Fashion victims [1869]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • prinz

ktos slyszal juz ta plotke? jakies konkrety? Bo ja tylko wiem ze prawie na pewno bedzie. i juz nozkami przebieram i zacieram raczki i czekam na blizniacza rozkosz. ot, co
  • Anonim

mmmmniam. kkiedy? gdzie?
    własnie, konkrety, konkrety.
    sasasssaa.
  • ina

etam to chyba bzdura
    inaczej nie lecialabym 25 na dsquared do mediolanu.
  • prinz

slyszalem od dosc zaufanego zrodla. a mowie o butiku... tak dla formalnosci. Ina, bede czekal na zdjecia.
  • prinz

powiem tez ze niedlugo byc moze pojawi sie niespodzianka pod wiele znaczacym tytulem "Vivienne Westwood" ale ciiii bo to top secret; )
  • MissJu

mam nadzieje ze bracia jednak się pokazą.
    hmm, ciekawe z jakiej okazji mieliby znaleźć się w polandzie.
  • prinz

no i zostalem zle zrozumiany :D mowilem o butiku kochani
  • ina

och, to cudownie
    bo ja myslalam o pokazie, jako ze ja lece na pokaz:-)))

a vivienne to skad plota? :)
  • MissJu

oby ze źródeł czystszych niż żywiec zdrój czy inna kinga wysokozmineralizowana :)
  • prinz

top secret; )

a co do dsquared to niewykluczone ze w zwiazku z pojawieniem sie na poslkim rynku zorganizuja jakis pokaz, tylko jak na polskie warunki to pewnie nie chcialbym tego pokazu widziec :D
  • MissJu

:):) eech, dokładnie
  • prinz

pomijajac tez fakt ze jak juz wejda na ten bidny polski rynek to nie wroze im swietlanej przyszlosci... a szkoda. ja osobiscie kocham blizniakow
  • prinz

Ina a co ty taki wisielcze nastroje reprezentujesz? zdjecie-deprecha, opis-jak widac.
  • bycz

butik fajna sprawa,ale tez nie sadze zeby dlugo tu pobyli....kaska jest potrzebna kaska...
  • bycz

no wlasnie tez zauwazylam ten inowy dol....ja bym sie cieszyla jadac do mediolanu;)
  • ina

a no bo chora jestem
    i nie wiem jak z weekendem
    i z tym i z tamtym
    i w ogole kilka innych rzeczy
  • prinz

i do Londonu
  • prinz

no to zdrowia zycze... i szcescia i pomyslnosci tez. moze nawet sto lat zaspiewam
  • bycz

choroba przejdzie a wraz z nia wszelkie niepokoje....
  • MissJu

kaska sie pewnie znajdzie, ale sa pewne kwestie których sie w ludziach nie przebije. napewno zaznajomieni z tematem będą się rozpływac w rozkoszy, ale ilu się ich znajdzie? czysto teoretycznie:)
| |

Kartki odeszły do lamusa, obecnie za trolling, karmienie trolli forumowych, bądź photoshopowych b...

Fotki

Miejsca grona (0)