FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dr. FAREL

Serdecznie zapraszamy 18 czerwca (niedziela) godz. 20.00 klub Aurora, ul. Dobra 33/35 w Warszawie.

Zagrają 3 bandy: FAREL GOTT, NATURAL HIGH I DR. LECTER(z Opola)

Zapraszam na Rock'n'rollowe Mundialeiro!!!

Wstęp 10 zł ( 10% z zebranych pięniędzy zostanie przeznaczone na schronisko dla zwierząt na Paluchu)

Do zobaczenia i usłyszenia
    Dr. Farel
  • tomko

Jeżeli doktorro farello nie ma nic naprzeciwko ale wprost przeciwnie to zapodaje linka do posłuchania se, żeby mi się piosenek nauczyć.

http://www.myspace.com/naturalhighp...
    http://www.naturalhigh.pl/

jak przegiąłem to proszem sfobodnie kasować

pozdro siedemset
  • Dr. FAREL

4 siur nie mam nic naprzeciwko a wręcz rekomenduję FarelGronowiczom posłuchanie maxymalnie rock'n'rollowej załogi jaką jest Naturalny Haj...

Pazdrawljaju

Dr. Farel de Kurwa Berżerak:)
  • iwonka spod ogonka

a Dr. Lecter to jakiś kolega ze studów Dr. Farela jest? gra po znajomości znaczy się? :)
  • Wieszak

a ja przebiorę się za Zorro albo za Pancernika lub Robura jeszcze nie wiem.
    W trakcie gigu osobiście będę udzielał darmowych lekcji marnotrawienia zasobów wszelakich, przesuwania krzesła stad tam i leżakowania niedbale gdzie popadnie.
    Jako numer specjalny przygotowaliśmy wspolnie ze wszystkimi zespołami pantomimę pod tajemniczym i intrygujacym wielce, nas samych rowniez, tytułem "Rajtuzy, Cyrkel i Pod Gieesem"
    Na finał zaprosimy licznie zebraną publikę do uroczystego odśpiewania Piosenki Finałowej nr1, jej tekst to "Raz Dwa Raz Dwa Trzy Pięc Sześć Siedem Osiem", melodia tak jak "ce ce ce wu ka ce wu ka es Legia!". Proponuję więc poćwiczyć i na hasło "Uwaga! A teraz zaśpiewamy naszą piosenkę!", wszyscy spiewają, klaszczą radośnie w dłonie, podrygując i przytupując ochoczo, bo można i wypada, a co!
    Po wszystkim zapraszamy na, tradycyjną już, karciankę!

Publiczność prosimy również o założenie odzieży z gatunku "po domu" w celu zmaksymalizowania poziomu wyluzowania na koncercie i stworzenia naturalnej rodzinnej atmosfery.

Pozdrawiam Serdakiem
    Doktur Rziga W. O-Ko!
  • Anonim

tak dr.Lecter to kolega dr.Farela - ale nie konkurent - ich zwiazek polega na scisłej wymianie swoich organów wewnętrzrnych :)

karcianka jaknajbardziej - ale bez kantów z których kolega Wieszax jest znany i szanowany :)

hahahaha
    to Ci gig bedzie :)
  • Wieszak

tym razem przyjdę w dzimsach bo kanty mnie sie były spruły na diupie.
  • Dr. FAREL

Przygotowania do koncertu trwają i szykuje się spora niespodzianka, o której za chwilę jakąś...

Dr. Farel
  • Wieszak

darmowa kawusia?
  • Dr. FAREL

raczej darmowa implementacja:)

a już całkiem powaznie, to będziemy mieli konkurs mundialowy, nagrody niech pozostaną niespodzianką:)

Dr. Farel
  • Wieszak

wole darmowe capuchino.
  • Anonim

to u pani Bogusi na dworcu centralnym panie Wieszaku - jak ja ładnie zaczarujesz :)
  • Wieszak

Bogusia ma urlop.