Fair Play Studio Warszawa [278]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adulec

OPEN DAYS STUDIA TAŃCA FAIR PLAY W WARSZAWIE!!!
    KIEDY? 20 i 21 LUTY 2010..
    O KTÓREJ? Od 13.00 – 20.00..
    GDZIE? Plac Grzybowski 12/16 (Metro Świętokrzyska, budynek Teatru Żydowskiego) WARSZAWA..
    CO? Zajęcia otwarte z różnych styli tanecznych(New Age, Dancehall, House, Conteporary, Modern, Latino Solo, Rytmika dla dzieci, Jazz Junior, Breakdance..
    Z KIM? Z NAMI I NASZYMI PRZYJACIÓŁMI, czyli grupy Fair Play Crew, Fair Play Kwadrat, Paula, Michał, Kasia, Julita, Marcin i inni..
    ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ..
    kom. 790 292 467, tel. 22 620 12 52 lub
    warszawa@fairplaystudio.pl
    CZEMU? A CZEMU NIE?
    A PÓŹNIEJ? WIELKIE OTWARCIE STUDIA TAŃCA FAIR PLAY W KLUBIE „THE FRESH” !!!
    20 LUTY 2010 GODZ. 21.00..
    LOKALIZACJA KLUBU TO.. UL. WAWELSKA 5 WARSZAWA..
    KOGO TAM SPOTKASZ? NAS!!!
    I..?
    I MUSISZ BYĆ Z NAMI!!! ZAPRSZAMY!!!
  • ヒメコ

czyli żeby uczestniczyć w dniach otwartych należy się uprzednio zapisać?
  • Adulec

tak :)
  • ヒメコ

w takim razie zrobione :)
  • Płacishhh

Na jakim poziomie break będzie?
    Zaawansowany? Czy "freezy-robie-od-małego-a-powe ry-lepsze-niż-Junior" ?; )
    Bo jak open-level to chyba się skuszę; )
  • Adulec

wszystkie zajęcia w tych dniach są open level, a grafik znajdziecie na http://www.fairplaystudio.com :)
  • 3vva

>Adulec napisała:
    >wszystkie zajęcia w tych dniach są open level, a grafik
    >znajdziecie na http://www.fairplaystudio.com :)

dziękuję za gra-fik:)

• RudaaaPaskuda

a trzeba zapisać się na konkretne zajęcia o konkretnej porze czy po prostu że sie bedzie. bo ja to bym mogła tam przesiedziec całe dwa dni ale jeszcze nie wiem na co bym poszła
  • Adulec

trzeba zapisać się na konkretne zajęcia, które Cię interesują; )
  • Necia

Ale można się pozapisywać na cały dzień?:)
  • RudaaaPaskuda

można ale wiekszość grup juz jest pełna
  • Adulec

UWAGA!

Zapisy otwarte są tylko na Jazz do Kasi, Latino solo do Pauli!
    Wszystkie inne grupy są zamknięte!

I teraz ważna sprawa.... z powodu mega dużego, ale to ogromnego zainteresowania warsztatami, zwracamy się z prośbą, by W TRAKCIE OPEN DAYs, osoby które zapisały się na większą ilość zajęć wybrały tylko kilka z nich. Chcielibyśmy dać szansę wzięcia lekcji z naszymi instruktorami "każdemu" dlatego prosimy o zrozumienie i liczymy na współprace :)
  • RudaaaPaskuda

o byłoby miło!
  • Necia

Myślę, że wiele osób zostało nieładnie potraktowanych. W e-mailu zwrotnym nie było podane: Zapisz się jak najszybciej to grup bo inaczej w ogóle nie będziesz brał udział w warsztatch. Tylko że spokojnie się można zastanowić i zdeklarować na wybrane grupy. Wynikła taka sytuacja, że nawet jak ktoś się zapisał od razu 1 dnia po okazaniu sie ogłoszenia a nie wybrał grup nie może teraz pójść na żadne zajęcia. A są też takie przypadki kiedy ktoś się zdeklarował na samym początku do odpowiednich grup i dostał informację, że nie ma takiej potzreby że może przyjść na które warsztaty chce.
    No i co?
    Nie ładnie Fair Play. Troche to się kłóci z Waszą nazwą i mnie osobiście nie zachęciło to zapisania się do Waszejk szkoły, pomimo wielkiego entuzjazmu na początek....
  • RudaaaPaskuda

troszkę tak (w sumie miałam wlaśnie taką sytuacje bo sie zapisalam tydzień temu dzwonię ostatnio i sie dowiaduje ze nigdzie nie jestem zapisana...), ale najbardziej mnie ubawiło jak mi GaUa przed wczoraj napisał żeby się zapisywać...
  • 1968

Podpisuję się pod powyższymi postami.. bardzo nie fajnie wyszło , chociaż mam nadzieję, że przynajmniej na tych 2zajęciach na których na szczęście udało mi się zapisać, będzie ciekawie i nie będzie żadnych kolizji.
  • Płacishhh

wyluzujcie - są tu nowi i ogarniają dopiero kuwetę :)

A na wczorajszym zajęciach było mięsiście, więc polecam :D
  • RudaaaPaskuda

o to to ja sie nie martwie i bede walczyła o swoje, ale nie lubie jak są tłumy. jak byłam na dniu otwartym w WDA to była jakaś totalna masakra...
  • emsuu

no i nie zdziwcie sie jak takie tłumy beda . :P

przeciez to fair play ,a podobno dzwonia ludzie z calej Polski zeby sie zapisac.

ja osobiscie od razu sie zdecydowalam na co chce i bede na tych zajeciach,

nie ma co skladac winy na studio bo przeciez oni nie beda czekac na konkretna osobe tylko zapisuja tych co sie zglaszaja,
    moze nie wiedzieli ze bedzie az taki nawal ludzi,
    nie ma sie co denerwowac.
    chill
  • RudaaaPaskuda

jak za darmo to cala Polska leci^^
  • 1
  • 2
| |

Fair Play Studio Tańca już w Warszawie! tel. 790 292 467 e-mail: warszawa@fairplaystudio.pl http://www.f...

Fotki

Miejsca grona (1)