FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

strzała - zapraszamy wszystkich do Aurory - ul.Dobra 33/35 - 8 listopada o 21 ... bedzie energetycznie :)
  • Anonim

slyszalem, ze bedzie jakis ostry happening na miejscu. basista ponoc szykuje jakies perwersyjne wdzianko
  • Anonim

taaa ... rozmarzyło sie dziecko ???
  • Anonim

ciezko stwierdzic dopoki nie zobaczy sie stroju. faktycznie mogl sie rozmarzyc, ponoc ma sklonnosci...
  • Anonim

gdybyś nie byl zamaskowany to bym Cię wytropił wstretny sabotażysto ... i wtedy cienko by wacpań zaspiewał, oj cienko ...
  • Anonim

cienko to slyszalem, ze Ty spiewasz. sie ciesz, ze Cie chociaz na bas wzieli...
    :)
  • Anonim

to potfasz ! do kroćset ! wyzywam Cie na pojedynek na maczety - do pierwszego zejścia śmiertelnego ...
  • Anonim

ale kto dokladnie ma sie bic?
  • Anonim

co za pytanie ... omdlewam ... nie dość że zrobiłeś z mojego forum tzw"chujwieco" to durnymi pytaniami chcesz doprowadzić do nieżytu mej stolcowej kiszki ?
  • Anonim

sadzac po odglosach jakie wydawales podczas konsumpcji - spoznilem sie nieco...
  • Anonim

dekamuflujesz sie mr. sabotage !!! pozatym to TY odbierałes picce z dołu wiec mogłes polac ją jakims paskudztwem nadwątlajacym ograna wewnetrzne ... ble
  • Anonim

przejrzales mnie...
    a nie wygladasz na zbyt bystrego...
    :D
  • Anonim

przejrzałem Cie już jakies 3 dni temu ...
    jesli ktos zapuka do drzwi ... salwuj sie salwą z 2-rurki ...
    a-fe - coż za usmiech nieszczery ...
  • Anonim

nieszczery usmiech to tez pewna umiejetnosc, warto doceniac...
  • Anonim

bes obrazy ale jestes jak karaluch !!! psia kreff
  • Królowa

juuuu
    to dzisiaj niby, ej
    a ja muszę do domu po słowackim :(
  • Anonim

ej ma ktoś może pojęcie jak tam się dostać z żoliborza ^^

• Anonim

jakos sie jednak dziecko dostało :) haha