-
prinz
ktos slyszal juz ta plotke? jakies konkrety? Bo ja tylko wiem ze prawie na pewno bedzie. i juz nozkami przebieram i zacieram raczki i czekam na blizniacza rozkosz. ot, co -
Anonim
-
ina
etam to chyba bzdura
inaczej nie lecialabym 25 na dsquared do mediolanu. -
prinz
slyszalem od dosc zaufanego zrodla. a mowie o butiku... tak dla formalnosci. Ina, bede czekal na zdjecia. -
-
prinz
powiem tez ze niedlugo byc moze pojawi sie niespodzianka pod wiele znaczacym tytulem "Vivienne Westwood" ale ciiii bo to top secret; ) -
MissJu
mam nadzieje ze bracia jednak się pokazą.
hmm, ciekawe z jakiej okazji mieliby znaleźć się w polandzie. -
prinz
-
ina
och, to cudownie
bo ja myslalam o pokazie, jako ze ja lece na pokaz:-)))
a vivienne to skad plota? :) -
MissJu
oby ze źródeł czystszych niż żywiec zdrój czy inna kinga wysokozmineralizowana :) -
prinz
top secret; )
a co do dsquared to niewykluczone ze w zwiazku z pojawieniem sie na poslkim rynku zorganizuja jakis pokaz, tylko jak na polskie warunki to pewnie nie chcialbym tego pokazu widziec :D -
MissJu
-
prinz
pomijajac tez fakt ze jak juz wejda na ten bidny polski rynek to nie wroze im swietlanej przyszlosci... a szkoda. ja osobiscie kocham blizniakow -
prinz
Ina a co ty taki wisielcze nastroje reprezentujesz? zdjecie-deprecha, opis-jak widac. -
bycz
butik fajna sprawa,ale tez nie sadze zeby dlugo tu pobyli....kaska jest potrzebna kaska... -
bycz
no wlasnie tez zauwazylam ten inowy dol....ja bym sie cieszyla jadac do mediolanu;) -
ina
a no bo chora jestem
i nie wiem jak z weekendem
i z tym i z tamtym
i w ogole kilka innych rzeczy -
prinz
-
prinz
no to zdrowia zycze... i szcescia i pomyslnosci tez. moze nawet sto lat zaspiewam -
bycz
-
MissJu
kaska sie pewnie znajdzie, ale sa pewne kwestie których sie w ludziach nie przebije. napewno zaznajomieni z tematem będą się rozpływac w rozkoszy, ale ilu się ich znajdzie? czysto teoretycznie:)