-
sunshine
Jakies rady jak zdac ten durny ustny u Olszowskiej?
Bo ja juz kompletnie nie wiem czego mam sie uczyc..:/
-
Kasieńka
-
Anonim
przede wszystkim - byc pewnym siebie, nie pokazywac ze sie czegos nie umie, nie zacinac sie, ale to chyba rady na kazdy ustny..
zeszyt i skrypt na pamiec, przejrzec przed egzaminem formanowa, coby na swiezo w miare miec, i jazda :)
no, i nadzieja w Jozefowicz :) -
ula
U Olszowskiej najważniejsze zeby nie palnąć jakiejś głupoty, być pewnym siebie, ale też tego co się mówi, bo przejęzyczenie dla Ciebie, to bedzie dla niej duży błąd... Józefowicz przeważnie siedzi bokiem i podpowiada.
Zeszyt na blache, sporo pyta z ćwiczeń ( "co oglądała pani...., co pani widziała..jak jest zbudowane.." i takie tam..)
-
-
Anonim
-
Anonim
Olszowska idzie z duchem czasu:P:P (A poza tym, to chyba nie jest dramatycznie, bo dwa tygodnie pytania za ani a na razie jedna osoba oblana:P:P) -
Anonim
-
Anonim
Olszowska raczej z biotechnologii nie pyta,a jesli,to rzadko...Furmanowa zawsze o cos z tej dziedziny spyta,ale nie Olszowska... -
Anonim
ja nie wiem co ona robiła kiedyś, ale w tym roku bywa tak, ze 10 minut byta z botaniki i 20 min z biotechnologii. Poza tym nie ma wiadra. Kobieta sie starzeje:P:P:P (może dlatego, że jej powiedziałęm, ze studenci sie boją wiadra:P:P) -
Anonim
-
Maja
ja mialam egzamin u Olszowskiej i mnie trzymala 50 minut! dostalam 4, nie mialam nic z wiadra, ale ludzie po mnie mieli; pytala mnie o rozmnazanie okrytonasiennych, serio!!! akurat to pamietalam z liceum, ale no szokk, takie rzeczy, cos z zeszytu mnie pytala, ale nie umialam za bardzo, pozniej z samych surowcow, o nasionach cos, a na koncu wszystko z rodziny Compositae, nawet kolory kwiatkow, to mi troche Jozefowicz podpowiadala, w sumie bylo ok; do furmanowej nie chcialam isc, bo mi sie nie chcialo biotechnologii czytac, ale Olszowka tez mnie cos zapytala z tego -
Maja
moze dlatego, ze otworzyli ta specjalizacje "Biotechnologia cos tam cos tam i sie Olszowska podnieca, bo jest kierownikiem. -
Anonim
Chlera wie, ale z nią jest na serio cos nie tak. Dzisiaj zapytała kogoś, jaką roslinę się podaje przy zatruciu muchomorem:P -
Anonim
-
Anonim
bardzo śmieszne:P
Co to za roślina, jaka rodzina, nigdzie tyego nie ma -
Anonim
ostropest plamisty, z Asteraceae-
skladnik slynnego Sylimarolu - co panowie go kupuja po przepiciu;)
-
Anonim
-
Anonim
Posłuchajcie zakład botaniki przewrócił się do góry nogami!!!!!!!!! W piatek Furmanowa oblała 2 osoby:):) a olszowska znowu wszystkich przepuściła. Bilans 2-1 dla Furmanowej. -
sunshine
A ja bym podala Frangule alnus , najlepiej swieza kore , bo dziala wymiotnie...:)
Humulus , nie chce Cie martwic , ale to ,ze Olszowska jeszcze nikogo nie oblala nie oznacza, ze tego nigdy nie zrobi..
Moze pozniej zacznie nadrabiac "zaleglosci"? -
Kasieńka
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne