-
Natalia
-
badz 4ego.
'Fall Out Boy - The Return - "Folie a Deux" - November 3rd & 4th, 2008 Worldwide.'
dema niesamowite ^^ -
Natalia
-
Anonim
dajcie link do demka / tak jestem leniuchem i nie chce mi sie szukać; x -
-
-
New New News.
Folie a Deux will be released on December 16. While that late in the year may be a suprise to some, we felt that it was important to get our record out this year for our fans. Though this is not the date we had originally planned nor the optimal date according some demographic marketing analysis, we put our eight feet down told our label it must come out this year. We're already bummed enough that Chinese Democracy is gonna beat us to release. Thank you for your all your comments today, they mean alot to us. -
Yui <3
-
i-zako
Mam już ta płytkie i fakt, faktem fajne piosenekczki, ale nie sa jakies specjalne, coś mi w nich brakuje.; / -
dla chetnych niedoinformowanych - na myspace moza juz tych piosenek posluchac.
mnie one troche zaskoczyly - czy negatywnie? raczej nie. rzeczywiscie sa inne od poprzednich ale w sumie kazdy ich album jest inny od poprzednich. -
grzegrzół
mi się bardzo podoba nowa płyta:) jest inna od poprzednich, ale jednocześnie słychać stare, dobre fobowe brzmienie... Folie A Deux mnie zaskoczyła, ale pozytywnie. płyta nowa już jest, teraz czekam tylko na koncert w Polsce:P -
Anonim
Najnowsza płyta,,Folie A Deux" - świetne piosenki i troszke inne od tych np. z ,,Infinity Of High" , ,,Live In Phoenix" czy ,,From Under The Cork Tree" :P ale z pewnością jest pozytywnie zaskakujaca :* -
Anonim
jest świetna , trochę mniej rockowa niż poprzednia, ale nie mogę znaleźć tłumaczenia tytułu tej płyty . ktoś pomoże ?! -
radze poszperac troche na fobr.com i generalnie w necie:)
'madness of a two' -
Wróżka Tytania
mi się płyta bardzo podoba , zwłaszcza kawałki "The (Shipped) Gold Standard" i "Twiffany blews". POlecam gorąco , nawet jeśli ktoś nie chce słuchać całej płyty :) pozdro; ) -
Dark
Jeżeli chodzi o mnie,to jestem trochę rozczarowana nową płytą; / Piosenki są typowo popowe ,a FOB przyzwyczailo mnie do tych "mocniejszych" brzmień...Faktycznie,są kawałki które bardzo lubię ,np 'West coast smoker' czy 'I don't care',ale to wszystko; / Wiem ,że Chlopcy się rozwijają i idą w nowym kierunku,'eksperymentują'.Ale mam wielką nadzieje ,że tylko przy tej płycie... -
Anonim
a moim zdaniem to fajnie że zrobili coś nowego i że tak powiem lżejszego czego mogą słuchać też inni ludzie a nie tylko fani rocka. poza tym po wydaniu nowej płyty została zdjęta im etykietka zespołu grającego tzw. emo-rock. Co nie zmienia faktu że nie rozumiem dlaczego zostali zaliczeni do takiej właśnie grupy społecznej. z tego co znam ludzi słuchających FOB to żaden z nich nie jest emo z żadnej strony a i na tym forum nie widzę takich ludzi. -
Dark
Są gusta i guściki... Ja po części rozumiem czemu przyczepiono im etykietke emo...Przede wszystkim,Pete jest kojarzony z emo stylem ( ale to tylko przez tych,którzy go nie lubią czy nie znają...). No i nie zapominajmy o jakże ambitnych czasopismach tj. 'Popcorn' czy 'Bravo'; ] ,które wypisują rzeczy wyssane z palca; ]
Wracając do płyty-nie jest ona zła.Lecz skłamałabym gdybym powiedziałą ,że najlepsza; / -
Anonim
Najlepsza to chyba rzeczywiście nie jest dobre określenie ale mi się w sumie podoba. A szczerze mówiąc jeżeli ktoś się opiera na takich pismach albo plotkach usłyszanych gdzieś od kogoś to jego zdanie w sumie nie ma żadnego znaczenia i tyle :) -
Anonim
ej czy ktoś wie jak znaleźć na tej płycie ukryty kawałek? bo ja jakoś nie radzę sobie z tą technologią a wyczytałam że taki istnieje