Fantasy Park [277]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakie imprezy, jakie atrakcje? Co się tam dzieje? Czy ktoś już był i korzystałz dobrodziejstw karty Grono Strefy ?
  • dfc

25% zniżki na wszystko. czyli kręgle, bilard, gry i ogólnie wszystkie atrakcje. Jeszcze nie byłem ale jak ktoś będzie, to niech napisze jak to działa
  • Kowal

a jak tam jest z cenami ? Żeby mniej więcej zobaczyć ile to po zniżce będzie kosztować.

Pozdro.
  • ŚMIETANKA

czy dzieki tej karcie mozna wejsc z osobą towarzyszącą , nie mającą karty? tak zeby osoba towarzysząca równiez miala znizkę gdy wchodzi ze mną??
  • Bartek

Paula na pewno tak :)

Wykupując bilard przecież nie płaci się za osobę tylko za stół. Tak samo kręgle, wykupujesz albo tor na godzinę, albo dowolną ilość gier (w przypadku gdy gra kilka osób ilość gier dzieli się przez ilość osób)

Więc na 100% możesz brać osobę towarzyszącą i o nic się nie martwić
  • Klaudia. !

od pon do czw.
    1h gry do 18- 40zł
    1gra do 18- 7zł

1h gry w godz 18-22. - 75zł

no to by było na tyle.:)

http://www.fantasypark.pl/
  • ŚMIETANKA

dzieki; D
  • Anonim

hm.. to w takim razie zapowiada sie dosc sensownie :)

Jak ktos odwiedzi to dajcie znac jak to dziala, o ile w ogole; )
  • kuba

no ja tam bywałem jak jeszcze działała tam zniżka klubu nokia.
    dawała ona taką samą zniżkę no i już... po prostu :) rabat jak rabat.
  • Michał

znizka łaczy sie z innymi promocjami?
  • Fantasy Park

Zniżki dotyczą bowlingu, bilarda oraz gier video, które działają na tzw. playcard.

Każda z tych atrakcji to 25% zniżki za okazaniem karty Grono.

Oczywiście jednostką rozliczeniową bowlingu jest 1h/tor lub 1gra. Przy wyborze wynajmu toru na jednostkę czasową, zniżka dotyczy toru, czyli na jednym torze może grać od 1 do max. 8 osób.
    Wykupienie 1 gry oznacza grę jednego zawodnika na jednym torze. W momencie gdy chcą zagrać 2 osoby, muszą wykupić 2 gry. Oczywiście za okazaniem karty grono , cena 1 gry minus 25%.

Podobnie jest z bilardem , zniżka dotyczy opłaty za wynajem stołu, a nie jest liczona od osoby.

Gry video również. Doładowanie karty playcard to doładowanie za konkretną kwotę +25%.
    Z karty oczywiście może korzystać dowolna liczba osób do momentu wyczerpania środków.

Karta grono upoważnia też do darmowego wstępu na imprezy specjalne (biletowane) w Warszawie oraz Lublinie. W Poznaniu posiadacz karty płaci 50% ceny biletu.

Promocje dot. grono.net nie łączą się z innymi dostępnymi w lokalach.

Ceny są zróżnicowane w zależności od dnia i godziny wizyty. Każde centrum posiada swój cennik .

W razie dalszych pytań służę pomocą.

K.D.
  • Marchelinho

Szkoda że już ściany wspinaczkowej nie ma :(
  • Rosołek

Jakiś czas temu kiedy Grono dopiero wprowadzało te karty można było zamówić sobie darmową kartę. I ja taką zamówiłem. Czy na tę kartę też dostanę zniżkę? Czy tyczy się to tylko tych kart, które teraz można zamówić?
  • Barti

Każda z tych atrakcji to 25% zniżki za okazaniem karty Grono
  • Ķşħŷĥũ

Zgoda, a czy np. w czwartki, ktore sa dniem studenckim (bowling - 30zl za okazaniem legitki studenckiej) rowniez moge wykorzystac karte gronowa? W sensie, zeby wziac godzine kregli za 30zl-25%?
  • Fantasy Park

NIestety nie ma takiej możliwości. Zniżki się nie sumują , jeśli korzystasz ze zniżki studenckiej i grasz w kręgle za 30 zł to nie możesz skorzystać z karty grono. W przeciwnym razie dołożyłbyś kartę VITAY i grał za 15 złotych :)

K.
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

>Rosołek napisał
    >Jakiś czas temu kiedy Grono dopiero wprowadzało te karty
    >można było zamówić sobie darmową kartę. I ja taką
    >zamówiłem. Czy na tę kartę też dostanę zniżkę? Czy
    >tyczy się to tylko tych kart, które teraz można
    >zamówić?

ja tez amm taka, i mnie sie wydaje,ze ta akrta tez obowiazuje :):)

• --->Łukasz<---

czyli jak jest jakas platna impreza w Fantasy Park to wchodze za darmo po okazaniu tej karty?? chodzi o fantasy park na sadybie...

bo cos mi sie nie widzi zeby ochrona wpuscila....
  • dfc

>MariAnna to ja:P napisała:
    >>Rosołek napisał
    >>Jakiś czas temu kiedy Grono dopiero wprowadzało te karty
    >>można było zamówić sobie darmową kartę. I ja taką
    >>zamówiłem. Czy na tę kartę też dostanę zniżkę? Czy
    >>tyczy się to tylko tych kart, które teraz można
    >>zamówić?
    >
    >ja tez amm taka, i mnie sie wydaje,ze ta akrta tez
    >obowiazuje :):)
    >
    >

Na karcie jest data ważności. Prawy górny róg. Wszystkie karty, z aktualnym terminem ważności obowiązują.
  • dfc

>--->Łukasz<--- napisał
    >czyli jak jest jakas platna impreza w Fantasy Park to
    >wchodze za darmo po okazaniu tej karty?? chodzi o fantasy
    >park na sadybie...
    >
    >bo cos mi sie nie widzi zeby ochrona wpuscila....

Dokładnie tak jest. Wstęp na imprezy organizowane przez Fantasy Park jest wolny dla posiadaczy Kart Strefy
  • 1
  • 2
| |

Fantasy Park 000@000.pl

Fantasy Park

• Lipowa 13 (CH Lublin Plaza)
  • 20-024, Warszawa, Poznań, Lublin
  • (0-81) 534-24-33 , lublin@fantasypark.pl

Fantasy Park Sp. z o.o. to międzynarodowa firma zarządzająca centrami rozrywki w obiektach Plaza Center. W Polsce nasze Centra znajdują się w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Lublinie, Rybniku, Sosnowcu oraz w Rudzie Śląskiej. Aktualnie w programie Grono.net uczestniczy oddział warszawski, poznański oraz lubelski. Wśród atrakcji przez nas oferowanych znajdą Państwo: profesjonalne tory bowlingowe, stoły bilardowe, place zabaw z przestrzenną strukturą, kolorowymi piłkami i basenami, kafejki internetowe (w wybranych centrach), gry video, z których część działa w systemie redemption games (za odpowiednią ilość punktów wydawane są kupony, które następnie można wymienić na atrakcyjne nagrody) oraz cykliczne imprezy taneczne (posiadamy parkiety taneczne z profesjonalną oprawą świateł i nagłośnienia).

Fotki

Miejsca grona (3)