-
Dr. FAREL
Chłopaki zagrają w czwartek, 9 marca w Jadłodajni Filozoficznej razem z zespołami: 3moonboys i Beach.
Start: 19.30
Wjazd: 8 zł
z rock'n'rollowym salute
Dr.Farel -
Królowa
już namawiam grupę wsparcia, żeby mnie przenocowała, może wreszcie DOTRĘ na jakiś koncert -
iwonka spod ogonka
a 3moonboys i beach to co sobą muzycznie reprezentują? może ktoś przybliży profil muzyczny owych grup dla osób jak ja niezorientowanych.
a swoją drogą - kiedyś to były piękne czasy, bendy miały takie swojskie nazwy jak niebiesko-czarni, czerwono-czarni, czerwone gitary... :) -
Wieszak
a Sedes, De Bill, Siekiera, Śmierć Kliniczna, Defekt Muzgó, Zielone Żabki mi się tam bardziej podobały takie nazwy. Ostatnio proponowaliśmy znajomej kapeli nazwę "Stereo Misie" ale jakos im się nie spodobała. Rezerwujemy ją naturalnie wiec rozmowy w sprawie ew. dzierżawy w priwate mesydżu.
By nie było ze od tematu odbiegam to powiem tak:
bardzo chetnie sie pojawie 9ego jesli ktoś od nas bedzie sie wybierał, bo portfel mam pusty jak bęben taktowy, więc ew wycieczka koleją podmiejską moze mnie wykrwawić na śmierć.
A jak sie pojawie, to tradycyjnie juz, na nagim torsie bede miał napisane hasło, zagrzewające Farelki, do boju , na plecach moj numer telefonu, w dłoni kamyk zielony a w drugiej zapewne cos mało istotnego. mam nadzieje do zobaczenia.
P.S. Jak tam obiecane demo?? -
-
Dr. FAREL
Już spieszę z krótką introdukcją w/w bandów:
3moonboys to rodzima załoga z Bydgoszczy, check this out http://www.3moonboys.com
Beach to band z Berlina i sajcik http://www.ourbeach.de
W kwestii twórczości niniejszych bandów nie będę się wypowiadał, ponieważ jak wiadomo darzę dozgonną miłością... wiadomo FG:)
z rock'n'rollowym salute
dr. Farel -
Królowa
-
Anonim
-
mesabadżi
Postramy się dojebać maxymalnie!!! a czy nam wyjdzie? ocenę pozostawiam wszystkim obecnym (słuchającym i oglądającym)w jadłodajni... -
Rdzawy
-
Anonim
milo bylo,
glosno bylo,
z czadem bylo
slowem
OK bylo....
ludzi za duzo to nie bylo bo to we czwartek bylo... -
Dr. FAREL
Dr. Farel uważa, że pan nagłośnienieniowiec spierdolił cały farelowy sound... no niestety jak na próbie zespół nie brzmi to się kurwa robi soubcheck do momentu aż sound będzie na poziomie conajmniej zadowalającym...
zdegustowany :(
dr.Farel -
Anonim
do not exaggerate Dr Farel!
nie bylo zle ani katastrofalnie, wiec mozna powiedziec ze bylo niezle; )
-
iwonka spod ogonka
no właśnie, publiczność nie była zdegustowana nikim ani niczym. publiczność biła brawo, piła piwo i kurzyła fajki.
-
Anonim
-
Dr. FAREL
no jak tak mówicie to spoko, trochę się uspokoiłem... ale coś mi się wydaje, że na nastepnym gigu to ja zasiąde za gałami i uskutecznię zawodową gałkologię:)
pazdrawljaju
dr.Farel -
Anonim
było gietes
".... A i przy okazj tam w sklepie są nasze płyty i podobno demo jakiegoś tam farel gotta ....." :D -
Anonim