-
Roberto
Tutaj wpisujcie swoje propozycje do Top Listy :) najlepszejszejszych zelkow. Na pozcztku wymienimy a potem skleimy liste:) a wiec do dzieła :) -
Roberto
Moja pierwsza propozycja do listy to miśki...... Haribo:) Ale ta duza paczka bo jak zje sie cala to czuje ze zyje:) -
u$
-
Roberto
A jeszcze proponuje takie polskie miski nie wiem jakiej firmy ale na opakowaniu jest napisane "MISIE" hehe sa pychhhhhhaaaaaaa -
-
Anonim
przeróznej maści żelki stojące tush obok pani sklepowej w wielkim słoiczku,węzyki,żabki itp ,hej! -
...})i({... Mala Mi ...})i({...
Zelki Haribo sa najwspanialsze! Zwlaszcza tzw. Tukany ktroe ubostwia moj Dziobek! :)Polecam rowniez Miski z Jutrzenki! -
Anonim
moj rarytas to takie kwasne jabluszka - koleczka z dziurka zielono biale - TRUDNO DOSTEPNE!!!! ale sa przepyszniaste!!!!
smiejzelki sa tez takie pysznie oooowoooocooowe.
Jednak polskie zelki niestety nie dorownuja HARIBOM :(
Haribo sa takie mieciutkie i mniej zzelowane, maja taka twarda lekko skorupke a w srodku taka galaretko - zelke rozpuszczajaca sie w ustach MNIAMCIU.
A co powiecie o piankach (Jojo zwykle i skrecane - smak chemiczny)????
Czy to tez do zelkow sie zalicza???
Bo ja lubie czasem takiego chemicznego Pianka zjesc :) -
Piękni, młodzi i bogaci
na pierwszym miejscu wszystkie kwaśne, kawaśne, kwaśne
ostatnio jadłam takie dobre ale nie pamiętam jak sie nazywają najperw kwaśne a później smag różowej gumy z tuby
prponuję też wisienki haribo -
Agatek ajt
pyszniaste sa tez zelki sprzedawane np. na basenie. takie dlugie czerwone i w srodku cus bialego maja. mniamniamniam :) -
Anonim
#1 kwasne jablkowe haribo, trudno dostepne
#2 rozetki, te nadziane
#3 kwasne niebiesko-rozowe o samku gumy do zucia w tubkach (nazwy nie pamietam)
poza tym przezywam krotkie fascynacje roznymi rodzajami haribo, ostatnio truskawkowe spaghetti i takie wygladajace jak gruby kabel dwuzylowy z izolacja w plasterkach :)
-
piooiq
w filmie Ciało jakis facet jadl galaretke z wodki... zelki sie robi z zelatyny, podobnie jak galaretke... dlaczego by nie zrobic zelek..moze nie z wodki, bo nie pijam, ale z piwka?:) mmm... :) co wy na to?:) -
Euforian
-
...})i({... Mala Mi ...})i({...
Polecam zelki w ksztalcie pilek do nogi haribo! Sa calkiem calkiem!!! Najlepsza jest ta otoczka dookola kazdej pileczki! :)) -
Anonim
1.sour fruit shake trolli - boskie!! miękkie kwaśne z galaretką w środku! najfajoskie wiśniowe i morelowe.
2.te nadziane - rozetki
3.haribo jeżynki
4.akuku - pyszczki
5.jojo kwaśne rybki
+kategoria specjalna - lukrecja(ma swoje grono osobne; ) - haribo lakritz-konfekt -
u$
....podoba mi się pomysł z żelkami o smaku piwa.... choć z drugiej strony to jakby profanacja:)
zarówno piwa i żelków;)))))))))))
Ale z drugiej strony żelki tak jak piwo - zawsze i wszędzie dobre;) -
Anonim
zapomnialam o lukrecji!:) mniam
a co do zelek o smaku napojow to ostatnio jadlam przepyszne mleczne w ksztalcie krowki - Trolli -
u$
oj.... tu zaskoczenie.... jeszcze takich nie widziałam....
a nie bardzo wiem jak to możliwe:))))))))
ja właśnie znów się przesłodziłam( i to tak poważnie) akuku-rozetkami.....
ale cóż zrobić... nic na to nie poradzę ze je tak lubię;) -
u$
oj.... tu zaskoczenie.... jeszcze takich nie widziałam....
a nie bardzo wiem jak to możliwe:))))))))
ja właśnie znów się przesłodziłam( i to tak poważnie) akuku-rozetkami.....
ale cóż zrobić... nic na to nie poradzę ze je tak lubię;) -
Anonim
nie pisz o rozetkach, bo mi slinka cieknie:>
wlasnie takie najlepsze nietypowe zelki sa w dziwnych sklepach na koncu swiata -
Dahud
Ha! A jadl ktos BoY Zelki rodem z Zabki? mniam mniam-w polaczeniu z cola lecza kaca giganta;]