Fantasy Park [277]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dzwoniłem przed chwilą do Fantasy Park w Warszawie, Pan z obsługi powiedział że nic ma na temat takowej zniżki nie wiadomo, ani nikomu z obsługi O_o

Czyżby te zniżki były martwe?
  • dfc

zniżki działają na 100%. Może ten pan nie jest do końca poinformowany... w każdym razie sprawa zostanie jutro wyjaśniona i dam znac. 25% zniżki dla strefowiczów jak najbardziej aktualne
  • Fantasy Park

Witam ,

Sytuacja była co najmniej dziwna i wynikała najprawdopodobniej z niedoinformowania jednego z pracowników.
    Z tego co wiem została już wyjaśniona i mam nadzieję, że autor wątku czuje się usatysfakcjonowany,a taka sytuacja więcej się nie powtórzy.

Program jest programem nowym także chwilę zabiera właściwe wdrożenie go w życie.

Pozdrawiam.

K.D.
  • Anonim

Wyjaśnione, zniżka działa, pędzę na kręgle :)
  • maTTheW~!

ja byłem wczoraj i pani która mnie obsługiwała
    " A to my mamy taką zniżkę? :)"

ale dowiedziała się co i jak i 25% uznane.
  • KluNio

Szkoda, że wpuszczacie tylko od 21 roku życia. :)
    Myślałem, że skorzystam ale zostałem odprawiony miło przez bramkarzy na wejściu po pokazaniu dowodu (mam lat 18). Cóż; p
  • dfc

><=CoO(L)eR=> KCD:** napisał
    >ja byłem wczoraj i pani która mnie obsługiwała
    >" A to my mamy taką zniżkę? :)"
    >
    >ale dowiedziała się co i jak i 25% uznane.

Dzięki za sygnał, staramy się dopilnowac żeby wszyscy pracownicy wiedzieli o zniżkach, ale zawsze trafi się ktoś nowy... Wszystkie zniżki obowiązują, więc jeśli jakiś pracownik mówi, że nic o tym nie wie, to jego błąd:)
  • maTTheW~!

>Piotr:) napisał
    >Szkoda, że wpuszczacie tylko od 21 roku życia. :)
    >Myślałem, że skorzystam ale zostałem odprawiony miło
    >przez bramkarzy na wejściu po pokazaniu dowodu (mam lat
    >18). Cóż; p

MMM nie rozumiem żeby wejść trzeba mieć 21 lat? Bo mam 17 i nie miałem problemu z wejściem
  • KluNio

Oj wyjaśnijcie to; ]
    Właśnie dziwne, normalnie wjechałem schodami na górę i bramkarze do mnie i kolegi: "dowodziki poproszę".
    Wyciągnąłem od razu , kolega też. No i oni nas zesłali do drugich schodów powiedziawszy "macie 18-nascie, wejście od 21".
    Byłem bodajże w piątek ale dość późno (koło 21);]
    Oczekuję odpowiedzi od kogoś z Fantasy Parku . (najlepiej)
  • Anonim

Ja też mam pytanie.
    Wczoraj byłam po raz pierwszy w FP, chciałam pograć w kręgle. Płacę, pokazuję pani GronoKartę, a ona do mnie, że następnym razem nie dadzą mi zniżki, bo mam kartę płatniczą, a nie gronokartę.
    No i pytanie: o co chodzi? Przecież ja mam po prostu gronokartę tylko połączoną z kartą płatniczą, ale to nie zmienia faktu, że to cały czas karta Strefy...?
    Z góry dziękuję za wyjaśnienie. :)
  • dfc

Twoja karta jak najbardziej działa, a kasjerzy w FP co jakiś czas robią takie niespodzianki, ale dzięki za wiadomość, wyjaśnimy sprawę.
| |

Fantasy Park 000@000.pl

Fantasy Park

• Lipowa 13 (CH Lublin Plaza)
  • 20-024, Warszawa, Poznań, Lublin
  • (0-81) 534-24-33 , lublin@fantasypark.pl

Fantasy Park Sp. z o.o. to międzynarodowa firma zarządzająca centrami rozrywki w obiektach Plaza Center. W Polsce nasze Centra znajdują się w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Lublinie, Rybniku, Sosnowcu oraz w Rudzie Śląskiej. Aktualnie w programie Grono.net uczestniczy oddział warszawski, poznański oraz lubelski. Wśród atrakcji przez nas oferowanych znajdą Państwo: profesjonalne tory bowlingowe, stoły bilardowe, place zabaw z przestrzenną strukturą, kolorowymi piłkami i basenami, kafejki internetowe (w wybranych centrach), gry video, z których część działa w systemie redemption games (za odpowiednią ilość punktów wydawane są kupony, które następnie można wymienić na atrakcyjne nagrody) oraz cykliczne imprezy taneczne (posiadamy parkiety taneczne z profesjonalną oprawą świateł i nagłośnienia).

Fotki

Miejsca grona (3)