FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mesabadżi

Fragmenty koncertu można obejrzeć tu http://www.flurl.com/uploaded/Metal...

WAŻNE! - należy obejrzeć ten materiał do absolutnego końca:)
  • iwonka spod ogonka

aby ów performance można uznać za udany, jego wykonawca powinien jeszcze zdrowo beknąć po smakowitym posiłku.
  • Rdzawy

wybacz drogi GG, że w pewnym sensie dotknę twego pesudonimu :D

czy to nie aby GG Allin, który zasłynął tymże właśnie (nie zdradzę czym żeby nie psuć zabawy innym)

a zasłynął również tym, że nie potrafił grać

bo gdyby to zrobił wokalista Turbonegro albo pan JH lub ewentualnie Nickie O. no to pozostałoby to wybrykiem gościa, który potrafi łoić i przy okazji za bardzo się nałoił i popłynął, a tak zostaje po prostu wybrykiem.
  • Anonim

alesz nie mniej drogi Rdzawy :) gniewać sie na Ciebie nie zamierzam :)
    to bardzo ciekawy materiał video ... rzekłbym osobliwy :)
  • Spacecadet

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...(pół godziny później)AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHHAHAHAHAAHAHAHAH...(45 minut później) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA.... (w przerwie od smiechu przytocze pewne porzekadło: "...byle co zjadł i byle co gada...") HAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH AHHAAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA...( 1h później....) HAHAAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA AHHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHHAHAH AHAAHAHAHH

... sorry ale inaczej nie oddalbym stanu w jakim sięznalazlem po obejrzeniu owego klipu
  • Martę Contrabasso

buhahahaha!!!
  • Spacecadet

...taki szalowy koncert a skończyło sie na kilku wpisach ... powinniśmy to jakoś rozreklamować ... mam nadzieję ze na nastepnym koncercie Farelowie też coś zjedzą ... HAHHAHAAHAHAHHAHAAHAHHA
  • Martę Contrabasso

o ja pierdole....

Buhahahaha!!!!!:D
    kurna mać, dopiero teraz to dobrze "oglądnęłam"....
    ale jaką ma brzydką dupe!!!! i...
    powtarzam: o ja pierdole....
  • Anonim

ciekawe kiedy bedą mieli trase po Polsce :) ... juz widze mocno rozdmuchane spoty reklamowe w TV trwam ... :)
  • Martę Contrabasso

te spty leciałyby po 23....godzinie....:]
  • Rdzawy

raczej nie będą mieli chyba, że same nokturny i rapsodie pośmiertne będą grane na cześć gg allina, który zmarł(delikatnie mówiąc) z 10 lat temu :D