-
Towelie
kiedy w końcu ktoś zauważy ze to nie jest grono pete wentz, tylko FOB - taka kapela... pamięta tu ktoś o tym jeszcze do kurwy nędzy ?!mam już dosyć wchodzenia tu i słuchania kolejnego pierdolenia nastolatki o jego wyglądzie itp. no ja pierdole ile można? chce sobie poczytać jakieś news'y o fob, wiec w chodzę w ten temat i co widzę kolejną 100 z kolej wypowiedź o niczym związanym z zespołem. ewt. z tym ze ktoś ich kocha, uwielbia, ze pete jest słodki, i tak z połową tematów. kurwa mać rzygać mi sie chce od tego przesłodzenia, uwierzcie mi , mnie jak i resztę gówno obchodzi czy ich lubisz czy nie, czy strzelasz sobie palcówkę nad zdjęciem pete albo jego psa, kogo obchodzi twój osobisty stosunek do zespołu, my tu powinniśmy rozmawiać o nich , a nie o tobie i jak bardzo ich uwielbiasz, chcesz zwrócić na siebie uwagę, niestety nie tutaj - wypierdalaj ! mam nadzieje ze ktoś zrozumie moje głębokie przesłanie i poprze moją kampanię przeciwko zdziecinniałej głupocie -
Anonim
ekhem... Strona jest o całym Fall Out Boy. Tematy są różne. Sądzę więc, że można pisać wszystko i nic. Poszczególnie i ogólnie. Po prostu wybieraj/ zakładaj takie tematy, na których będziesz mógł przeczytać to, co chcesz. -
Anonim
-
Anonim
-
-
karo.
>Zagipsowany Dubisz napisał
>kiedy w końcu ktoś zauważy ze to nie jest grono pete
>wentz, tylko FOB - taka kapela... pamięta tu ktoś o tym
>jeszcze do kurwy nędzy ?!mam już dosyć wchodzenia tu i
>słuchania kolejnego pierdolenia nastolatki o jego
>wyglądzie itp. no ja pierdole ile można? chce sobie
>poczytać jakieś news'y o fob, wiec w chodzę w ten temat i
>co widzę kolejną 100 z kolej wypowiedź o niczym
>związanym z zespołem. ewt. z tym ze ktoś ich kocha,
>uwielbia, ze pete jest słodki, i tak z połową tematów.
>kurwa mać rzygać mi sie chce od tego przesłodzenia,
>uwierzcie mi , mnie jak i resztę gówno obchodzi czy ich
>lubisz czy nie, czy strzelasz sobie palcówkę nad zdjęciem
>pete albo jego psa, kogo obchodzi twój osobisty stosunek do
>zespołu, my tu powinniśmy rozmawiać o nich , a nie o
>tobie i jak bardzo ich uwielbiasz, chcesz zwrócić na
>siebie uwagę, niestety nie tutaj - wypierdalaj ! mam
>nadzieje ze ktoś zrozumie moje głębokie przesłanie i
>poprze moją kampanię przeciwko zdziecinniałej głupocie
tu kolega ma racje. ja również jak tu wejdę to widzę teksty typu "Pete Wentz jest super albo słodki" jeju ile można to czytać ja nie mogę.
-
Towelie
>Ana wrote:
>ekhem... Strona jest o całym Fall Out Boy.
no właśnie, jak ktos chce se gadać o pete'cie to niech sobie osony temat załozy
>Tematy są różne.
jednak tematyka jest prawie monotonna
> Sądzę więc, że można pisać wszystko i nic Poszczególnie i ogólnie.
to źle sądzisz.
>Po prostu wybieraj/ zakładaj takie tematy, na których będziesz mógł >przeczytać to,co chcesz.
bardzo bym chciał, ale jak widzisz (o ile zauważyłaś) w (prawie)każdym temacie jest to samo - głupoty.
DLA TEGO NAKłANIAM DO SOLIDNEGO POMYśLENIA PRZED NAPISANIEM POSTA -
popieram. z tego co wiem to ktos zalozyl grono pete'a, wiec moze tam bedziecie sie rozpisywac jaki on jest och i ach. mnie tez zdaza sie palnac cos o nim czy o hemmingway'u ale czytanie 5 stron dyskusji o tym jaki on jest sliczny i o patricku ze jest misiaczek to juz przesada...
-
karo.
-
Anonim
>martah napisała:
>popieram. z tego co wiem to ktos zalozyl grono pete'a, wiec
>moze tam bedziecie sie rozpisywac jaki on jest och i ach.
>mnie tez zdaza sie palnac cos o nim czy o hemmingway'u ale
>czytanie 5 stron dyskusji o tym jaki on jest sliczny i o
>patricku ze jest misiaczek to juz przesada...
nie czytaj... omijaj ^^
taak, rozumiem, że to może przywoływać o mdłosci prawdziwych koneserów x) ale cóż... trzeba omijać :) -
Anonim
kolega ma racje!!!!!!!!! nie powinno sie oceniać zespołów na podstawie tego czy jego członkowie są piękni, cudowni.........takie tematy to raczej pasują na grona np. us5 czy jakos tak. tu za to powinna liczyć się głównie muzyka...... -
karo.
-
Anonim
ja doceniam muzykę. ale czemu nie doceniać też walorów estetycznych? ^^ bez przesady oczywiście. :) -
marta
http://grono.net/forum/146186/0/ - Pete Wentz -
Asia;)
popieram Dubisza; ) dzieki tym wszystkim ochom i achom na temat Pete'a (nie tylko tych z grona) zaczelam odczuwac do niego niechec; p
-
Anonim
>MartuŚ. napisała:
> http://grono.net/forum/146186/0/ - Pete Wentz
i owszem przyłączę się :) ale nie ze względu na wygląd tylko na to jakie działania podejmuje na rzecz swojego i innych zespołów. :P
-
Anonim
-
Anonim
ale szczerz mówiąc, jeśli znajdą się tam tylko głupie dziewczynki bez przerwy zachwycające się jego zębami/ włosami/ tatuażami/czymkolwiek to... wypiszę się xP
też nie chcę czytać paplaniny głupich napalonych dziewczyneczek (niczym z sex-fantasy-erotic blogów xP).
ale raz na jakiś czas można wspomnieć o nowej fryzurze... (można? ^^) -
marta
gadamy tam o wszystkim.
wiadomo od czasu do czasu trafią się jakieś szalone 11.;/ -
l
dobra dobra, mi tam pasuje, w sumie to sie zgadzam.; ))
/już były szalone 13, 14, i teraz 11- w każdym wieku mogą być HOT; >/ -
Anonim
dla 20 latki 17-stka moze byc HOT :) więc popieram koleżanke wyżej :)