-
Anonim
Sukces - po raz kolejny Farel Gott zajął 1 miejsce na liscie przebojow Dekarock w Antyradiu ! Glosujcie na nas żebyśmy troche porzadzili na tym jakze nobliwym 1 miejscu !!!
http://www.antyradio.pl/warszawa/in...
dziekujemy i prosimy o komentarze :) -
mesabadżi
Drodzy Bracia i Siostry, jeżeli przyszłość polskiego rock'n'rolla nie jest Wam obojętna to prosimy o dużą ilość klyknięć na stronie, którą powyżej przedłożył mieszkaniec Farelgottogradu, niejaki gg... -
dzx
>Tyranosaurus Rex napisał
/.../ prosimy o dużą ilość klyknięć na stronie/ .../
mówisz i masz...a dodatkowo zaproponowałem catamaranka....rozpierkurwadal a mnie ten numer (nieustająco!)
-
mesabadżi
-
-
Anonim
-
Wieszak
a na mie to co? ze niby nie?
Jak bedziecie gwiazdami rock'n'rolla to dacie mi proporczyk z trasy? Powiesze sobie nad głową w moim autobusie.
Gratulacje ale i tak ja jestem najlepszy; ) -
Królowa
-
Anonim
-
Anonim
gratulacje!!!! pogratuluje jeszcze bardziej, jak gelu postara sie powstrzymac od zlosliwej riposty.; )
massage palcow po probach u mnie w domu w ramach nagrody. hahahahahaha. przymuje do godz. 22.00. -
Anonim
nic mi nie poprawia humoru jak złośliwa i cienta niczym sfist bata riposta :) a znacie kawał o wójku Mietku - mistrzu cientej riposty ? kiedys wam opowiem - przy jakiejs dobrej gołdzie i golonce ...
Sowisko i Wieszak - serdeczne dzieki - po mocno wypchane kopertki zgłaszajcie sie do Igora ... :)
-
Wieszak
Daj przykład: nie bierz!
Bierz przykład: nie dawaj!
Ja chce tylko proporczyk. -
Anonim
-
Rdzawy
no i jak w piątek?
czy nasze ( ine tylko) starania przyniosły efekt?? co?? -
Dr. FAREL
Prosze panstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!