-
nemesea
Smakują Wam? Co prawda, nie są tak pyszne jak Haribo, ale powiem Wam szczerze, że też nie są takie złe...; )
Pozdrawiam :) -
LadyShadok
Ja przyznaję, że Żelki SSSyki są super. POza tym sa długi i jest ich dużo w paczce :) a to duuża zaleta. -
*
-
paula
a u mnie nie ma lidla...;d jest tylko biedronka na 2 końcu świata [ tzn miasteczka; ) ] więc nie miałam z takimi żelkami do czynienia; d -
-
Anonim
-
OLCIA:] ღTI AMOღ
z lidla są dobre ale z biedronki takie srednie ale oczywiscie najlepsze HARIBO:] -
złośliwa rufa
żelki z lidla rządzą!
najlepsze robaki za 0,99
chociaż okrągłym plastikowym pudełkiem też nie pogardzę (ale niestety 12 zł...;p) -
agnieszka
-
Panienka Pinked
Ja wczoraj spozylam (dodam ze jestem poczatkoojacym zelkowiczem) takie serdooszkowe podobno przyniesione z Biedronki; )
Moje pierwsze zelki
z BieDnoNki; ) -
BOMBEL:)
moja babcia zawsze jak tylko dostanie emeryturę to oblatuje biedronki, lidle,liderprice i wszystkie inne shity. po takiej wyprawie przynosi mi niezły łup!!!
pare paczek ŻELEK!!!
wyjątkowe są malinki z liderprice(najlepiej smakują jak się wsypie całą paczkę do buzi)-warto sprubować!!!
-
Kenni
Tu wklejam, tam usuwam. Czy naprawdę tak trudno sprawdzić, czy dany temat już jest? :/
wczoraj 08:43 właśnie jem żelki z LIDLA z takiego dużego, okrągłego pudełkja o nazwie NUMBER ONE TROLLI!
Wspaniałe są!!!!
__________ -
Kuba
nawet nawet są :P Sssssaki są dobre i Ggggggryzli ( czy jakoś tak xD ) ale HARIBO górą !!! -
KING
-
Anonim
-
ta wiaderko
To powiedz Artkowi, żeby żelki w razie konieczności przemył wodą, bo co od razu je mydlić :P
Sssyki dobre z Biedronki. -
Anonim
-
Anonim
Najepsze są myszki z LIDLA za 3.99 takie "matowe" brzuszki i przezroczyste ogonki; ) sa śwetne -
Anonim
Ja uwielbiam DUUUUZZZEEE paki misiaków z lidla. Jedyne 3,99 a jaka radocha :)))))))) -
Anonim
-
aga