-
mesabadżi
Fragmenty koncertu można obejrzeć tu http://www.flurl.com/uploaded/Metal...
WAŻNE! - należy obejrzeć ten materiał do absolutnego końca:) -
iwonka spod ogonka
aby ów performance można uznać za udany, jego wykonawca powinien jeszcze zdrowo beknąć po smakowitym posiłku. -
Rdzawy
wybacz drogi GG, że w pewnym sensie dotknę twego pesudonimu :D
czy to nie aby GG Allin, który zasłynął tymże właśnie (nie zdradzę czym żeby nie psuć zabawy innym)
a zasłynął również tym, że nie potrafił grać
bo gdyby to zrobił wokalista Turbonegro albo pan JH lub ewentualnie Nickie O. no to pozostałoby to wybrykiem gościa, który potrafi łoić i przy okazji za bardzo się nałoił i popłynął, a tak zostaje po prostu wybrykiem. -
Anonim
alesz nie mniej drogi Rdzawy :) gniewać sie na Ciebie nie zamierzam :)
to bardzo ciekawy materiał video ... rzekłbym osobliwy :) -
-
Spacecadet
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...(pół godziny później)AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHHAHAHAHAAHAHAHAH...(45 minut później) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA.... (w przerwie od smiechu przytocze pewne porzekadło: "...byle co zjadł i byle co gada...") HAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH AHHAAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA...( 1h później....) HAHAAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA AHHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHHAHAH AHAAHAHAHH
... sorry ale inaczej nie oddalbym stanu w jakim sięznalazlem po obejrzeniu owego klipu -
-
Spacecadet
...taki szalowy koncert a skończyło sie na kilku wpisach ... powinniśmy to jakoś rozreklamować ... mam nadzieję ze na nastepnym koncercie Farelowie też coś zjedzą ... HAHHAHAAHAHAHHAHAAHAHHA -
o ja pierdole....
Buhahahaha!!!!!:D
kurna mać, dopiero teraz to dobrze "oglądnęłam"....
ale jaką ma brzydką dupe!!!! i...
powtarzam: o ja pierdole.... -
Anonim
ciekawe kiedy bedą mieli trase po Polsce :) ... juz widze mocno rozdmuchane spoty reklamowe w TV trwam ... :) -
-
Rdzawy
raczej nie będą mieli chyba, że same nokturny i rapsodie pośmiertne będą grane na cześć gg allina, który zmarł(delikatnie mówiąc) z 10 lat temu :D