- 1
- 2
-
Dr. FAREL
Hej Farelgronowicze:)
Miło mi poinformować Was, że Farelki zagrają w Berlinie w klubie 'Rock Style' - 15 lipca o godz. 21.00
Zapraszamy wszystkich, którzy w tym czasie znajdą się przypadkiem w kapital of Dojczland...
Wasz na zawsze
Dr. Farel
-
Anonim
no misiaki, gratuluję. oby to otworzyło wam drzwi do wielkiej kariery :D
ino wtedy nie zapominajcie o waszych wiernych fanach :P -
mzc
-
Dr. FAREL
i jeszcze sajcik tegoż klubu
http://www.rock-style.de
Dr.Farel we własnej osobie do chuja paralaxa:) -
-
Dr. FAREL
-
Dr. FAREL
a właściwie to do chuja paranolejkosa - chuja chujów lub jak kto woli chuja nad chujam lub też najznamienitszego chuja wśród chujów!!!
Dozgonnie Wasz
Dr. Farel -
Królowa
-
Anonim
zależy skąd ... np: z Holandii jaknajbardziej po drodze :) ...
juz my znamy te Twoje wymówki ... :) -
IKA
-
Dr. FAREL
-
Wieszak
Powodzenia Panovla oby było Grubo!!! My z Oregano gramy w naszej wsi 15ego i bedzie groźnie. Bawcie sie świetnie i nie zafajdajcie bielizny, bo by była lipa i fetor i szkoda i narazie... -
Anonim
-
Noemi
-
Anonim
ja też chce!!!!!! :((((((( ale brat mojego chłopaka żeni sie i akurat musiał wybrac 15 lipca:( -
Dr. FAREL
eh szkoda ... w takim układzie prosimy na nas zagłosować :)
oczywiście jeśli podoba sie Wam muzyka Farelek :)
dziekujemy :) -
Noemi
oczywiscie ze podoba; ) kurcze o ktorej godzinie jest bis lista ? zawsze przegapie...; / -
Dr. FAREL
Podobno na koncercie Farelek w Berlinie pojawi się sam Nabuchodonozor Kremski... Tosz to będzie wydarzenie... -
Anonim
-
Dr. FAREL
Wieszaku - postaramy sie :) o Was sie nie martwimy bo dusze Wasze przesiąkniete rokendrolem :) Mamy nadzieje ze niedługo znowu razem coś wymyślimy ...... -
Wieszak
pewnie ze wymyslimy puki co wymysliłem jak przetrwać duchote spiekote - okładam sie zamrozonymi pułtuszami.
Rocki je okładał a ja okładam sie nimi, działa.
Super zabawy życzę w Berlynie.
- 1
- 2