-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
spokojnie xD nie rozpedzajmy sie tak bardzo... stopniowo ... bedziemy dowiadywac sie coraz wiecej; D -
.神.
No to wszystkiego naj dla nich na nowej drodze życia. xD i żeby tak Pete zestarzał sie otoczony bachorkami swoich bachorków XD
ale jak mi jakaś pinda byle jaka wyjdzie za mojego Patricka to nie daruje! xD
dacie mi pozwolenie na małe morderstwo? XD *.-.*' -
-
rakell
no przeciez Patrick podobno bedzie bral slub z ta cala Lisa; P a Pete podobno nie kocha Ashlee a slub byl dla ich rodzicow itp. bo przeciez Patrick i Pete byli kiedys razem...no i moze nadal sie kochaja; )? -
-
Anonim
No wy chyba sobie żarty robicie!!! Ta kretynka z Petem?? Boże,to on musi być naprawde ograniczony,a myślałam, że oni mają trochę więcej oleju w głowie. -
LILY.
-
Anonim
No ja współczuje ich dziecku, jeżeli takowe będa mieli.Wyobraźcie sobie-w wieku 10 lat dorównać intelektowi matki?masakra.... -
pati
A ja gdzieś czytałam ,że Pete mówił ,że jak całuje Ashlee to się czuje jakby całował swoją siostrę xD
Ankus zgadzam się z tobą w 100% :D Nie sądzę ,żeby długo trwał ich związek . Po urodzeniu dziecka pewnie się rozwiodą i będzie cała sprawa rozwodowa a'la Britney Spears i Kevin Federline xD -
Anonim
też myśle, że szybko się rozejdą.Widziałam na youtubie taki krótki wywiad z Petem i Ashlee-facet się spytał Peta co jest wyjątkowego w ich związku, na co Pete powiedział :noo,eee,yyy,,Ona świetnie wygląda nago" -no to jeżeli to jest główny powód dla którego ze sobą są,to proooooszęęęę..... -
pati
jeśli to jest rzeczywiście głównym powodem ich związku to na prawdę długo to nie potrwa to długo bo po porodzie większość gwiazd nie udaje się powrócić do po przedniego wyglądu (nie dotyczy to Nicole Richie) xD Raczej to nie jest stały związek !
Trochę to dziwne ,że wzięli ślub tylko dlatego ,że Ashlee dobrze wygląda nago ^.^ -
Anonim
Ja myśłe, że to poprostu fajna zabawa-no bo właściwie dlaczego nie brać ślóbu, jak się ma kupe kasy, a w stanach rozwód to nie taka długa i trudna procedura jak np. u nas. Wiecie, można zrobić fajną bibkę, i jeszcze dodaje Ci to rozgłosu. Wszyscy w Hoolywood kochają takie rzeczy. No i zaxczela się w ogóle moda na to zauważyłam. Zresztą tak jak na dzieci.... -
pati
Zresztą jeszcze trochę czasu i rozwód też będzie modą w Polsce :D
Już w radiu reklamują się firmy ,które dają ci zniżkę 30% jak zrobisz u nich imprezę weselną ,a później rozwodową xD Na pewno wzięli ten ślub dla rozgłosu bo nie ma żadnego sensownego powodu dla, którego mieli by wziąć ślub