstawa kazdego zwiazku jest szacunak i nie ma bata zeby sie sypał zwiazek jesli jest obustonny szacunek. Baj -
Provocative
Tu sie troszeczke nie zgodze,bo szanowana bylam poprostu cos przestalo iskrzyc,sam szacunek nie wystarczy,potrzebna jest namietnosc,pozadanie,milosc,uc zucie,ogien!A jak zgasnie to koniec ogniska i wszysscy sie rozchodza... tak jak w moim przypadku! -
Romi
-
Provocative
no ten najwazniejszy haha;)zeby zwiazek byl trwaly musi zawierac milosc i to obustronna! -
mso
miłość jest najważniejsza, zaufanie, rozmowa i zróżnicowanie:)... ale zaborczość odpada można zwariować : "gdzie byłaś, co robiłaś?, jak możesz mieć faceta przyjaciela, przecież on na Ciebie leci, nie widzisz tego?!?! Pokaż mi swój kom!" itp <-- to się nazywa horror ala gestapo:P
Najśmieszniejsze jest to, że 2 lata po zerwaniu z takim gościem byłam śledzona, ostatnio zadzwonił do mnie kumpel tego ex dziwaka i mówił mi dokłądnie gdzie mieszkam (a prawie 2 lata temu się przeprowadziłam na totalne zadupie czyli zacisze), do tego dochodzą maile typu wiem co dzisiaj robiłaś... albo że obleje mnie kwasem solnym itp hehehe w skrócie chyba trafiłam na jakiegoś psychola
Chyba muszę znaleźć jakiegoś muskularnego wielkoluda aby czuć się bezpiecznie:] -
mso
P.s.
Mimo to wiem, że są też mili faceci i naprawdę zakochani:) i romantyczni (i nie nudni;P)
Moich kumpli uwielbiam szczególnie za poczucie humoru, za umiejętność rozbawienia mnie nawet kiedy płaczę i ogólnie za all:D -
Anonim
spoko... nie ty jedna masz zonka... :]
siedzenie pod drzwiami caly dzien i skomlenie "proszę wróc" -
mso
:) nie wiem czemu ale mnie tacy faceci rozbrajają
Najlepsze lekarstwo po zerwaniu, znaleźć się z nowym obiektem zainteresowań na oczach ex:] -
Mike_D
Provocative chodzilo o to, ze byl za mily :P Taki maly zarcik. Nie mialem na celu sugerowac niczego.