-
Anonim
Dzwoniłem przed chwilą do Fantasy Park w Warszawie, Pan z obsługi powiedział że nic ma na temat takowej zniżki nie wiadomo, ani nikomu z obsługi O_o
Czyżby te zniżki były martwe? -
zniżki działają na 100%. Może ten pan nie jest do końca poinformowany... w każdym razie sprawa zostanie jutro wyjaśniona i dam znac. 25% zniżki dla strefowiczów jak najbardziej aktualne
-
Witam ,
Sytuacja była co najmniej dziwna i wynikała najprawdopodobniej z niedoinformowania jednego z pracowników.
Z tego co wiem została już wyjaśniona i mam nadzieję, że autor wątku czuje się usatysfakcjonowany,a taka sytuacja więcej się nie powtórzy.
Program jest programem nowym także chwilę zabiera właściwe wdrożenie go w życie.
Pozdrawiam.
K.D. -
Anonim
-
-
maTTheW~!
ja byłem wczoraj i pani która mnie obsługiwała
" A to my mamy taką zniżkę? :)"
ale dowiedziała się co i jak i 25% uznane. -
KluNio
Szkoda, że wpuszczacie tylko od 21 roku życia. :)
Myślałem, że skorzystam ale zostałem odprawiony miło przez bramkarzy na wejściu po pokazaniu dowodu (mam lat 18). Cóż; p -
><=CoO(L)eR=> KCD:** napisał
>ja byłem wczoraj i pani która mnie obsługiwała
>" A to my mamy taką zniżkę? :)"
>
>ale dowiedziała się co i jak i 25% uznane.
Dzięki za sygnał, staramy się dopilnowac żeby wszyscy pracownicy wiedzieli o zniżkach, ale zawsze trafi się ktoś nowy... Wszystkie zniżki obowiązują, więc jeśli jakiś pracownik mówi, że nic o tym nie wie, to jego błąd:) -
maTTheW~!
>Piotr:) napisał
>Szkoda, że wpuszczacie tylko od 21 roku życia. :)
>Myślałem, że skorzystam ale zostałem odprawiony miło
>przez bramkarzy na wejściu po pokazaniu dowodu (mam lat
>18). Cóż; p
MMM nie rozumiem żeby wejść trzeba mieć 21 lat? Bo mam 17 i nie miałem problemu z wejściem
-
KluNio
Oj wyjaśnijcie to; ]
Właśnie dziwne, normalnie wjechałem schodami na górę i bramkarze do mnie i kolegi: "dowodziki poproszę".
Wyciągnąłem od razu , kolega też. No i oni nas zesłali do drugich schodów powiedziawszy "macie 18-nascie, wejście od 21".
Byłem bodajże w piątek ale dość późno (koło 21);]
Oczekuję odpowiedzi od kogoś z Fantasy Parku . (najlepiej) -
Anonim
Ja też mam pytanie.
Wczoraj byłam po raz pierwszy w FP, chciałam pograć w kręgle. Płacę, pokazuję pani GronoKartę, a ona do mnie, że następnym razem nie dadzą mi zniżki, bo mam kartę płatniczą, a nie gronokartę.
No i pytanie: o co chodzi? Przecież ja mam po prostu gronokartę tylko połączoną z kartą płatniczą, ale to nie zmienia faktu, że to cały czas karta Strefy...?
Z góry dziękuję za wyjaśnienie. :) -
Twoja karta jak najbardziej działa, a kasjerzy w FP co jakiś czas robią takie niespodzianki, ale dzięki za wiadomość, wyjaśnimy sprawę.