- 1
- 2
-
Piotrek
no coż trafilismy na bardzo dobry zespół szykuje się bardzo trudny mecz...musimy wykazac ogromna wole walki...musimy pokazac im ze nie jestesmy gorsi..sadze ze nie stoimy na sraconej pozycji...oni po wyeleminowaniu barcelony poczuli sie pewnie....i lekcewaza nas...z odpadnieciem moge sie pogodzic ale musimy udowodnic ze mamy naprawde dobra druzyne...walczaca do konca...mam nadzieje ze skopiemy im dupe...wkoncu arsenal tez skopalismy...teraz pora na kolejny podbój londynu... -
Anonim
No to przeciwnik trafił sie konkretny... Magat jest mądrym trenerem napewno coś wykombinuje :P
Bayer ma to do siebie że zawsze walczy do końca i potrafi zmienic wynik meczu nawet w ostatniej chwili mam nadzieje, żę to Chelsea będzie w gorszej sytuacji hehe :)
Ave Bayern Munchen
Pozdro dla wszystkich -
Anonim
hmmm, a kto w Chelsea jest lepszy od FCB?
Terry od Lucio?
Lampard od Ballacka?
Drogba od Makaaya?
A granie antyfutbolu przeciwko bayernowi to samobójstwo... :-P.
Tak więc... Ja się cieszę z tego losowania, przereklamowana Chelsea popłynie - już raz z Londynu wyjeżdzaliśmy zwycięsko. I zwyciężyliśmy lepszą drużynę...
-
Anonim
bez przesady, Chelsea nie jest przereklamowana, poza tym nie wspomniałeś o Robbenie, czy Duffie, no a Terry jest zdecydowanie lepszy niż Lucio.
Ale to nie ważne, Bayern ma charakter i w tym jest silniejszy. Poza tym jak dla mnie Champions League to rozgrywki idealne dla FCB. Oprócz jednek wpadki sprzed kilku lat grają na swoim poziomie.
Tak więc liczę na 1:1 w Londynie i 2:0 dla FCB w rewanżu, potem przedwczesny finalik z Juve a na koniec Lyon, z którym będzie ciężko, ale i tak Puchar dla Bayernu:) -
-
Anonim
hm. oj cięzko trafili.. bardzo ciężko.. sam chciałem Inter Milan :P; ).
Jeśli nie rozsypią się w grze obronnej <a dlatego wlasnie barca przegrała, tlyko i wylacznie przez obrone> a raczej to malo prawdopodobne, to powinien byc wyrownany dwumecz mimo wszystko. No i oby Roy Makaay trzymał się zdrowo; )
pozdr -
Anonim
-
PanJasio
-
Karol Sudak
-
Konrad B.
ja tam mysle ze sie nam uda wygrac nie wiecie na co jeszcze stac Bayern wygramy i przejdziemy dalej !!!!
-
Anonim
-
Anonim
Sądze że Bayern jest teraz jedyną drużyną, która może powstrzymać Chelsea. Musimy zagrać bardzo zdyscyplinowanie. Możemy zagrać w stylu włoskim. Strzelimy gola i bronimy się :D. Najważniejsze jest to zeby BAwarczycy nie bali się rywala. Mam nadziejże ze zagramy tak jak w pierwszym meczu z Realem w zeszłym sezonie. Żeby Olli tylko błędów nie robił i żeby nas kontuzje ominęły; )
A później dwumecz z Liverpoolem :D -
Jai'galaar...
Yo witam wszystkich fanow Bayernu :D Słuchajcie kiedy jest mecz bo śledze w gazecie i w eurosporcie nie ma?? możecie mi powiedzieć?? Jako koledzy kibice ?? Chelsey przegra....Salihamidzic Makay Lizarazu Kahn...jak siem postarają to Chelsey będzie glebę gryźć :D -
Anonim
pierwsze mecze - 5/6 kwietnia
rewanże - 12/13 kwietnia
FC Liverpool - Juventus Turyn
AC Milan - Inter Mediolan
Olympique Lyon - PSV Eindhoven
Bayern Monachium - Chelsea Londyn -
Anonim
-
Jai'galaar...
Dzieki szanownym kolegom za wsparcie :) Macie u mnie piwo :) Byle nie Kró(L)ewskie :P -
Dziadek
a może ktoś się orientuje, czy TVP będzie transmitować bayern, czy może pokażą jak zwykle włochów... -
Anonim
TVP nie pokazuje meczów w tym tygodniu, na SAT1 będziesz mieć Chelsea - FCB -
Dziadek
Ale w programie wyraźnie napisane: mecz ligi mistrzów... o co tu chodzi???
PS. a może ktoś polieci mi jakiś bar w wawie, gdzie mają polsat sport, bo z tego co widzę (w programie) tam też jest FCB. -
Anonim
zapraszam do Championsa w Marriocie. Ja sie wlasnie wybieram.
Troche sie jednak obawiam o wynik...
Powodzenia -
Jai'galaar...
MATKO ŚWIĘTA PRZEGRANA 4:2 ZAJEBAĆ TYCH Z CHELSEY ZAMORDOWAAAAAAAAAAĆ!!!!!!!
- 1
- 2