Fanatycy Żelków [11128]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Roberto

Tutaj wpisujcie swoje propozycje do Top Listy :) najlepszejszejszych zelkow. Na pozcztku wymienimy a potem skleimy liste:) a wiec do dzieła :)
  • Roberto

Moja pierwsza propozycja do listy to miśki...... Haribo:) Ale ta duza paczka bo jak zje sie cala to czuje ze zyje:)
  • u$

Te nadziane:) Akuku!!!
    owocowe;)
  • Roberto

A jeszcze proponuje takie polskie miski nie wiem jakiej firmy ale na opakowaniu jest napisane "MISIE" hehe sa pychhhhhhaaaaaaa
  • Anonim

przeróznej maści żelki stojące tush obok pani sklepowej w wielkim słoiczku,węzyki,żabki itp ,hej!
  • ...})i({... Mala Mi ...})i({...

Zelki Haribo sa najwspanialsze! Zwlaszcza tzw. Tukany ktroe ubostwia moj Dziobek! :)Polecam rowniez Miski z Jutrzenki!
  • Anonim

moj rarytas to takie kwasne jabluszka - koleczka z dziurka zielono biale - TRUDNO DOSTEPNE!!!! ale sa przepyszniaste!!!!

smiejzelki sa tez takie pysznie oooowoooocooowe.
    Jednak polskie zelki niestety nie dorownuja HARIBOM :(

Haribo sa takie mieciutkie i mniej zzelowane, maja taka twarda lekko skorupke a w srodku taka galaretko - zelke rozpuszczajaca sie w ustach MNIAMCIU.

A co powiecie o piankach (Jojo zwykle i skrecane - smak chemiczny)????
    Czy to tez do zelkow sie zalicza???
    Bo ja lubie czasem takiego chemicznego Pianka zjesc :)
  • Piękni, młodzi i bogaci

na pierwszym miejscu wszystkie kwaśne, kawaśne, kwaśne
    ostatnio jadłam takie dobre ale nie pamiętam jak sie nazywają najperw kwaśne a później smag różowej gumy z tuby
    prponuję też wisienki haribo
  • Agatek ajt

pyszniaste sa tez zelki sprzedawane np. na basenie. takie dlugie czerwone i w srodku cus bialego maja. mniamniamniam :)
  • Anonim

#1 kwasne jablkowe haribo, trudno dostepne
    #2 rozetki, te nadziane
    #3 kwasne niebiesko-rozowe o samku gumy do zucia w tubkach (nazwy nie pamietam)

poza tym przezywam krotkie fascynacje roznymi rodzajami haribo, ostatnio truskawkowe spaghetti i takie wygladajace jak gruby kabel dwuzylowy z izolacja w plasterkach :)

• piooiq

w filmie Ciało jakis facet jadl galaretke z wodki... zelki sie robi z zelatyny, podobnie jak galaretke... dlaczego by nie zrobic zelek..moze nie z wodki, bo nie pijam, ale z piwka?:) mmm... :) co wy na to?:)
  • Euforian

A te Haribosy o smaku Coca-coli też są dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ...})i({... Mala Mi ...})i({...

Polecam zelki w ksztalcie pilek do nogi haribo! Sa calkiem calkiem!!! Najlepsza jest ta otoczka dookola kazdej pileczki! :))
  • Anonim

1.sour fruit shake trolli - boskie!! miękkie kwaśne z galaretką w środku! najfajoskie wiśniowe i morelowe.
    2.te nadziane - rozetki
    3.haribo jeżynki
    4.akuku - pyszczki
    5.jojo kwaśne rybki
    +kategoria specjalna - lukrecja(ma swoje grono osobne; ) - haribo lakritz-konfekt
  • u$

....podoba mi się pomysł z żelkami o smaku piwa.... choć z drugiej strony to jakby profanacja:)
    zarówno piwa i żelków;)))))))))))
    Ale z drugiej strony żelki tak jak piwo - zawsze i wszędzie dobre;)
  • Anonim

zapomnialam o lukrecji!:) mniam

a co do zelek o smaku napojow to ostatnio jadlam przepyszne mleczne w ksztalcie krowki - Trolli
  • u$

oj.... tu zaskoczenie.... jeszcze takich nie widziałam....
    a nie bardzo wiem jak to możliwe:))))))))
    ja właśnie znów się przesłodziłam( i to tak poważnie) akuku-rozetkami.....
    ale cóż zrobić... nic na to nie poradzę ze je tak lubię;)
  • u$

oj.... tu zaskoczenie.... jeszcze takich nie widziałam....
    a nie bardzo wiem jak to możliwe:))))))))
    ja właśnie znów się przesłodziłam( i to tak poważnie) akuku-rozetkami.....
    ale cóż zrobić... nic na to nie poradzę ze je tak lubię;)
  • Anonim

nie pisz o rozetkach, bo mi slinka cieknie:>

wlasnie takie najlepsze nietypowe zelki sa w dziwnych sklepach na koncu swiata
  • Dahud

Ha! A jadl ktos BoY Zelki rodem z Zabki? mniam mniam-w polaczeniu z cola lecza kaca giganta;]
| |

Nie wiem co wy myślicie, ALE.....:) Ja uważam, że jedzenie żelek to druga najfajniejsza rzecz, k...

Fotki

Miejsca grona (0)