FAREL GOTT [145]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

: P

moja pierwsza "Danzig"- miała byc koszulak misfits ale była zaduża <lol2>
  • domi

moja pierwsza to Faith No More i do tego ręcznie malowana
  • Anonim

moja to Overkill - sam skubnołem w sklepie na Wengrach w okolycach Balatonu ... :) to były czasy ... niestety nie pamietam tytułu płyty :(
  • mesabadżi

z młodzieńczych lat najbardziej zapamiętałem t-shirta SOUNDGARDEN 'Superunknown' fajny był bo świecił w ciemnościach... no i chyba mam go jeszcze gdzieś, w klozecie znaczy się w szafie:)
  • Anonim

tak tak pamiętam jak pan Mesabadżi "swiecił" w ciemnościach ... robiąc furorę na dyskotekach hehehe :)
  • Królowa

jak byłam mała to miałam napisane markerem na białej koszulce "marilyn manson" :)
  • sie dzieje sie

chiba Metalika :D
  • Dr. FAREL

oczywiście Farel Gott !!!
  • Rdzawy

moje były wei pierwsze bo je nabyłem jednego dnia:
    Slayer i Napalm Death, i wszystko w temacie :D
  • Rdzawy

sory za floła ale tu nie moge editu zrobic :D

wtedy jeszcze takie czasy, mi sie przypopmniało, były, ze dzx moogl ode mnie koszulke pozyczyc :D
  • dzx

hehehe, tak było.
    moja pierwsza koszulka to obituary - slowly we rot (ale to dawno i nieprawda, w 6 podstawówce),a dwie następne to slayer - slatanic, a potem redhotchilipeppers (tylko logo i napis). a ostatnia (o...juz schodzę z tematu) suicidal tendencies no. 13 !!! (najfajniejsza, łoryginalna ze stanów)
  • Anonim

moja pierwsza to redhoci nabyta w chorwacji
  • domi

a jeszcze tak for fun powiem, ze dostalam kiedys koszulke Pantery w prezencie. Zapomnialam o niej zupelnie. pewnego pieknego dnia wracam do domu i widze.... mame, w tej koszulce ("bo potrzebowalam jakiegos czarnego T-shirtu....") myslalam, ze umre ze smiechu
  • Anonim

dobre ... musze mojej kochanej mamie-Marysi sprezetować t-shirta Farelowego :)
  • domi

pewnie ze tak! bedzie najdumniejsza na swiecie...!!!:)
  • Mati

moja pierwsza misfitsow hie..Cuts from the Crypt...a pozniej o fak znow misfits..co za lans rzygam tym...
  • Kred.

Bruce Lee; ] i do tej pory tak pozostało
  • czaya.

A ja miałem New Kids On The Block !!! po siostrze - później już jak podrosłem to se kupiłem Kill 'Em All wiadomo kogo.
  • Micco

a ja miałem koszulkę z naszywą "Dead Kennedys" yeahhh
  • Oligarcha

Massive Attack.
  • 1
  • 2