Fashion victims [1869]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eva

Cieszę sie,ze powoli i do nas )w koncu)zaczeła docierac moda na wąsy u mężczyzn.Fakt,ze narazie nosza je tylko Ci ,co rzeczywiscie kumaja co i jak w fasfion.Nikogo z branzy fashion nie dziwi facet z wasem nad gorna warga.Uwazam,ze to urocze.
    Trzeba promowac ostatnie trendy:Koszula z obcietymi rekawami na gole cialo(krata najlepiej)
    -skorzana kamizelka na gołe ciało
    -no i te wasy

Faceci odwagi-to bardzo na topie teraz!
    Pokazmy,ze Polska to nie zaścianek Europy.
  • Anonim

i żółty kask - koniecznie :)
  • eva

a tak na tym pokazie na Fashion TV widziałas.Ale na to mysle ze musimy poczekac.Aż tak odwaznych qrcze nie ma wsrod nas.A moze sa tylko sie myle...Obym sie mylila...
  • s2a

my Polacy mamy najpiekniejsze wasy na swiecie!
  • bori bori

ja ostatnio w jakiejs serii sexu w wielkim miescie widziałem kobiety wystylizowane na mezczyn...
    mysle ze to poczatek
    meskiej ery
    oczywiscie wasatej ery~!
  • Anonim

wiesz, wałęsa znowu na topie, ruscy wygrali UEFA (wiec przez sentyment do stalina...), a wasy powoli powoli... moze wroca... zwiastuny w kazdym razie sa!
  • Anonim

a peerelowskie pekaesy tez sa jazzy-trendy?!!
  • bori bori

tak to prawda najpiekniejsze~!
    nikt nie ma takich wspaniałych
    lsniacych
    idealnie ostrzyzonych.....
  • eva

tylko szkoda,ze mlodzi fAceci jakos nie potrafia eksponowac tego co w sezonie jest najmocniejszym punktem.Co Wam szkodzi ponosic wąsy.To bardzo na topie w Europie teraz.
  • bori bori

och tak
    pamietecie kaske figure do c.pazury
    jakie masz zajbiste pekaesy
    i niedawno to w tv było
    ja mysle ze to był kolejny znak na ten trend wałsnie~!
  • s2a

w tym temacie ja nie zartuje, od jakiegos czasu robie przymiarki, ale moj kolega kierowca ciezarowki wpedza mnie w kompleksy, nie kazdego natura obdarowala.. if you know what i mean..; )
  • bori bori

reasumując
    peksy
    wąsy
    novy trend
    chmielnej i wogole całej zjednoczonej jeuropy???
  • Anonim

dobrze cie rozumiem....mnie natura obdarowala tylko jednym pekaesem, na drugi nie starczylo jej cierpliwosci.
    czekam wiec kiedy trendy beedzie noszenie tylko jednego...
    proponuje trend lewoprofilowy!!!
  • bori bori

mnie chyba zadnym nie obdarowała~~!
    ale zeby byc jazzy
    to ofcorse~!
  • eva

wlasnie przegladam linki fashion.W innych krajach jakos jest odwaga...tylko u nas jakos chlopcy przelamac sie nie potrafia...ale dobrze ze juz na Chmielnej widac tych co coś czaja w temacie.
  • bori bori

no
    pan N
    to juz cos.....
    tam jescze tez paru widziałem....
  • eva

obdarte rekawy od kraciastych koszul tez sie ludziom jakos źle kojarza...A to przecież maksymalny numer 1 w fashion for men.Kto oglada Fashion Mem ten wie.
  • Anonim

a bandamy na glowach z india shopu tez sie zle kojarza, nie wiedziec czemu..?!
  • Pelagia

zapomnieliscie kochani moi o kolczyku w uchu i plerezie a la nrdowiec, loczki na karku a na glowie jezyk,coz teraz taka moda;Ppanowie do dzieła!!!!!badzcie choc troche trendy...
  • ____________________

ej ok wasy sa spoko ale wiecie ni kazdemu one pasuja!!!!! i nawet jestem za!!!
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)