-
Cz.Asia.
hahaha, ale ja mówiłam ogólnie ze gościa nie trawie;P nie ze w tej piosence:D haha;] no i zdziwiło mnie to...:P pzdr. -
Cz.Asia.
po prostu dla mnie Timberlake to taki...no nie wiem jak to powiedziec.... taki flaf flaf...:D i (nie obrażając jego fanów;P) nie trawie, go i samo słowo, jego imie mnie yhh...wkurza:P
takie małe sprostowanie, bo jego piskliwy głosik da sie usyszec wszedzie. ale na pewno nie w tej piosence;] -
l
Ja tam nic nie mam do niego, fajny ma ten głos; ) a piosenka ogolnie fajna; ))))) -
Cz.Asia.
mnie tam sie ten gośc kojarzy, z tym, z czym wiekszość ludzi z Teletubisiami:P -
-
Anonim
teraz wyszedł jego nowy singiel Scream, a tak naprawdę zamiast tego kawałka miał być One & Only (na jego oficjalnej stronie była sonda i wygrało O&O, ale on zrobił Scream). Może jeszcze się doczekamy; ] -
...
-
Anonim
wooow piosenka boooska :D i glos Patrricka <3 :D i tekst :D achhh :D :* -
Anonim
-
rakell
-
m.
-
Anonim
-
Wróżka Tytania
no, zgadzam sie, kawalek jest nprawde świetny, pelen emocji! daje kopa; D Jesli o mnie chodzi to moge go sluchac bez przerwy dosłownie; ) mysle ze chlopaki pownni czesciej laczyc sily z timbalandem ! pozdrawiam -
Anonim
popieram a poza tym glos tombalanda i glos patricka swietnie kontrastuja ze soba :P