-
pepe w wielkim miescie
http://vipnews.pl/!__octopus_b ack/_sm_datamanager/_data/_fil es/img_b/01/06/39_file.jpg -
prinz
-
prinz
-
コム・デ・ギャルソン
-
-
pepe w wielkim miescie
pani dancewicz to w ogole ma niezle jazdy ubraniowe :)
kto jeszcze waszym zdaniem w polsce zasluguje na szybkie scięcie albo inna smierc (niekiedy pewnie dluga i bolesna) za modowe przewinienia? -
コム・デ・ギャルソン
-
Anonim
moze to z premiery ogniem i mieczem, starej basni albo czegos w tym klimacie i rozdawali kostiumy :))) -
ina
-
pepe w wielkim miescie
-
sound
hie hie...kiedys byly takie podróbki ruskie lalek Barbie...nie wiem czy ktos z Was kojarzy...mialy podobne stroje i byly tak samo brzydkie; ) -
Anonim
-
aaaaaaa
to jest tragedia.moze ona wybiera sie na jakies polowanie na lisa czy cokolwiek albo macie racje to jest na bank kostium z jakiejs bajki.stroj w stylu pani hobbit. -
ina
swoja droga widzimy tu typowo polski paradoks:
buciki z okraglym noskiem wycieciem, niby modne
spodnica satynowa, z kola, niby modna
furerko bolerko jeszcze niedawno in
tylko ten bordowy gorset zupelnie urwany z choinki. ostatecznie mozna uznac ze podpada pod trend koloru wina;-)
i wszystko niby so in, i so konczacy sie sezon, tylko, ze, na boga, nie razem. i wlasnie ta doslownosc jest u nas przeklenstwem:) -
ertika
ten styl futerkami, perełkami i pantofelkami nazywamy z koleżanką "księżniczka" ... ehehe.. ale nie przypuszczałam ze można to tak koszmarnie zestawić.... bo tak naprawde to można wyczarować z takich rzeczy naprawde przesłodkie zestawy i zostać księżniczka na jedna noc....no ale na brak wyczucia nie ma lekarstwa...
a do tego to nie pasuje nijak do jej figury...
-
Hysteric Glamour
wyglada jak kupa zasadniczo, jak muppet i wyjscie ewakuacyjne. etola niezla, kwiatka pomine. ale przeciez ten gorset i spodnica, to totalna obraza majestetu. w mniej uczesczanych ulicach wiekszych miast sa sklepy firmy żaklin, ktora produkuje takie wlasnie tafty, obficie marszczone na brzuchu i tloczone zakardowe topy. ze odziez na wesela znaczy -
pepe w wielkim miescie
http://vipnews.pl/!__octopus_b ack/_sm_datamanager/_data/_fil es/img_b/01/08/61_file.jpg
buahahahahahahaha :) -
Anonim
kozuszek fajny - ale jakis niewymiarowy; szalik jak dodatek do gazety a te "alfonsiarskie" kapelusze to w ogole mnie wkur*iaja -
bycz
jezuuuu..dla mnie wszystko tragedia...jak tak w ogole mozna?!i to jest wlasnie polskie ubieranie..jednak pokolenie naszych rodzicow nie ma gustu zupelnie i wcale im to nie przeszkadza....nie wyrosli z rock'n'rolla wcale.... -
Anonim
ale to byl chyba stan borys tak? on to raczej taki styl hippie preferuje ale juz moglby sobie zmienic szalik i kapelin -
Hola