-
Dr. FAREL
Wczoraj i dzisiaj chłopaki wgrali wszystkie ślady instrumentów: bębny, bas i gitary...
Niestety z powodu ostrego przeziębienia Kjuba, nagrywanie partii wokalnych zostało przełożone na 27 lutego... -
dzx
-
Kjub the Farel
Zaaplikowałem sobie sporą dawkę medykamentów więc it's gettin better jak to niegdyś śpiewało fab four...
Poza tym szlifuje pomysły na drugie vocale mam nadzieje że się wam spodobają:)
Pozdrawiam
Si ju són -
Dr. FAREL
Dla zainteresowanych<stop>Kjub nagrał dzisiaj wszystkie partie wokalne<stop>W sobotę 4 marca Toczas zabiera się za mixy<stop>
-
-
iwonka spod ogonka
-
Anonim
-
Dr. FAREL
OK Panie i Panowie!!! Dzisiaj dosłownie przed chwilą Farel Gott ukończył nagrywanie dema lub jak kto woli EP-ki pt. MessTour Sessions!!!
Ja dr. Farel jestem wręcz zachwycony wynikiem prac studyjnych. Toczas ukręcił taki sandomierz, że wymiękam:)
Niedługo próbki MTS powinny pojawić się na sajcie farelowym...
jeszcze nie mogący dojść do siebie;)
dr.Farel
===========Let forever be MessTourSessions!!!=========== ===
-
Anonim
ja pierwszy padne na zawał bo nie potrafie zdjąć słuchawek :) gdyby nie obecnosść doktora Farela i jego magicznych fiolek to FG przestałby dzis istnieć ... :)
mój subiektywizm nie pozwala mówić zbyt wiele ale słuchajac musze podkreślic jedna rzecz - energia wylewa sie litrami :) szok ...
współpraca z Adamem to kosmiczne doswiadczenie ... ze zacytuje jego poranne słowa: "panowie, to wy gracie czad ?" ... jest poprostu niemozliwy :) ...
===========Let forever be MessTourSessions!!!=========== ===
-
mesabadżi
...no to uchwyciliśmy rock'n'rollową energię na tym demie, w końcu są zajebiście brzmiące bębny i potężny bas - coś czego zabrakło na poprzednich nagraniach... teraz kolejny cel do zbobycia - debiutancka płyta!
===========Let forever be MessTourSessions============== = -
Dancing with tears in my eyes
-
Anonim
-
Dr. FAREL
-
dzx
łooooooooooooo, własnie jestem po 6 krotnej lekturze mess tour sessions...no ja pierdykam, brzmienie megazajebiste, super od pyty przestrzeni, podobamiesie
no i catatonic po polsku mistrzówa! -
Anonim
-
Wieszak
Co prawda ja lubie niszczyć uszy czadem i rozpierduchą, wiec troche za miekko jak dla mnie i w innym stylu ale i tak mi smakuje MTS więc złego słowa powiedzieć nie mogę.
Poprostu kawał dobrej roboty. Piekne brzmienia, głębia jest niesamowita. Dzwieki maja bardzo duzo miejsca, zapasu, nie wiem jak to okreslić ale Toczas nie jest przereklamowany o nie!
A ten sliczny Rickenbacker nawet w kagańcu jest wysokokaloryczny, gitarki ładnie płyną, wogole te niektore niskie riffy hipnotyzują bez pardonu, wokal bardzo dobry (ja tez tak chcę), perkusista w tak krotkim czasie tak ładnie sie wpasował, brawo! Kawałki ciekawe spojne i wogole jest git. Gratuluje panowie.
Choć musze powiedzieć, że osobiście wole was słuchać na koncertach, bo na demie brak mi energii jakoś, tego diabła z waszego loga, dlatego mam nadzieję dotrzeć niedługo na jakiś wasz gig i na żywo wam piątkie przybić.
Pozdrawiam Panovla
Prof.Wieszak