Fanatycy Żelków [11128]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nemesea

Smakują Wam? Co prawda, nie są tak pyszne jak Haribo, ale powiem Wam szczerze, że też nie są takie złe...; )
    Pozdrawiam :)
  • LadyShadok

Ja przyznaję, że Żelki SSSyki są super. POza tym sa długi i jest ich dużo w paczce :) a to duuża zaleta.
  • *

całymi tonami zjadam z lidla<lol>
  • paula

a u mnie nie ma lidla...;d jest tylko biedronka na 2 końcu świata [ tzn miasteczka; ) ] więc nie miałam z takimi żelkami do czynienia; d
  • Anonim

z lidla sa dobre
    z biedronki nie jadłam
  • OLCIA:] ღTI AMOღ

z lidla są dobre ale z biedronki takie srednie ale oczywiscie najlepsze HARIBO:]
  • złośliwa rufa

żelki z lidla rządzą!
    najlepsze robaki za 0,99
    chociaż okrągłym plastikowym pudełkiem też nie pogardzę (ale niestety 12 zł...;p)
  • agnieszka

Ja lubię te z Lidla :P Nie są złe. Ale HARIBO rlzzzzz
  • Panienka Pinked

Ja wczoraj spozylam (dodam ze jestem poczatkoojacym zelkowiczem) takie serdooszkowe podobno przyniesione z Biedronki; )

Moje pierwsze zelki
    z BieDnoNki; )
  • BOMBEL:)

moja babcia zawsze jak tylko dostanie emeryturę to oblatuje biedronki, lidle,liderprice i wszystkie inne shity. po takiej wyprawie przynosi mi niezły łup!!!
    pare paczek ŻELEK!!!
    wyjątkowe są malinki z liderprice(najlepiej smakują jak się wsypie całą paczkę do buzi)-warto sprubować!!!

• Kenni

Tu wklejam, tam usuwam. Czy naprawdę tak trudno sprawdzić, czy dany temat już jest? :/

mArti.cocaine
    Nibylandia
    Profil gronowicza Wyślij wiadomość Lista znajomych gronowicza [202] Najkrótsza droga
    wczoraj 08:43 właśnie jem żelki z LIDLA z takiego dużego, okrągłego pudełkja o nazwie NUMBER ONE TROLLI!

Wspaniałe są!!!!

nawet nawet są :P Sssssaki są dobre i Ggggggryzli ( czy jakoś tak xD ) ale HARIBO górą !!!
  • KING

niom te z biedronki są spoko ...; ]
  • Anonim

a żelki od Artka smierdzą mydłem
  • ta wiaderko

To powiedz Artkowi, żeby żelki w razie konieczności przemył wodą, bo co od razu je mydlić :P
    Sssyki dobre z Biedronki.
  • Anonim

a ja nie wiem [:
    nie jadlam ani tych ani tych (:
  • Anonim

Najepsze są myszki z LIDLA za 3.99 takie "matowe" brzuszki i przezroczyste ogonki; ) sa śwetne
  • Anonim

Ja uwielbiam DUUUUZZZEEE paki misiaków z lidla. Jedyne 3,99 a jaka radocha :))))))))
  • Anonim

z biedronki sa najlepsiejsze :D
  • aga

Nie... Z LIDLA są najlepsze :) i już
| |

Nie wiem co wy myślicie, ALE.....:) Ja uważam, że jedzenie żelek to druga najfajniejsza rzecz, k...

Fotki

Miejsca grona (0)