-
Anonim
gorsze niz na poczatku.
zrobilo sie popowe, przeslodzone i bezwyrazu.
irytuje mnie to.
-
Anonim
-
lucky luke.
Fakt, że się zmienili:) Mi też bardziej podobały się ich pierwsze płyty, ale przecież każdy ma do tego prawo:] Nikt nikogo nie zmusza do słuchania zespołów które go irytują:) Zresztą teledysk do The take over, the break's over pokazuje podejście chłopaków do atakujących ich fanów:) Może poprstu poszukasz innego zespołu którego muzyka nie będzie tak na Ciebie wpływała:) -
Anonim
dokładnie :)
jest jak mówi w teledysku Hemingway: "dajcie chłopcom spokój, każdy się zmienia..." -
-
p.
mnie też trochę to irytuje. i to nie jest tak, że teraz ich nie lubię... tylko te pierwsze płyty fob potrafiłam pokochać a tą mogę tylko polubić.
w nowym fob brakuje mi czegoś. nie potrafię nawet określić co to jest to "coś". może za bardzo dopracowali ten album i zgubili gdzieś jakąś odrobinkę spontaniczności... -
Yui <3
A mi nic niebrakuje ja lubie ich starsze i te nowsze nagranie.... to fakt, że sie troche zmienili ale świta idzie naprzód no nie?? -
kasia
No oczywiście, ze tak :) A jak się komuś nie podobają nowe nagrania - to niech se słucha tych starych; ) -
brzesiaa.
Ja jednak mam sentyment do tych starszych piosenek które moim zdaniem były lepsze, lecz strasznie podobają mi się niektore ich nowe piosenki, niestety moim zdaniem FOB troszeczkę się zmieniło na gorsze , lecz cóż zrobić i tak ich bedę kochać, poniewaz to jest zajebi*ta kapela "*"* -
I'm a fake
fall out boy się zmieniło, ale czy na gorsze? nie sądzę. moim zdaniem bardzo dojrzeli muzycznie, a głos Patricka znacznie się poprawił.
oczywiście nie twierdzę, że nie lubię ich wcześniejszych płyt; ] -
Anonim
mi fob się znudził... kiedyś mogłam słuchać na okrągło, ale z nową płytą nadeszła monotonia.. nic ciekawego na niej nie ma, nie jest jakaś niezwykła.. 'from under...' było lepsze. dlatego słucham tego albumu a nie 'infinity..' ^ ^ -
Anonim
ja nie oceniam fob albumami, bo na każdym mam swoje ulubione piosenki :P -
Anonim
X) A ja natomiast bardzo, bardzo kocham FOB'a i nic, ani nikt tego nie zmieni..każdy przecież może mieć swoje zdanie...mi tam się podobają wszystkie ich płyty....Nie mam żadnych zastrzeżeń do nich!
Podobają mi się te starsze ich piosenki i te nowsze też ... xD -
404
Każdy zespół się zmienia...
Ja osobiście zaczęłam od 'dance dance', potem poszukałam starszych piosenek i podobają mi się... nowe są już trochę zbyt ograne w radiu i tv :) -
Anonim
Według mnie cały czas utrzymują dobry poziom, nie zauważyłem żeby coś sie zmieniło na gorsze w ich utworach. -
オラ
-
εïз Kałach εïз
-
Anonim
-
404
>$Wierzba$ napisała:
>jedno pytanie w jakim radiu słyszeliście ich piosenki????
W Esce Rock i Roxy FM single z IOH.
-
Natalka
Ewolucja dotyka każda dziedzine życia, co nie znaczy że FOB jest gorsze, jest inne, aczkolwiek nie mniej hipnotyzujące :p -
Oleksandra
ja rozumiem dużo rzeczy...ale jak Was nudzą albo poprostu Wam się nie podobaja kawałki FOB'a - to ich do ciężkiej cholery poprostu nie słuchajcie 8) jak mi jakiś zespół czy jakiś kawałek nie pasuje to go nie słucham...no i chyba tyle...; P co prawda ich muzyka sie zmieniła - bo dojrzała ale to nie znaczy, że jest gorsza. Kiedyś naskakiwali na FOB'a bo grali nie tak, teraz znowu to samo bo albo się sprzedali albo cos. Dajmy sobie spokój z ocenianiem bo nas też ktoś może oceniać :)