- 1
- 2
-
Anonim
: P
moja pierwsza "Danzig"- miała byc koszulak misfits ale była zaduża <lol2> -
domi
-
Anonim
moja to Overkill - sam skubnołem w sklepie na Wengrach w okolycach Balatonu ... :) to były czasy ... niestety nie pamietam tytułu płyty :( -
mesabadżi
z młodzieńczych lat najbardziej zapamiętałem t-shirta SOUNDGARDEN 'Superunknown' fajny był bo świecił w ciemnościach... no i chyba mam go jeszcze gdzieś, w klozecie znaczy się w szafie:) -
-
Anonim
tak tak pamiętam jak pan Mesabadżi "swiecił" w ciemnościach ... robiąc furorę na dyskotekach hehehe :) -
Królowa
jak byłam mała to miałam napisane markerem na białej koszulce "marilyn manson" :) -
sie dzieje sie
-
Dr. FAREL
-
Rdzawy
moje były wei pierwsze bo je nabyłem jednego dnia:
Slayer i Napalm Death, i wszystko w temacie :D -
Rdzawy
sory za floła ale tu nie moge editu zrobic :D
wtedy jeszcze takie czasy, mi sie przypopmniało, były, ze dzx moogl ode mnie koszulke pozyczyc :D -
dzx
hehehe, tak było.
moja pierwsza koszulka to obituary - slowly we rot (ale to dawno i nieprawda, w 6 podstawówce),a dwie następne to slayer - slatanic, a potem redhotchilipeppers (tylko logo i napis). a ostatnia (o...juz schodzę z tematu) suicidal tendencies no. 13 !!! (najfajniejsza, łoryginalna ze stanów) -
Anonim
-
domi
a jeszcze tak for fun powiem, ze dostalam kiedys koszulke Pantery w prezencie. Zapomnialam o niej zupelnie. pewnego pieknego dnia wracam do domu i widze.... mame, w tej koszulce ("bo potrzebowalam jakiegos czarnego T-shirtu....") myslalam, ze umre ze smiechu -
Anonim
dobre ... musze mojej kochanej mamie-Marysi sprezetować t-shirta Farelowego :)
-
domi
-
Mati
moja pierwsza misfitsow hie..Cuts from the Crypt...a pozniej o fak znow misfits..co za lans rzygam tym... -
Kred.
-
czaya.
A ja miałem New Kids On The Block !!! po siostrze - później już jak podrosłem to se kupiłem Kill 'Em All wiadomo kogo. -
Micco
-
Oligarcha
- 1
- 2