Fashion [1686]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • iwa

chciałabym poznać wasze opinie na temat najlepszych sklepów, w których lubiciie się ubierac , ja mam kilka ulubionych ale moze Wy gronowicze mi cos polecicie i nadacie mojemu stylowi nowy bieg....
  • iwa

a no i chciałabym wiedziec co warto kupić według was...nie chce czytac tylko nazw marek
  • ...Innocent And Sweet...

Moim zdaniem najlepszy to terranova, rinascimento i esprit
  • Luka

Zara :) Vero Moda
  • Grono.Net

Ja bordzo Lubię h&n, esprit, reserved,cropp(ale to tylko czasami) Kenvello.To zeleży też co chcę kupić bo aby kupic dodatki lubię Bizu Briżi(nieiwem jak sie pisze) i h&n
  • Grono.Net

Dodatki jak kupujesz mi prezent:P podzielam Twoje zdanie wkońcu jesteśmy parą to mamy ulubione sklepy.
  • charles

Lacoste 4 ever :D
  • Anonim

ZARA!!! Mango! a tak zeby poprzgladac i podebrac pare pomyslow na stroj to H&M (chociaz nie lubie tej komercji, no ale cos za cos:) ) a no i klasyka Lacoste
  • iwa

To prawda, że H&M to dość fajny sklep...ostatnio nawet bywam tam częstym gościem....ale ostatnimi czasy jest bardzo trudno coś fajnego kupić...wiem bo bardzo często odwiedzam wiele sklepów....a co najgorsze nawet w tych najlepszych sklepach firmowych trudno cos odnaleźć
  • .a.n.j.a.

a ja tam wole Morgana i Tatum tez jest gicik; ] a tak poza tym w białymstoku nie ma fajnych sklepów sam badziew i szit, czegos odlotowego 3ba z lornetka szukac :p hehe
  • Anonim

Ja polecam Lila Moda na placu trzech krzyży, Loretii i Versace classic w Galerii mokotów i jeszcze Peek&Cloppenburg - ale tam raczej do klasy Bossa i Timmyego Hifligera...
  • Anonim

a ja polece was cos butowego :P HEGO'S w arkadii. zawsze cos super mozna tam znalezc !!!
  • Anonim

Od Loretti wolę Perfetto w panoramie... Versace Sport, Trussardi, Moschino i GF Ferre.
  • Anonim

Większy wybór jest w Galerii, szczególnie ze obok masz lila moda z VJC, D&G, Franco Cavalli Gianfranco Ferre i paroma innymi firmami:] a na przeciw jest piękbny sklep Trussardiego
  • Anonim

odjechany design, cena srednia, jakosc dobra -> only diesel!
    dla poprawy humoru mm6 badz dsquared (ostatnie polecam)!!!
  • Anonim

tomek c.

...

ROBERTO cavalli a nie Franco
  • twardzielka wixa

z najbardziej podstawowych [dostępnych w większości Polskich miast ] to:
    Zara, Mango, Camaieu, H&M, Reserved.
  • Anonim

i work for KOKA

come here

warsaw

bracka18
  • el PATRIzant

hmm szczerze to mam problem z kupowaniem ciuchów w Polsce. Nie ma to jak wyjechać z kraju i kupic coś, czego nikt nie ma. Ale nie moge tak do końca narzekać, bo w Wawie i tak jest o wiele więcej sklepów, niz w innych miastach Polski. Tak więc lubię:
    - Peek&Cloppenburg ( za to, że mają rzeczy Ralph'a, Hugo Boss'a itd. i zazwyczaj tylko kilka rzeczy jednego modelu...no i zawsze daja jakiś rabacik albo prezenciki! )
    - no Zara oczywiście, za to, że nie trzeba czekac tyg. na nową kolekcję jak w wypadku innych sklepów. Mają zawsze to co w sklepach Zary w innych miastach Europy i to jest wielki plus. Pozatym nie za wysokie ceny a ciuchy oryginalne.
    I szczerze to są moje dwa ulubione sklepy...no i ogólnie GM, ale nie żeby coś konkretnie.
  • el PATRIzant

i ten sklep w GM, jak mu tam...ten a ciuszkami D&G i innych...wiecie który :]